Sari la conținut

C.h.o.p Magazine, De Marti Pe Standuri!


Pannoniachopper
 Share

Postări Recomandate

Welcome to the Club!

 

Suntem bucuroÂşi Âşi măndri! Motivul: revista C.H.O.P. Magazine, prima Âşi singura revistă din țară care se va ocupa exclusiv de custom. Dar nu numai.

Suntem bikeri, Old School Believers, Âşi ca toți fanii Old School punem preț pe tradiție. În paginile revistei noastre poți citi despre tot ceea ce nu este mediocru, ceea ce este mai degrabă vechi decât nou, despre valorile adevărate ce nu prea le găseÂşti în zilele noastre pline de mizeriile societății de consum. Dar în primul rănd vei găsi ceea ce este construit din fier. Acum când Âşi vecinul e prins în febra globalizării, îÂşi comandă uÂşă de garaj standard, fabricată peste mări Âşi țari, iar în garajul lui stă o maÂşină care a fost fabricată în milioane de exemplare, noi căutăm unicitatea. Classic, no plastic!, Âşi de acest motto vrem să ne ținem. Adevărații maeÂştri au turnat, au modelat din fier adevărate opere de artă ambulante pe care am dori să ți le prezentăm. Dar un maestru adevărat se poate considera nu numai cel care cunoaÂşte toate tainele mecanicii, ci Âşi acel adolescent care după ce Âşi-a tăiat cu flexul în sute de bucăți MZ-ul, îl pune la loc după gustul lui, chiar dacă nu este o lucrare de calitate, pentru că a făcut un lucru din toată inima. Iar dacă acolo este acel ceva, atunci Âşi cunostințele tehnice o să apară in timp.

Pe lângă toate cele de mai sus e nevoie Âşi de muzică. Rock, blues Âşi heavy metal. De aceea, revista noastră are Âşi rubrică de muzică. Nu suntem numai iubitori ai muzicii consacrate, Âşi încercăm să promovăm Âşi formații necunoscute de marele public: Black Diamond din Reghin este formația a cărui manageriat este asigurat de C.H.O.P. Magazine. În curand va apărea Âşi primul album, iar la concertele lor eÂşti aÂşteptat cu brațele deschise.

A venit primăvara Âşi odată cu ea a început sezonul. Ne dorim să ajungem la întruniri, festivaluri, expoziții Âşi saloane auto Âşi moto. Dorim să-ți prezentăm custom-uri de calitate atăt din țară căt Âşi din străinătate, Âşi să ne continuăm munca de "arheologie" ca din cele mai ascunse colțuri ale țării să iasă la lumină veteranii cu un trecut de invidiat. Să-ți prezentăm motocicletele "fabricate" în garajele prorietarilor, la care lipsa Âşeii îmbrăcată în piele de Âşarpe, a roților de mii de euro este compensată de pasiunea constructorului. Să nu uităm construcția chopperelor a pornit din garaj.

La început revista va fi trimestrială. Sperăm ca la anul să devină cel puțin bilunară, Âşi dacă va deveni, o să facem un chef pe cinste. AÂşteptăm scrisorile Tale. În numărul următor îÂşi va face debutul Âşi rubrica de vorbă cu cititorii, Âşi dacă Ăie sau prietenilor tăi vi s-a întâmplat ceva nostim trimite-ți povestea, iar noi le vom publica pe cele mai hazlii. Poți să te uiți Âşi în curtea vecinului Âşi dacă vezi ceva suspect sub o prelată, scrie-ne. Vrem să cartografiem adevăratele valori din țară Âşi în acest scop avem nevoie de ajutorul Tău. Avem Âşi rubrică de mică publicitate. Dacă ai un chopper, cruiser, bobber Âşi nu numai de vânzare trimite o poză Âşi o prezentare de căteva cuvinte.

Sperăm să vă placă revista noastră. Ne vom întălni la întrunirii, Âşi dacă vezi cortul nostru sau motocicletele noastre, vino lângă noi să stăm de vorbă lângă o ladă de bere. Dorim să devenim formatori de opinie împreună cu Tine, pentru ca cultura custom Âşi cea a vehicolelor veterane din țara noastră să se dezvolte într-o direcție bună, ca cei ce vin din urmă să nu se chinuie atât cât ne-am chinuit noi. În acest scop ne poți ajuta. Vă mulțumim tuturor.

 

Love and Respect,

PannoniaChopper

 

p.s. Revista apare pe standuri marti-miercuri saptamana viitoare. Cine doreste, poate sa-si comande si de la redactie la adresa de e-mail chopmagazine.ro@gmail.com , la pretul de 6.99 RON + taxe postale. :cheers:

 

Rog moderatorii, sa nu mute topicul, din motive evidente :D

post-1539-1175794856_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 125
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Felicitari baieti.

Lucrurile bune incep o data cu aparatia unei reviste de specialitate, asa ca se vor schimba treburile si in tara asta. Este un pas mare in Romania. Azi beau de fericire. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bravo baieti! Incep sa se miste lucrurile si la noi.

 

P.S. - Pannonia, goleste-ti Inbox-ul de mesaje ca vreau sa iti trimit un PM si nu pot.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari baieti.

Lucrurile bune incep o data cu aparatia unei reviste de specialitate, asa ca se vor schimba treburile si in tara asta. Este un pas mare in Romania. Azi beau de fericire. :cheers:

Si in ce moment m-ai mintit ca te-ai lasat de bautura, ca nu m-am prins?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari!

In alta ordine de idei, ma cam indoiesc ca in Buc. va putea fi gasita la destul de multe chioscuri, poate ne spui pe unde sa cautam. Sau poate te gandesti sa o vinzi si prin magazinele moto. Ar sti lumea unde s-o caute.

 

Asa ca mai bine abonament.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va salut pe toti! Mersi pentru felicitari si incurajari, speram ca o sa va placa revista :D . Deci: din motive obiecte si etern balcanice, primul numar va fi distribuit, deci poate fi gasit la standuri si chioscuri in urmatoarele orase: Bucuresti, Timisoara, Brasov, Ploiesti, Resita, Piatra Neamt, Bacau, Arad, Sibiu, Oradea si Cluj + in mai multe localitati din judetele Mures, Harghita si Covasna. Cei care nu locuiesc in orasele, sau judetele mentionate, sunt bineveniti sa comanda revista C.H.O.P Magazine prin e-mail, sau telefon: 0742-482-493 (numarul colegului meu, domnu Indian), si va trimitem prin posta, cu ramburs, incepand de marti. Multumim celor, care au comandat deja, si : :bounce: :cheers: :peace: (pacat ca nu exista un smiley cu flex pe aici...)

 

P.s. Sarbatori fericite, don't drink and ride! :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...