Tonisax Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 La fel ca si Alin datorita acestui forum si voua implicit m-am hotarat anul trecut sa ma lipesc de Intruder....cu parere de rau trebuie sa ma despart de ea din motive personale...poate este cineva interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Bine ai revenit mai rommele pe plaiurile natal!Și tu alin bine ai venit in mijlocul nostru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin48 Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 MULTUMESC PENTRU URĂRILE DE BUN VENT, MARIAN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Mariane pe 31 plec de aici....te sun cum ajung....mai schimbam o barfa - doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Vii la cursuri la București Rommele? Cu multă plăcere Alin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Mariane, nu...dupa 2 luni de treaba la Paris mi-ajunge....vin acasa....asta daca vom putea ateriza la Bucuresti....si te voi suna sa mai vb...Aline, bun venit...cam zgarcit cu pozele da frumos ce ai postat...place la mine...daca mai ajungi la ea fa niste poze cu prinderile proiectoarelor pe crash-bar...se vad frumos acolo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin48 Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 ROMMELE, MOTORUL E ÎN GARAJ, ACOPERIT, AFARĂ NINGE ŞI NU-MI VINE SĂ-L POZEZ. AŞTEPT SĂ VINĂ SOARELE SĂ DEZMORŢEASCĂ NATURA. AM PLANURI MARI PT LA VARĂ, DAR SĂ VĂD CE POT ÎMPLINI. REFERITOR LA PROIECTOARE, ELE SUNT PRINSE DE CLAXOANE SI NU DE CRUSH BAR. ELE LUMINAU SLAB CĂND AM CUMPĂRAT MOTOCICLETA, DREPT PT CARE LE-AM ANULAT. ELE SUNT ACUM PE POST DE ORNAMENTE. MULŢUMESC PT APRECIEREA MOTORULUI MEU. SI MIE MI-A PLACUT CUM A ARĂTAT, DE ACEEA L-AM ŞI CUMPĂRAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 (editat) Anul 2014, ma apuc la Bizonu revizie furca fata, cauciuc Avon 200 spate de inlocuit cu alte proiectoare faine Editat Ianuarie 29, 2014 de Crazy Angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 arata frumos cu batwing-ul pus...de obicei nu imi place cum arata dar pe al tau e super!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Silviu pe unde ai umblat? Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin48 Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 DA, FRUMOS VINE LA MOTOCICLETA TA SILVIULE BATWING-UL. SPOR LA REVIZIA PE CARE ŢI-AI PROPUS S-O FACI! CU RESPECT, ALIN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Baieti, care aveti cric central pe tanc si de unde se poate lua unul...ceva idei, sfaturi, link-uri?....din cate imi dau seama nu cred ca putem pune standere fata spate pe ale noastre agregate si ma streseaza ca in timpul iernii sta doar pe gume..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bas Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 http://www.louis.de/_1094bfe529ed9a583b0ede0f1452cb51d6/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003265 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 arata frumos cu batwing-ul pus...de obicei nu imi place cum arata dar pe al tau e super!... Mersi, am riscat si voila! mai am de lucru la batwing. sa pun niste ceasuri in spatele batwingului (tahometru, voltaj, butoane etc.) Silviu pe unde ai umblat? Salutare! Sal'tare, pe la munca ca de obicei DA, FRUMOS VINE LA MOTOCICLETA TA SILVIULE BATWING-UL. SPOR LA REVIZIA PE CARE ŢI-AI PROPUS S-O FACI! CU RESPECT, ALIN! Mersi, cu asta ma ocup. Baieti, care aveti cric central pe tanc si de unde se poate lua unul...ceva idei, sfaturi, link-uri?....din cate imi dau seama nu cred ca putem pune standere fata spate pe ale noastre agregate si ma streseaza ca in timpul iernii sta doar pe gume..... Vrei ceva mai ieftin? pai iei niste butuci de lemn si vreo 4-5 tovarasi ... hop pe butuci si gata... o lada de bere te costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Anu asta montez parbrizu luat de la Marian..e prima iarna in care ma sacait spondiloza..gata!. baterie Yuasa..si sper ca atat!. ma tot sacaie gandu sa mi iau un Harley...da mi se pare o nebunie sa mi dau asa mandrete..am un sezon jumate cu ea si nema problem. Daca as gasi sa dau Intruderu plus o diferenta pe un Harley, parca n as zice nu..da una rezonabila. Stiu ca fac o prostie...dar daca asa simt?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Jenică fir lalea (alo aterizează străbunica) Sal"tare! Te lasă inima să faci schimbarea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Sincer?!...inima ma lasa..da ratiunea, nu prea!..hehe ma bate gandul sa o colantez negru mat..iar coatele la tobe sa le infasor cu banda daia neagra de azbest..ce ziceti?..o fi mai fain..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Âncearcă Jeane vedem ce iese și poate fac si eu dacă iese fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Nus ce sa zic...parca tot nu sunt convins...e ca si cum as incerca sa fac un cal sa para armasar:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Jenică deunăzi mă uitam la oarece poze cu o întâlnire la Passau si am văzut un motor care acea pe tevi exact ce spui tu că vrei să faci! Aruncă o privire la "Ântânlire moto la Passau" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Nu cred ca o sa iti placa ceea ce va iesi...ori lumineaza toata - adica crom- ori o faci un rat sau bobber si atunci tre sa schimbi mai multe...parerea mea...Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 (editat) Salve! DACA CEVA auziti cumva de Munca ca sofer DATI bip.Permis ONU categoriile A, BE, CE, DE. Merci! Editat Februarie 20, 2014 de marian69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 daca stie cineva pe undeva...caut ansamblul frana fata (rezervor + piston), fara maneta, ptr un suzuki intruder vl 1500 din 1998....Poate fi si sh dar in stare buna...Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 ce s-a intamplat cu frana? Rommel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Am rezolvat intre timp...Imi luasem un ansamblu aftermarket ca rezervorul de la cel original se cam dusese...se largise gaura unde actioneaza pistonasul si nu mai aveam presiune, deci nema frana...a trebuit sa fac niste ajustari la asta aftermarket sa mearga bine....insa cred ca va trebui sa schimb furtunul....e un Venhill care il am de vreo 2 ani si cred ca e prea subtire si nu am debit suficient ptr pistonase..tre sa apas de 2-3 ori maneta sa prnda pe disc...la rezervor in schimb presiunea e super-buna...zici ca am hayabusa...asa e de tare maneta...!!....Silvica ce face bizonul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate