The Mentalist Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Daca imi aduc eu bine aminte (ca nu prea am mai fost demult in zona) benzinaria aia este cum vii de la Bucur Obor, treci de rondul de la Doamna Ghica, treci de pod si cand se termina blocurile pe dreapta este o intersectie cu semafor, dupa ce se trece de intersectia aia imediat pe dreapta. VA rog sa ma corectati daca nu e asa, ramane gruparea intre 10.30-11.00 cu plecare la 11.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 7, 2007 Autor Share Postat Aprilie 7, 2007 E corect! Plecarea din Bucuresti la ora 11 (adunare la 10:30) de la Mol colentina (descriere mai sus); Regrupare si intalnire cu restul in apropiere de Buzau, localitatea Spataru, benzinaria Lukoil (n-aveti cum sa o ratati, este la intersectia a 2 drumuri ambele spre Buzau, pe partea dreapta) -- la ora 12! Ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Deci ,ramane intalnirea pt dupa ora 12.00 la Lukoil-ul de la Spataru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Cei care sunt din Buzau cred ca fac drumul asta mai des, sunt radare fixe pe traseu, sau comune unde au obiceiul sa puna radare mobile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Te referi pe buc-bz sau bz-siriu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Aprox tot traseul Buc - Bz e riscant .Va recomand sa mergeti incet prin toate comunele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Aprox tot traseul Buc - Bz e riscant .Va recomand sa mergeti incet prin toate comunele Mah ,tu mergi cu noi cu masina sau nu?....luam camera ,o filmare ,ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Cu parere de rau va anunt ca trebuie sa ma retrag. N-are nici o legatura cu excursia catre Sofia. Practic luni am sa fiu in Bucureti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Care veniti in final??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 HRISTOS A INVIAT Eu vin sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Eu ,oricum o sa va astept de la 12.00 la Lukoil ,la Spataru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 "Adevarat a inviat" "Ramane cum am stabilit!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 venim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Se anunta vreme f frumoasa si temperaturi de 19-20 grade pt zona buzaului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memphis Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Si yo vin sigur,dar nu mai vin dinpre Braila, o sa vin cu grupul din Buc. Nu am mai fost in zona de mult,dar gasesc yo benzinaria aia . Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 E exact langa "borcanul" de politie din Spataru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 (editat) Hai ca am vorbit cu prietenul din brasov si se pare ca se mobilizeaza cativa, ramane locul de intalnire pentru toate grupurile la Spataru la ora 12. Grupul din Bucuresti pleaca la 11 cum am stabilit.Ne vedem. Editat Aprilie 8, 2007 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 8, 2007 Autor Share Postat Aprilie 8, 2007 Si noi vom fi acolo, la Lukoil, Spataru, la 12 2 motorete dinspre Focsani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Bun asa...doar ce ti-am trimis un PM in care te intrebam daca vii sigur Ps:ma bucur ca s-a anuntat multa lume...nu o sa regretati ,sa aveti cauciucurile pregatiteeeeeee pt curbe jaleeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Ca Âşi configuratia curbelor si calitatea excelenta a asfaltului pot spune ca este cu mult peste Poiana Bv.Bafta Âşi am sa vin Âşi eu, din pacate cu maÂşina, sa va cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Misto asa bracio..luam si camera video ,sa facem o filmare, ceva. Vezi ca te sun dimineata sa mergem sa asteptam baietii la Lukoil ...sa nu te eschivezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CALATORUL_KAWASAKI Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 LOC INTALNIRE???? VICTOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Daca imi aduc eu bine aminte (ca nu prea am mai fost demult in zona) benzinaria aia este cum vii de la Bucur Obor, treci de rondul de la Doamna Ghica, treci de pod si cand se termina blocurile pe dreapta este o intersectie cu semafor, dupa ce se trece de intersectia aia imediat pe dreapta. VA rog sa ma corectati daca nu e asa, ramane gruparea intre 10.30-11.00 cu plecare la 11.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 si...la Siriu...unde anume... ca eu is mai domol(vin insotit)...si cred ca am sa o iau inainte...sigur veti trece pe linga mine...ca vad bine...majoritatea pe vitezane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate