dealien Postat Noiembrie 29, 2004 Share Postat Noiembrie 29, 2004 era poza prea mare.una mai mica...va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siscrew Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 Salut, sunt Stefan, am 21 de ani, student la CIS , am un Dnepr MT-11 - "Gracie" care l-am cumparat impulsiv in 2003, cu dezacordul total al alor mei, dupa vreo 6 luni mi-am luat si carnetul. Nu am prea multi km la activ, dar sper sa se schimbe situatia in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 salut! <Ma numesc Patrick am 18 ani si ceva, am o cagiva mito pe care acum o renovez si imi place la nebunie tot ce tine de 2 roti. si eu pe la inceput...mi-a parut bine sa facu cunostiinta cu voi. uite si o poza cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 si o poza cu "MITOcana" mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 Hello! Sunt Dimitris, am 17 ani, elev la arhitectura, am la activ cam 4000 de km facuti pe un scuter, iar de o luna si ceva mi-am cumparat un Rs de 125cc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 Iete si o poza cu my toys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivabikerboy Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 Salutari for all. Sunt Iva din Slobozia,Ialomita,am 18 ani,carnetu din 08.2004 si am facut deja reuatism de la motor Am un minsk din 92 care merge ca uns ..as vrea si eu ceva mai mare dar 'No tengo diner" asas k deocamdata ma multumesc cu atat...astept donatii dak se ofera cineva.. Bafta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 Mihai Preda,24 de ani,mic şi rău,am un chopper de mare importanţă...pentru mine-Kawasaki Vulkan 750,ofiţer de poliţie(să nu mă luaţi la întrebări de circulaţie că nu am treabă cu aşa ceva ) Alte date la cerere! Accept plata paypal sau card(debit sau credit , no matter) Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prof Postat Decembrie 18, 2004 Share Postat Decembrie 18, 2004 sal. Vali, aproape 26 de ani, permis de un an si ceva... m-am hotarat ferm sa mi-l iau dupa ce m-a dat un necunoscut cu un R1(2003) cu 270 fara casca! eram la niste curse de masini pe la prisma. vara asta am mers cu un gs750 al unui amic si acu vreau sa-mi iau si am vreo 2300 de aero dati-mi si mie ceva bun care sa fuga 200(Ilove speed) va rog. Viata-i trista, noroc ca-i scurta. (zicea un saritor cu coarda elastica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prof Postat Decembrie 18, 2004 Share Postat Decembrie 18, 2004 si poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prof Postat Decembrie 18, 2004 Share Postat Decembrie 18, 2004 ...suuus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Rixos = Vlad *******, 35 ani, inginer, firma piese auto (si moto in curand) nu dau numele pt. reclama...carnet cat. A cu cerneala proaspata pe el (oct.2004). nu am motor (inca)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Salutari, sunt Radu, am 16 ani, sunt din BV, domiciliu fortat in alta tara. N-am motor sau carnet, dar am vointa si sunt pasionat de enduro-touring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Servus tuturor! Tatiana Paul, 28 ani, medic stomatolog; pasiunea de mult timp, cat A si motor de curand (carnet din 2003 si motor=virago 250, din primavara); nevasta lui Blackrider (care-l cunoasteti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocos Postat Decembrie 24, 2004 Share Postat Decembrie 24, 2004 Salut, sunt Alexandru am 25 ani ,detin permis cat.A de 3 luni si moto tot de atunci. deabia astept sa vina primavara sa ma dau cu motoru ca anu asta am mers destul de putin aprox. 650km.(in ultimele 2 luni ) si am cam paralizat putin de frig. poza o sa vina momentan nu am va salut pe toti si va doresc sarbatori fericite!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzo Postat Decembrie 26, 2004 Share Postat Decembrie 26, 2004 Salut !Sunt Tzo zis rar Adi 23 ani ,A din iulie,stapanul Natashei(Aprilia RS 125) B din 2002 ,brevet de parasutism din 2000 ca si Profu si multi altii am facut si bungee la Rasnov.Momentan paduche stau acasa ca degeaba am facut Poli-transporturi.Din primavara o sa vin si eu la Arc. Poze cu natasha nu mai am ca am formatat partitia pe care erau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeedFreak Postat Decembrie 26, 2004 Share Postat Decembrie 26, 2004 (editat) Salut Numele meu este Denis, 30 ani, merg pe doua roti de apox 20, A`ul il am din `93. Sunt un impatimit al motocicletelor de viteza dar imi place tot ce misca pe doua roti, la momentul asta detin o Aprilia RSVR cu care am alergat un sezon in CNV dar, din pacate, fara prea mari realizari, sper la mai bine anul viitor. Toate cele bune, bafta si astfalt uscat. Editat Decembrie 26, 2004 de SpeedFreak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Craciun Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 Salut sunt Ionut Manea alias Mos Craciun. Cu un palmares demn de invidiat si cu o nonsalanta cunoscuta sub numele de nesimtire voi pune poza in care am iesit campion pe locul 4 la ultima antepenultima etapa la care am participat. PS: Denis am contra-atacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto2 Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 Salut, numele meu este iulian am 29 de ani (inca) sunt pasionat de tot ce misca cu motor dar mai ales de motociclete. Din fericire acum 3 ani am reusit sa imi iau o motocicleta foarte mare pt mine la vremea aia (cbr 1000f) dar recunosc ca la vremea aceea am zis, mama, catai motoreta iau de banii aia. Acum situatia s-a mai schimbat, si datorita faptului ca am mers foarte mult, dar si faptul ca am petrecut foarte mult timp alaturi de motociclisti. A inceput sa imi placa din ce in ce mai mult mersul sportiv si de aceea am hotarat ca ar fii mai bine pt siguranta mea cat si a celorlalti sa particip la campionatul intern de motociclism viteza unde ca si Mos Craciun am iesit campion pe locul sapte cu un tur in urma domnului Pascota la ultima etapa a anului 2004. Sper ca la anul sa am o motoreta pt curse, unde sper sa imi imbunatatesc cunostiintele si sa reusesc sa nu ies campion pe ultimul loc, cat si sa am parte de plimbari cat mai multe si mai placute ceea ce va doresc si voua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 (editat) Salut! Sunt Marian, din Pitesti,21 ani, student la Fuckultatea de Litere, si am A-ul din august trecut. Momentan sunt fara mototr, insa cat de curand...Maxim 2 luni. "Virusul" asta placut care ne leaga pe toti il am de la taica-miu, ca in tineretile lui se dadea cu o mobra...Ehee..ce vremuri. Sper sa ne vedem cat mai multi cat mai curand si...Asfalt Uscat!!!! Editat Ianuarie 7, 2005 de UnderTaker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Putin dintre voi ma cunosc... restul, imi pare rau... 26 ani de viata, permis cat.A - oha! (n-am permis - imi permit eu ! ) , dar il am in primavara ( gratie unui prieten care ma obliga - asta ma costa o furca completa, rezervor shi o roata prin care nu poti trece lantul prin ea )...shcoala mi-am facut-o pe o Mobra S50 ( S de la "super"-cred ), vecinii stiu!!!!! Am mers pe ij350, simpson250, ktm650, dnepra600.....Hobby-uri: clubbin', sports (sunt foarte mandru de cele 4 titluri nationale, nu castigate, muncite!),photo&others.... Job: Finantzist - un fel de tatal pinguinilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Ianuarie 14, 2005 Share Postat Ianuarie 14, 2005 Salut! Am permis cat. A1 din 2000, cat. A din 2001, cat B din 2002. Bafta si asfalt uscat! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Ianuarie 22, 2005 Share Postat Ianuarie 22, 2005 deh abia amu am vazut topicul ; deci : Bogdan D. de loc din Bacau am 23 ani motorist cu acte in regula din 2001 shi calaresc (cand merge) un nipru. Sunt aproape licentiat in economie shi inca invat pt a fi arhitect shi in imi place la nebunie sa lucrez cu bauturile ... ( mey nu te gandi ca-s alcoolic ... is barman ) . cya around. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 Ma numesc Razvan, prietenii imi spun Raz, 23 ani, sunt manager in domeniul IT si fata de papagal de mai jos este a mea langa iubita mea cu ochii inchisi atunci aveam parul lung, acum sunt tuns rau de tot..... Conduc motoare de 8 ani, am avut TZR250, FZR500,FZR1000, ZZR250, GPZ1000 si momentan am o Yamaha FZR600R din poza de mai jos....nu prea vin pe la Arc pentru ca niciodata nu stiu la ce ora si unde anume,...plus ca nu scap de la servici....poate ma informati si pe mine....Miercurea asta, adica 26 Jan vine cineva? unde cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 Asta e marea iubire....luata din Bistrita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate