kallatis Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 -Attila, Satu Mare, 23 ani -permis din 2003 (cat.B ) -scuter made in china -expert in IT cica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tony_smar2 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Sal ma cheama Tony am perims Moto de vreun an am un R6 de vreo 3 luni (Am aproape 19 ani) .....primul meu motor...nu am avut probleme cu el sau ccidente si sper sa nu am:D incantat de cunostinta >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 -Cristi P, Zalau, 26 ani (aproape) -permis din 2007 (cat.A,B ) -Suzuki GsxR model 98` achizitionata din 14 Feb 2008 (de ziua indragostitilor, sunt incepator ca e prima la mine) -bunicel in IT WebMaster WebDesign s.a.m.d. sa va prezint pe iubita mea ... Suzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Alin B. Bucuresti, 32 ani Permis -categ B din 1995 -categ A 4 luni Moto: Suzuki GSXF 1999 Inginer, IT, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 deci nume-Morariu Mihai nascut in buzau am 14 ani am "brevetu de pilot" de anu asta sunt elev detin un rsica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_wild Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Alexandru 25 de ani, total irecuperabil cand e vb de motoare. A-ul il am din 2007 mai (cred), am o kawasaki zx9r model 95'; motoru fuge de rupe, il am din decembrie 2007; iar eu probabil ca o sa ajung sa-l forjez la adevarata lui putere cam peste un an...pana atunci adun kilometri...kilometri...kilometri Ne mai vedem pe la Arc pe la intalniri....salutare Alexandru 25 de ani, total irecuperabil cand e vb de motoare. A-ul il am din 2007 mai (cred), am o kawasaki zx9r model 95'; motoru fuge de rupe, il am din decembrie 2007; iar eu probabil ca o sa ajung sa-l forjez la adevarata lui putere cam peste un an...pana atunci adun kilometri...kilometri...kilometri Ne mai vedem pe la Arc pe la intalniri....salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) Salutari colegi pe 2-ua rotzi.Numele meu este Radu Florea, sunt din Bucuresti (sos.Stefan cel Mare) am 29 ani si sunt de meserie ing.de sunet/compozitor.Imi plac motoarele, instrumentele muzicale (cant intr-o trupa rock), imi place mancarea romaneasca din Bangladesh si adidasii mei pt ca-mi pun ochii-n evidentza.Decocamdata calaresc un scooter tunat (3,4 ponei putere) si ma pregatesc sufleteste sa trec la motoare...(Yamaha YBR250 dupa care Kawasaki ER6-N). Sa salut cu respect....ne auzim pe mess sau ne scriem "acilishea" - foarte tare prezentarea ta - tocmai cand ma presa cerul ce-mi picase in cap...prietenii stiu ...de unde pana unde cerul pe mine Editat Iunie 6, 2008 de iollele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 -Io's Bia-Hunedoara -16 ani [permis categoria A1 din Aprilie 2008] -Aprilia RS 125 :-?? Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 -Stefan , Ialomita , Tandarei , 19 ani -permis din 2007 (decat categoria A) -motocicleta mea este un Voshod 3M (mai am si un Hoinar ... prima mea motoreta) -elev...viitor student -id: Sir_Fanes2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Cica eu ma ocup de trnuri pe la CFR.... a dat nebunia in mine la 36 ani sa imi iau motor. Sincer nu-mi pare rau... cat de mult am pierdut .... dar am un singur sfat ptr voi.. cand va urcati pe motor sa o FACETI CU CAP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angra Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Salut ..Andrei sunt din buc am 30 ani, B ul il am de 11 ani, A ul din martie, Honda CBR 600 tot de atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Ola !!! Stefan - 26 ani - Dr. Taberei cat B din 2000 cat A din 2006 poze cu ex-iubitele mele si actuala Doamnelor, Domnilor va urez asfalt uscat si fara incidente !!! altfel ne vedem pe forumuri (''balacareala'') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Salutari colegi pe 2-ua rotzi.Numele meu este Radu Florea, sunt din Bucuresti (sos.Stefan cel Mare) am 29 ani si sunt de meserie ing.de sunet/compozitor.Imi plac motoarele, instrumentele muzicale (cant intr-o trupa rock), imi place mancarea romaneasca din Bangladesh si adidasii mei pt ca-mi pun ochii-n evidentza.Decocamdata calaresc un scooter tunat (3,4 ponei putere) si ma pregatesc sufleteste sa trec la motoare...(Yamaha YBR250 dupa care Kawasaki ER6-N). Sa salut cu respect....ne auzim pe mess sau ne scriem "acilishea" Ai si o casca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosIancu Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Salut, Sunt Dragos, 30 ani, Dr. Inginer in constructia de masini Permis din 1996, cat A,B,CE,DE si permis de navigatie. Momentan After Sales Maneger la Suzuki Romania. Pasionat de motociclete vechi, posesor de MZ 250 gat de lup din '62. In rest....astfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Ma bag si eu cu japca in teritoriul vostru ! Nicolae Rares , 19 ani , viitor student , liber-profesionist Ma inscriu in clubul motociclistilor XXL ( 185 cm , si 100 kg ) . Astept sa imi rezolv problemele cu BAC/Adimiterea la facultate Mai prind cate un ciubuc printre picaturi , ca de , tre' sa traim cu totii ! Astept viza de flotant pe judetul Ilfov sa pot sa ma apuc de scoala de soferi A+B Dupa ce ma inscriu la facultate , e timpul pentu un job serios si un credit sau strans tare din partea dorsala sa imi iau si eu ceva mobra acolo ... Pasionat de motoare cam de sase ani , bolnav de unul , unii imi zic ca sunt obsedat/maniac dar sunt doar invidiosi ! Si cam atat ... sunt pustiul ala fara motor si tare-n gura ! Bafta maxima si sanatate sa o intreaca !!! Asta e moaca mea , la o chermeza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camyane Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 am studiat trupa ...de aici , putine fete, eu din timispara , recent carnet, recent motor , un CBR Honda 600 F2... si e tot ce mi-am dorit . cele mai misto intimplari cand dau casca jos ...e super ..cand stau toti gura casca , oricum asflat uscatla toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camyane Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 am studiat trupa ...de aici , putine fete, eu din timispara , recent carnet, recent motor , un CBR Honda 600 F2... si e tot ce mi-am dorit . cele mai misto intimplari cand dau casca jos ...e super ..cand stau toti gura casca , oricum asflat uscatla toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 cele mai misto intimplari cand dau casca jos ...e super ..cand stau toti gura casca : ai ceva bube pe fata, sau carei faza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camyane Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 ai ceva bube pe fata, sau carei faza? , nu fi rau..., era vorba de faptul ca santem putine fete pe motoare , mai ales pe speedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Salut la toata lumea ,numele meu este Marius , prieteni imi spun Sica sau BA . Am 16 ani si-o vara , am gatat clasa a X-a ... nu am permis moto ci doar un curs de legislatie , merg pe al doilea scuter Aprilia sr model pe care am strans mai multe de 17 000 de km Bag si 2-3 poze ! Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 (editat) salut sunt Dan ,am 54 ani si vin sa completez randul vostru cu un Suzuki GS 500.O misesem sa spun ca am mers pe aproape toate comunistele inca din 1972. Editat Iulie 23, 2008 de daniel1954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Matei Hablinschi, 49 de ani..si sint cam departe..stau in Germania..dar vin in tzara destul de des...vin acum in vara si cu motorul ca sa fac o vacanta motorista cu prietena mea....ea incepatoare, dar cu mult talent si ambitzie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORR Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 YON,18 ANI,STUDENT-ANGAJAT, CARNET 2008,DETIN UN CBF 500,SUNT FF MULTUMIT DE EL,INCINTAT DE CEILALTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Salut! Sunt Ana, din C`ta, 23 de ani, incepatoare de vreo luna... am o CBR`ica de 125!! Ma oftic k nu prea am cu cine sa ies prin C`ta sa ma plimb k nu`i cunosc pe motociclisti . Poza e cam in ceatza , a intrat bere in aparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) Salut, sunt Shepard, am 37 de ani, si dupa o vizita prin Europa (anul trecut), m-am hotarat sa merg pe 2 roti. Am obtinut A-ul anul trecut, si din martie nu ma mai dau jos de pe motor.B-ul si C-ul le am din 1992. Am un Suzuki GSX 650 F-2008- o bijuterie!!!!! E primul meu motor si ma inteleg excelent cu el. Toti prietenii il admira, iar "soferii" ma intreaba: "Cat prinde?" Raspuns: " Viteza legala" Aaaaaa (dezamagire maxima). Am o meserie serioasa si, vreau sa cred ca sunt la fel de serios cand merg cu motorul. Arpopo: de ce oare nu ne vad soferii cand se baga aiurea in depasire, chiar daca noi le venim din fata? Editat August 5, 2008 de Shepard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate