dead_man_walking Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Bai, da cu mine la skandemberg n-ai facut nici o poza? In rest, super distractie, nu am numere la motor si am putu sa BRAVO DACILOR!!! or sa vina si poze da sa se trezeasca lumea din mahmureala :lol: desi habar nu am de ce ma doare capul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AXM Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 desi habar nu am de ce ma doare capul Esti putin obosit, ca altfel nu ai avea de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 bai, nu-l mai lasati pe utza sa participe la concursul cu "mainile". ca e prea mare... Inca odata Pitesti-ul v-a lasat fara premii Cat despre Uta ..este deja celebru pentru premiile castigate Una peste alta Road Riders s-a super distrat, thank you Dac Motors P.S O mana de oameni,o gramada de prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xeres Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 (editat) Bravo Dacilor pentru organizare! Super petrecere,neasteptat de multe motoare....Frumos!zau asa! Mie mi-a placut La mai multe! Editat Aprilie 22, 2007 de xeres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 (editat) o sa pun si eu poze indata ce ma dezmeticesc...ca aseara dupa party am dormit 3 ore si am plecat la job.... super petrecere, sper sa mai fie curand, m-am simtit foarte bine. ma bucur ca multi din voi m-au tras de maneca...eu nu va recunosteam...desi vorbesc cu unii din voi f des. apasule: mai mirosi a gratar? escu: next time, aducem ceva mai misto de pus in pipa aia si mai aduc eu una...dar daca voi nu ati spus nimic. kali: bestiala palarie, stai calma ca iti aduci azi aminte cu cine ai vorbit eu sunt cea de mai sus, roscata de langa tine in rest vedeti pozele mai tarziu. sper ca nu au existat incidente dupa party si sunteti toti intregi si mahmuri. ps: si eu am ciorapei vedeta o sa vedeti pozele. sper ca data viitoare sa vin si eu cu fzrul meu ca imi venea sa ma bat singura cand ma gandeam ca stau cu motorul in spatele blocului si nu e inmatriculat ( Editat Aprilie 22, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 o sa pun si eu poze indata ce ma dezmeticesc...ca aseara dupa party am dormit 3 ore si am plecat la job.... kali: bestiala palarie, stai calma ca iti aduci azi aminte cu cine ai vorbit eu sunt cea de mai sus, roscata de langa tine o sa razi, dar am mai avut un neuron intreg sa intreb a cui este, ca-si pierduse stapanul PS: Am baut doar o bere. Da' era Stejar, asa ca m-am facut lemn Glumesc, ametisem un pic si, pt ca nu-s obisnuita sa beau, ma confruntam cu o problema grava: gravitatia. Am preferat sa ma retrag. Nu ma doare capul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 ha si eu tot o bere, la inceput se invartea totul cu mine, dar mi-a trecut repede noi doua nu facem paguba...ne ametim repede ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Multe felicitari membrilor Dac Motors. Au fost gazde minunate. Intodeauna isi iau in serios atributiile. Apasu' s-a chinuit enorm cu gratarul ala si mirosea extrem de bine ce gatea el acolo. Pacat ca nu am apucat si eu pentru ca mi-a luat cineva farfuria. Urat gest si nu are rost sa dau nume. Noi sa fim sanatosi. Inca o data felicitari pentru distractia oferita, pentru organizarea de exceptie si pentru grija cu care ne-ati intampinat. Mai asteptam si alte asemenea initiative. Poate faceti voi si o intrunire ca tare bine va organizati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 (editat) Multe felicitari membrilor Dac Motors. Au fost gazde minunate. Intodeauna isi iau in serios atributiile. Inca o data felicitari pentru distractia oferita, pentru organizarea de exceptie si pentru grija cu care ne-ati intampinat. Mai asteptam si alte asemenea initiative. Poate faceti voi si o intrunire ca tare bine va organizati. Aferim! Editat Aprilie 22, 2007 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 bai, nu-l mai lasati pe utza sa participe la concursul cu "mainile". ca e prea mare... Nu poti impiedica Politia sa castige concursuri, ce dracului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 (editat) SOCKY si Jardel cu jucariile lor Super party ! ...chiar daca unii ca noi am baut pana la 11.00 pm sa plecam pe la 2.00 am spre Pitesti. More :DAC MOTORS PARTY Editat Aprilie 22, 2007 de SOCKY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra$$u Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 DACs.. al dracu' daca nu va stiu pe sfert de la Toyota (incinta Ubi-AMA-Gameloft).. connaisseurs "stie"!!! Data viitoare cand va vad p-acolo va abordez!!! ca sa stiti!! Chiar asa de usor de recunoscut suntem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 mama ce-mi vine sa te bat SOCKY apasule: sper ca ai ajuns cu bine acasa...ca acum am venit din bikers bar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAX666 Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Ma bucur foarte tare sa aud ca a fost o super petrecere ca eu nu imi mai amintesc mai nimic! Ne vedem la Bucov!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Bai nene...dar nimeni nu a faut poze??? Cum dracu...la toate petrecerile se fac sute de poze...dar...nu iese niciuna la iveala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 (editat) ba da, cateva poze facute de un prieten, Cezar multumim de poze! sper sa nu compromit pe nimeni cu pozele astea asta in timp ce incercau baietii cica sa imi repare cizma ca tot la scoci am ajuns... Editat Aprilie 23, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackmoonrider Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 (editat) Tocmai am citit un articol in care scria ca "iarba" este anticancerigen si nu dauneaza deloc sanatatii...si cum berea e aliment suntem acoperiti 5 vieti de acum incolo @raven...ce vrei soro' daca fermoarul ala nu vroia deloc sa coopereze...tot adeziva e de baza Editat Aprilie 23, 2007 de blackmoonrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Nu stiu cit de bine a iesit pentru ca nu mai vedeam nimic din cauza fumului.Sper ca v-ati distrat si sper ca la urmatoarea petrecere sa am si eu o hota si un burlan sa traga fumul nu sa il iau eu in ochi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 (editat) blackmoonrider: bine ca nu am pus poza cu ciorapeii mei cu degete Editat Aprilie 23, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackmoonrider Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 blackmoonrider: bine ca nu am pus poza cu ciorapeii mei cu degete inca nu e timpul pierdut pentru ciorapeii aia secsi ..unde's pozele alea frate???????...ca eu am plecat la 6 de acolo si tot m-am trezit...desi ieri am fost afumat rau..da macar o sa fiu sanatos macar fizic daca cu capul am probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxanaF Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Super party! Placut, baut, stat la coada si iarasi baut Un mare bravo si pt muzica Programul de streaptese se cam repeta insa Incerc sa bag si eu poze, sper sa imi iasa, e prima data cand pun poze aici.. Le-am micsorat ca rezolutie ca sa mearga mai repede, daca vrea cineva poza mai mare dati un semn. mai sunt poze, le pun in mesajul urmator, vreau sa ma asigur ca nu ma chinui degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Multumim !!!!!! tuturor participantilor..... si mod special lui Ursu. Va asteptam cat mai curand. @Ozzy - stai linistit ca in curand va veni si INTRUNIREA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoxanaF Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Continuarea... Observatie importanta: orice asemanare cu realitatea sau personaje reale este ABSOLUT intamplatoare Sa nu mai vorbim de drepturi asupra imaginilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Nu stiu cit de bine a iesit pentru ca nu mai vedeam nimic din cauza fumului.Sper ca v-ati distrat si sper ca la urmatoarea petrecere sa am si eu o hota si un burlan sa traga fumul nu sa il iau eu in ochi . De vei pleca, sa iei cu tine Doar noptile in ca re noi am fost Nemuritori Uitarea vine...te rog sa-mi spui Acum ce are rost... De vei pleca, de vei pleca Cerul sa vegheze drumul tau De vei pleca, de-ti va fi bine Un inger iti va spune visul meu x2 De vei pleca, de vei pleca Cerul sa vegheze drumul tau De vei pleca, de-ti va fi bine Un inger voi fii eu,de veď pleca... pozele mele ( o suta patruzeci ) or sa fie aici: http://www.dacmotors.ro/xoops/html/modules...wcat.php?cid=32 cel mai tarziu diseara la orele 22 trecute fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate