legionaru Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 adica.,..MOCA ? Sper sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 @ Cracky ...... DA ..... MOCA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 @ Cracky ...... DA ..... MOCA ! la primii 150 sositi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Hai motorizatzilor in numar cat mai mare . Va asteptam la o superpetrecere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Daca certificatul este pe numele tau esti deja inauntru ... ideea este sa fi motociclist/a, oricum cu fetele suntem mai indulgenti. Huo fir-ati ai reaq de discriminatori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Mai putin de o zi pana la party. Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 (editat) In seara asta partyyyyyy, pana la urma se face concurs de scandenberg, sau cum se numeste..ala cu mainile ? LE : dar sa fie pe grupe, pe kilograme / varsta ca yo`s mai june.. Editat Aprilie 21, 2007 de Cracky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 sa vin...sa nu vin...hmmm, sa vad daca conving pe cineva sa vina. oricum have fun boys! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 hai si tu de ce nu ,sa vi? sa nu vi? vino ce sa mai stai pe ganduri dr.taberei daca ati stabilit vreo ora de intalnire anuntati-ma si pe mine asfatt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 pt ca eu sunt la servici pana la 8 seara si maine la 8 dimineata intru la munca dar vin... asfaltt trage-ma de maneca daca ma recunosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Ce atata nehotarare? VENITI si cu asta basta! Ne-am inteles? Or sa fie si surprize si concursuri si mici si bere moca (ptr primii 150 sositi la locul faptei). LET THE PARTY BEGIN!!!!!!!!!!!!!!! Daca nu va mai raspunde nici un Dac pe topic, e din cauza ca suntem in toiul pregatirilor, ptr a fi totul ok diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Huo fir-ati ai reaq de discriminatori... o sa ai onoarea sa-mi faci cinste cu o bere, doua, trei etc. In seara asta partyyyyyy, pana la urma se face concurs de cum se numeste..ala cu mainile ? lucru manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 si dak pasagerul unuia e minor? il trimiteti acasa? sau si mai si...dak motociclistu e minor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 (editat) Semnez condica, dar insotita... de geamana. (ca uomu' mi-e plecat... "in delegatie". ) Asadar sa lamurim o treaba: eu nu permis, dar da motocicleta. Asta inseamna ca pot veni. Sister e invitata mea. Daca nu v-am convins, atunci... Planul B: eu sunt invitata lui Mielu, si sister invitata Mutulicai. Sau invers. Important e ca n-aveti cum sa nu ne primiti. Plus ca suntem fete si Placebo v-a dat de gol ca sunteti mai indulgenti cu noi. See you "tunait"! Let's partyyyyy! Editat Aprilie 21, 2007 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Semnez condica, dar insotita... de geamana. (ca uomu' mi-e plecat... "in delegatie". ) Asadar sa lamurim o treaba: eu nu permis, dar da motocicleta. Asta inseamna ca pot veni. Sister e invitata mea. Daca nu v-am convins, atunci... Planul B: eu sunt invitata lui Mielu, si sister invitata Mutulicai. Sau invers. Important e ca n-aveti cum sa nu ne primiti. Plus ca suntem fete si Placebo v-a dat de gol ca sunteti mai indulgenti cu noi. See you "tunait"! Let's partyyyyy! Venit ["invitat" al lui Ares - si NU, NU SUNTEM IMPREUNA, homofobilor!!! - ]placut, plecat mai mult decat ametit.. Venit si alta data.. BooBoo-le, ciorapii tai in dungulitze au facut senzatie.. DACs.. al dracu' daca nu va stiu pe sfert de la Toyota (incinta Ubi-AMA-Gameloft).. connaisseurs "stie"!!! Data viitoare cand va vad p-acolo va abordez!!! ca sa stiti!! Live free - ride well, my brothers!! John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 bai, nu-l mai lasati pe utza sa participe la concursul cu "mainile". ca e prea mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 deci POZEEEEE, unde sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 vrem tzatzeee , vrem tzatzeee hmm, i mean, pozeeee ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Venit, vazut, plecat...pacat ca a fost asa de frig. Am tras si o suflatoare la filtru de politie dinspre Muncii...0...se mira politaiul ca miroseam a bere si nik... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Venit, simtit foarte bine, imbatat, plecat acasa, pana nu produceam pagube Thx, Dac Motors Nino, esti beton! Vezi ca am scapat nedansata si in seara asta! Asa ca ai grija! Dacilor: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Aprilie 22, 2007 Autor Share Postat Aprilie 22, 2007 Dragi prieteni, inca o data va multumim ca ati participat. Speram ca v-ati simtit bine. Noi cu siguranta ne-am simtit bine vazand atatia prieteni la un loc. Sa dea Dumnezeu sa avem un sezon bun si lipsit de evenimente triste! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Foarte misto! M-am simtit extraordinar! Keep up the good work! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombitza Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Ok, hai sa pun eu niste poze la gramada. In rest, trebuia sa fii fotograf angajat sa faci poze in loc sa te distrezi! Super petrecere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AXM Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Bai, da cu mine la skandemberg n-ai facut nici o poza? In rest, super distractie, nu am numere la motor si am putu sa BRAVO DACILOR!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate