cria_p Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 In jur de 30 iunie. * Can't wait! Am tot urmarit pe forum aici discutiile si tutorialele despre old school in diferitele topicuri dedicate, ...dar parca tot mai mult imi place sa frunzaresc o revista ...Demodata, ce vrei?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 am cumparat si eu revista si nu prea mi-a placut partea de design a ei, niste decizii in alegerea culorilor deloc reusite, (scris negru pe fundal albastru) fundaluri din toata gama de culori) Cred ca ar trebui ales un tipar al paginilor si pastrat de la o pagina la alta, sau ma rog nu chiar la fiecare pagina ca e derutant sa treci de la rosu la galben, mov etc continutul e ok si nu am obiectii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 Nr. 2 va fi un pic mai altfel ca aspect, acuma avem un „model”, facut de noi, dupa care mergem. Mersi pentru critica, inseamna ca ai citit atent revista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Nr. 2 va fi un pic mai altfel ca aspect, acuma avem un „model”, facut de noi, dupa care mergem. Mersi pentru critica, inseamna ca ai citit atent revista. am citito si astept nr urmator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barni Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Szia Boti, engem is erdekelne egy peldany a lapbol. Meg mindig nem jutottam hozza. Esetleg ha megkerhetlek Csongin keresztul tudnal-e kuldeni egyet? Koszzi elore is. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Szia Boti, engem is erdekelne egy peldany a lapbol. Meg mindig nem jutottam hozza. Esetleg ha megkerhetlek Csongin keresztul tudnal-e kuldeni egyet? Koszzi elore is. Mah, nu vreau sa fiu rautacios, da ce faceti voi aici se numeste lkipsa de respect. Daca vroiai sa-i transmiti ceva lu Boti, puteai folosi P.M.-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Mah, nu vreau sa fiu rautacios, da ce faceti voi aici se numeste lkipsa de respect. Daca vroiai sa-i transmiti ceva lu Boti, puteai folosi P.M.-ul. Macar sa-ntzelegem si noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 (editat) *...eu tot astept numarul 2, cand vine? moaaama, aproape a trecut vara!... Editat August 8, 2007 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 A draku de grea romana asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat August 8, 2007 Autor Share Postat August 8, 2007 Macar sa-ntzelegem si noi... Dapp, asa este. Agree too, pentru cereri personale este acolo pm-ul. On topic: lucram cu viteza maxima la revista, sper ca in maxim 2-3 saptamani va fi pe piata nr. 2. Mai fain, mai old school, mai divers. O sa vedeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 hurry up ... abia astept s-o iau de pe taraba ... zilele trecute am citit No. 1 si abia astept pe cel de-al doilea ... spor la treaba si asfalt uscat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Mai apare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 astept revista de mult timp. are cineva vreo veste (buna)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 revista e in reorganizare....intrebati-l pe Pannonia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metalstian Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 . dar probabil stiti deja de asta, daca nu gasiti acolo ceva contacte >> http://www.chopmagazine.eu/main.php << ! stay metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 ceva nou despre Chop M. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 ceva nou despre Chop M. ? Nu stiu,dar a-si fii interesat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2008 Ok. Nr. urmator o sa apare foarte-foarte curand. Am avut MARI probleme, dar am rezolvat 99%. Site-ul asta nu mai exista, avem site nou: www.chop.ro . Deocamdata under construction, dar merita vazut. Intre timp am organizat reteaua proprie de distributie in toata tara, deci problemele binecunoscute au disparut. Numerele urmatoare vor fi mult mai elegante, fara a schimba ceva in continut si conceptie. Classic, no plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Ok. Nr. urmator o sa apare foarte-foarte curand. Am avut MARI probleme, dar am rezolvat 99%. Site-ul asta nu mai exista, avem site nou: www.chop.ro . Deocamdata under construction, dar merita vazut. Intre timp am organizat reteaua proprie de distributie in toata tara, deci problemele binecunoscute au disparut. Numerele urmatoare vor fi mult mai elegante, fara a schimba ceva in continut si conceptie. Classic, no plastic. Multumim de info,am intrat pe site dar multe nu prea am vazut, dar nu conteaza am inteles ca inca e sub constructie!Apropo de exemplu eu in HR pot sa gasesc la vreun chiosc revista sau cum ma pot face abonat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2008 O sa gasiti lista distribuitorilor nostri si pe site, si pe paginile revistei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 O sa gasiti lista distribuitorilor nostri si pe site, si pe paginile revistei. multumesc de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Ok. Nr. urmator o sa apare foarte-foarte curand. Am avut MARI probleme, dar am rezolvat 99%. Site-ul asta nu mai exista, avem site nou: www.chop.ro . Deocamdata under construction, dar merita vazut. Intre timp am organizat reteaua proprie de distributie in toata tara, deci problemele binecunoscute au disparut. Numerele urmatoare vor fi mult mai elegante, fara a schimba ceva in continut si conceptie. Classic, no plastic. asteptam cu nerabdare finalizarea site-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RTF Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Am reusit sa intru si eu in posesia revistei. Thanks Skinny ! Asteptam numarul 2 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Am reusit sa intru si eu in posesia revistei. Thanks Skinny ! Asteptam numarul 2 ! Vrem detalii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mai facut curios!!!!!!!!!!!! --- Mesaj completat în 29 Jan 2008 21:41 ------------- Am reusit sa intru si eu in posesia revistei. Thanks Skinny ! Asteptam numarul 2 ! Vrem detalii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mai facut curios!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate