Leon80 Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 (editat) Care se baga la drum lung, pana la bulgari ? Plecarea: Bucuresti, loc de intalnire MegaImage intersectia Lujerului in Militari ; ora 6.10 am Traseu: trecere prin Varna (pana acolo sunt 270km), apoi coborat in Nessebar (pana acolo sunt 365 km). Destinatia finala este un superb oras antic. Uite un link cu ce gasim acolo http://www.nessebar.net/nes_old/en/photo.htm Surpriza este ca ne intoarcem tot sambata. Total km = 365 x 2 In functie de vreme si alte chestii neplacute discutam la fata locului daca ne oprim in Varna sau mergem mai departe. Totusi tin sa ajungem in Nessebar. Nu o sa va para rau. Haideti later edit: Tro5 e organizatorul Editat Aprilie 13, 2007 de Leon80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Ce motociclete aveti ? Voi mergeti sigur ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Aprilie 13, 2007 Autor Share Postat Aprilie 13, 2007 Tro5 cu al lui Bmw gs 650. Sigur mergem chiar daca mergem si singuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Eu as merge dar e cam lung traseul pt amorteala pe care o am dupa 2 ani de inactivitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Pai si tu Leon80 cu ce mergi? ca in profil nu ai moto. Poate ai bici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Aprilie 13, 2007 Autor Share Postat Aprilie 13, 2007 Pai si tu Leon80 cu ce mergi? ca in profil nu ai moto. Poate ai bici Sunt balast pe saua de pasager a lui Tro5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s1r1nx Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 ce viteza de croaziera va propuneti? va tineti de ea sau ne imprastiem si mergem mai mult singuri? thk! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Ura. Eu merg la Nessebar pe doua roti, dar de 1 mai (plecare pe 28, cred) si stau vreo 4 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 (editat) suna interesant. daca il faceati si voi in 2 zile. .... etra si mai fain. Editat Aprilie 14, 2007 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate