chif Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 (editat) Avem ce arata asa ca hai sa o facem. Poze cu peisaje bucovinene, nu neaparat legate de moto. Explicatiile la ele ar fi binevenite (in Ro si En ar fi si mai bine, poate sunt si straini care se mai uita din cand in cand...) Dezmortirea!!! Buzzzz!!! This is a topic about the Bucovina area, in pics. masivul Giumalau (Giumalau mountain) varful Rarau (Rarau peak) apus de soare in Rarau (sunset in Rarau mountains) Editat Aprilie 14, 2007 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAURIAN Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Salut Chif!Cum merge?Totul bine?Adu-ti aminte ca daca treci pe la Venezia trebuie sa mergem la o bere neaparat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 (editat) Salut Chif!Cum merge?Totul bine?Adu-ti aminte ca daca treci pe la Venezia trebuie sa mergem la o bere neaparat! no offence laurian, dar citeste titlul topicului. hai sa nu-l stricam cu vorbe. incearca sa-l contactezi pe chif pe messenger sau lasa-i un pm. hai sa punem cat mai multe poze... cum vad ca nu mai are nimeni curaj, arunc eu cateva poze... 1.O bisericuta in drum spre Paltinoasa-Cacica. Nu-i stiu numele, dar m-a atras peisajul. Mai am ceva poze din zona aia, asa ca o sa mai revin. (A little church on the road to Paltinoasa-Cacica). 2.Vedere din turnul Manastirii Gura Humorului. (View from the tower of Gura Humorului Monastery) - nu stiu cum se cheama bisericuta, poate ma ajuta cineva din zona...(I don`t know the church`s name, maybe someone from there can help me) 3.Manastirea Teodoreni din Burdujeni, Suceava - View from the hill... 4.Manastirea Dragomirna, Suceava 5.Manastirea Dragomirna, Suceava Editat Aprilie 16, 2007 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hagz Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Bucovina vreti?...Bucovina sa fie..... Iarna in Cimpulung (Winter in C-lung) ...si vara (...and summer) Cimpulung Est Pietrele Mari (Rarau Peack) De pe Piatra Soimului (View from Piatra Soimului) Flori de vara bucovinene (Summer Flowers) Punte peste Moldova la Cimpulung (Bridge over Moldova River) Noapte peste padure(Night in Bucovina) Iar pentru camarazii pe 2 roti: ne vedem pe asfaltul din Bucovina !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 Gabi, nu fii rau.. Salut Laurian... abia astept Venezia, iar... Drumuri de munte (mountain roads) ↓ Vedere dinspre Palma (View from Palma)↓ Cai la micul dejun (horses having breakfast)↓ Raraul si Giumalaul vazuti de la Palma (Rarau & Giumalau peaks - view from Palma)↓ Rasarit in pasul Tihuta (Sunrise in Tihuta)(ﻺﻉﻊﻋﻦﻕﺱﻑﻯﻨ)↓ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Gabi, nu fii rau.. Salut Laurian... abia astept Venezia, iar... Nu sunt rau. Am fost rau? N-am vrut. Da ma gandeam sa lasam topicul asta doar pt poze. Ca mai erau topicuri cu poze si pana la urma... Na scuze daca asa a sunat. Lasa ca dau o bere cand ajung in Venetia. Ok Laurian? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeDevil Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 (editat) 1-Panorama de la Palma, Sucevita 2-Vedere de la cabana Giumalau 3-SUceava, Burdujeni noaptea Editat Aprilie 19, 2007 de BikeDevil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeDevil Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Manastirea Sucevita Festivalul Arcanul si Targul Olarilor Si putina motivatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acidzuzu Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 (editat) pun si io cateva toate sunt facute la Vatra Dornei Editat Aprilie 21, 2007 de acidzuzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Mai 19, 2007 Autor Share Postat Mai 19, 2007 (editat) Editat Mai 19, 2007 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 pun si eu ceva poze de pe traseul meu zilnic Vama - Sucevita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Foarte faine peisajele....mi-ar placea si mie un drum pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat August 11, 2007 Autor Share Postat August 11, 2007 (editat) Editat August 11, 2007 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Si multe altele........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brujaandrei Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 (editat) voronet,in spatele manastirii-intr-o zi de toamna-2007[voronet,behind the monastery,an autumn day-2007] cateaua din imaginea e freea(cred ca asa se scrie)-primul proprietar:hags,al doilea proprietar:fratemiu si sora lui hags(nu e motociclist/a)al treilea:speram sa nu fie nevoie. save ride.[the dog from the image is name FREEA and it's first owner was-hags,it's second owner was -my brother and hags sister(they are not bikers),and third owner-we hope it's not going to be the case. save ride. --- Mesaj completat în 13 Dec 2007 20:47 ------------- voronet,in spatele manastirii-intr-o zi de toamna-2007[voronet,behind the monastery,an autumn day-2007][attachmentd=262311] cateaua din imaginea e freya(cred ca asa se scrie)-primul proprietar:hags,al doilea proprietar:fratemiu si sora lui hags(nu e motociclist/a)al treilea:speram sa nu fie nevoie. safe ride.[the dog from the image is name FREYA and it's first owner was-hags,it's second owner was -my brother and hags sister(they are not bikers),and third owner-we hope it's not going to be the case. safe ride. Editat Decembrie 13, 2007 de brujaandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metalstian Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 fain tare rau... frumos oras si imprejurimi, aveti grija de ele.. uitati-va la poze si ascultati-i pe cei de la Bucovina.. numai bine si la cat mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gargbird Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 04.03.2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Martie 11, 2008 Autor Share Postat Martie 11, 2008 (editat) Chiar daca se repeta... Editat Martie 11, 2008 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iunie 2, 2008 Autor Share Postat Iunie 2, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klipakis Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Salutare! Cateva imagini de la Manastirea Risca, situata undeva la 20 km de Falticeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 am postat deja pe alt topic asa ca o sa pun numai link-ul poze Bucovina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PATZASHTI Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Giumalau. Si in spatele camerei vestitul ceai giumalaian(nu intrebati) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Uf, mi-e dor de casa din cauza pozelor voastre. In curand... vine primavara, voi ajunge din nou acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Giumalau. Si in spatele camerei vestitul ceai giumalaian(nu intrebati) Se poate ajunge pana acolo cu motorul? Pe unde? Exista vreun drum forestier sau poteca pe unde sa imi pot baga si eu atv-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 (editat) Sunt mai multe variante pe care poti ajunge pe Giumalau. dintre ele ar fi urmatoarele: +pe Izvorul Pojoratei cum mergi spre Rarau, pe ultimul parau faci dreapta +prin Valea Putnei pe la pastravarie +cum iesi din Pojorata treci calea ferata spre cantonul silvic dupa 50-100m faci dreapta (nu`ti recomand) +de la Mestecanis din varf mergi spre manastire si pe urma gasesti ceva marcaje spre Giumalau(se merge f mult prin padure nu pe drum forestier, este superb traseul) Din ele cel mai lejer ii prin Mestecanis. Pana acolo poti sa ajungi pe drum forestier, dupa intersectia cu drumul care merge spre Fundu Moldovei cum mergi spre Vatra Dornei faci dreapta pe la cantonul silvic si de acolo tot inainte si ajungi dupa vreo 30min de mers in varf la Mestecanis. Iti recomand prima data sa mergi cu cineva care stie traseele. Poze Editat Februarie 20, 2009 de crysssz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate