Merenptah Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 (editat) ud pe jos, neacordare de prioritate, un idiot cu o conserva a intrat in intersectie, motorul partial distrus, un picior rupt in doua locuri, e ok, intr-o luna e din nou pe motor, ii tinem pumnii, sanatate! vezi rubrica accidente . deci am facut rezervare maine, joi, la orele 19.30, la potcoava, pe numele ina. p.s. ca intrebare: este ala de pe 9 mai, nu? ca am luat nr. de telefon de pe internet, unde scrie tinuta obligatorie. adica.... fara slapi? sau.... cu cravata? Editat Aprilie 18, 2007 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 vezi rubrica accidente . deci am facut rezervare maine, joi, la orele 19.30, la potcoava, pe numele ina. p.s. ca intrebare: este ala de pe 9 mai, nu? ca am luat nr. de telefon de pe internet, unde scrie tinuta obligatorie. adica.... fara slapi? sau.... cu cravata? Voi vreti sa vin cu cravata pe motor? Adica sa leg cravata de rezervor, sau cum? Ca nu stiu cum se face.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 Voi vreti sa vin cu cravata pe motor? Adica sa leg cravata de rezervor, sau cum? Ca nu stiu cum se face.. pai nush ce inteleg oamenii aia prin tinuta obligatorie. sau se gandesc ca s-ar putea sa venim in pielea goala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Unde ziceati ca e Potcoava??? ca eu nu stie...si care e treaba cu cravata?? ca io am smac sau degatlegau:P Bai dati detalii cum se ajunje acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 @mih: succes astazi la examen. asteptam vesti mai stau o tura pe bara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 cum asa? what happened? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 cum asa? what happened? umm 21 la sala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 umm 21 la sala Las' ca inveti si il iei!! E bine sa stii totusi legislatia aia... S-ar putea sa-ti prinda bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Motivatia nene...motivatia, vrei sa te dai pui mana si inveti! Bafta data viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 in alta ordine de idei, ziceti si voi mai clar, care stiti, cum se ajunge la potcoava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Maine tot 5-6 oameni ca saptamana trecuta? Nu de alta dar acum 2 saptamani parca am fost mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Venind pe Calea Giulesti dinspre Podul Grand, imediat dupa ce treci de Stadionul Rapid, vis-a-vis de Sala Rapid, se face o strada la stanga (str. 9 mai). Pe strada asta, care iese in Crangasi, pe dreapta la cca.75 - 100 m de intersectia cu Cal. Giulesti este obiectivul - Potcoava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 si vad ca crangasi rulz , asta dupa ce m-ati pus sa schimb denumirea topicului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Af cors crangasi rulz. Te-au pacalit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 deci astazi la potcoava, orele 19.30 trecute fix, rezervare pe numele ina, daca ajungeti mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Af cors crangasi rulz. Te-au pacalit. Nu cred ca a fost pacaleala.. La prima intalnire, daca imi aduc bine aminte, Crangasi-ul era chiar in minoritate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 Nu cred ca a fost pacaleala.. La prima intalnire, daca imi aduc bine aminte, Crangasi-ul era chiar in minoritate! asteptam cu bratele deschise majoritatea de atunci care a ajuns in minoritate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 hihihhihihihihi chiar ati uitat unde este potcoava doar a fost la tv scandalul cu Base acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Primitzi shi din bucurestii noi? Ca vreau shi eu sa ma socializez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 in alta ordine de idei, ziceti si voi mai clar, care stiti, cum se ajunge la potcoava hai mai baieti si fete, Crangaseni si Giulestene, stabiliti o intalnire intr-un loc unde nu stiti sa ajungeti, ce dragutz si, cum a fost, cine a venit, ce ati stabilit, ati facut poze, sa vedem reactii, hai, asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 Primitzi shi din bucurestii noi? Ca vreau shi eu sa ma socializez... primim, ca sunteti aproape de grivitza. si, cum a fost, cine a venit, ce ati stabilit, ati facut poze, sa vedem reactii, hai, asteptam intalnirea este astazi. nu inteleg la ce te referi in propozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 primim, ca sunteti aproape de grivitza. intalnirea este astazi. nu inteleg la ce te referi in propozitie. ai dreptate, cred ca nu am dormit bine atunci ar fi bine sa va si pozati si daca iesiti la plimbare pe uichend sa anuntati, poate savuram o iarba verde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 ai dreptate, cred ca nu am dormit bine atunci ar fi bine sa va si pozati si daca iesiti la plimbare pe uichend sa anuntati, poate savuram o iarba verde! pai ar fi bine sa vii si tu, ca nu muscam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 ( si eu .. si eu .. ce fac? vin pe jos ca kwa meu nu are numere ( .... are aveti sa imi dati si mie un numar de motocicleta imprumut ??? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 (editat) promiti tu? hai poate ne vedem acolo ... Editat Aprilie 19, 2007 de stifferu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate