robert bk350 Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 cumpar atas DNEPR sau URAL. bine inteles ,la un pret rezonabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Am si eu o problema la Minsk. Da curent pana in bobina. De acolo pauza. Tin sa mentionez ca am pys doua bobine si mai multe bujii... Care sa fie cauza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marus Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Cumpar atas de Dnepr. Nu trebuie neaparat sa fie in cea mai buna stare. 0723510584 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 gasesc si eu un "set" de jigloare pentru un carburator de es 250 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 inca exista atasul asta ptr. Dnepr: /index.php?/topic/693856-piese-mz-es175-2501/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 gasesc si eu un "set" de jigloare pentru un carburator de es 250 ? Sau un carburator.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marus Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 4bike multumesc buna oferta dar cu tot cu transport timisoara-bucuresti imi cam depasesc bugetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 daca nu e graba mare ,am eu cilindru/piston (baleaj mare).poze ,peste cateva zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Un cot de IJ cu piulita (flansa de stringere pe toba) il ai de la mine, moka! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Caut semnalizatoare fata si stop spate pentru primul model de Mobra. PM sau 0734774578 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Salutare, caut un grup de Dnepr MT 11 cu atas. Nu prea am timp sa caut pe forum asa ca daca stiti unul de vanzare, dau o bere, doua, trei daca puneti link-ul aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 (editat) Salut, Caut un cadru de atas de m72. La schimb $ sau un cadru de atas de ural + $ Daca ma poate ajuta cineva rog PM. Merci, Tudor. Editat Aprilie 24, 2015 de TudorG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Salut, Caut un cadru de atas de m72. La schimb $ sau un cadru de atas de ural + $ Daca ma poate ajuta cineva rog PM. Merci, Tudor.Am eu cadru atas m72,il dau la schimb cu o pereche de carburatoare k37 in stare buna.Doar la schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Are cineva un carburator de mz es 250 ? poate facem un troc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Am eu carburetor de ES 250. ce troc? adica cu ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Cristea Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 As avea si eu nevoie de un carburator Jikov pentru un Cz sport de 175 . Si de o toba cu tot cu cot . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Am eu carburetor de ES 250. ce troc? adica cu ce ? Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Salut, Caut un cadru de atas de m72. La schimb $ sau un cadru de atas de ural + $ Daca ma poate ajuta cineva rog PM. Merci, Tudor. Te astept sa ridici cadavrul. Salut, Caut un cadru de atas de m72. La schimb $ sau un cadru de atas de ural + $ Daca ma poate ajuta cineva rog PM. Merci, Tudor.Am eu cadru atas m72,il dau la schimb cu o pereche de carburatoare k37 in stare buna.Doar la schimb. Pentru carburatoare, rog apelati-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 cer si eu daca se poate pentru mobra s50 un cauciuc si o camera daca are cineva si se impiedica ca nu vreau sa imi stea jantta pe ciment e destul de indoita oricum ! 17x2.5 parca si daca are cineva o foaie mai intreaga ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Salutare, caut un grup de Dnepr MT 11 cu atas. Nu prea am timp sa caut pe forum asa ca daca stiti unul de vanzare, dau o bere, doua, trei daca puneti link-ul aici.. Revin cu o precizare. Îmi trebuie grupul pt roata spate la un Dnepr MT 11, nu grupul rotii atasului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 cer si eu daca se poate pentru mobra s50 un cauciuc si o camera daca are cineva si se impiedica ca nu vreau sa imi stea jantta pe ciment e destul de indoita oricum ! 17x2.5 parca si daca are cineva o foaie mai intreaga ! Am doua roti fara camere si cauciuc , un cauciuc in stare destul de buna , impreuna 70 lei .... 0740376555 .... daca prezinta interes . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Cumpar un motor de peste 500 cc,pana in anii 60,patru sau doi timpi,pinion pe dreapta,exclus boxer.Pretul il facem impreuna.Sa fie functional si intreg.Deci clar fara lipsuri de genul capac chiulasa sau alte elemente.Raspuns aici sau pe PM.Ca si marca pot fi Jawa, Victoria,Norton,Triumph,BSA,RE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teddy007 Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Are cineva magnetou Bosch,cu rotatie spre stanga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 (editat) Salut, nu e mare,daca pistonul e vechi si afumat cu atat mai bine,poate ai si coturi evacuare.. 2 tobe de jupiter 4 ar gi binevenite,sau chiar de 3,ori jawa california.. sa nu uitam nici de ambielaj,daca are cineva... Platesc,nu pe combinatii salut.cu greu,dar am promis.cilindrii nu sunt cu baleaje mari,dar pistoanele poate se potrivesc.asa le-am dat jos de pe motoare.daca te coace ceva ...ti le fac cadou.ala mai negru e cota 1,iar celalalt cota 3.filetele sunt okay Editat Mai 10, 2015 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bedwap Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 cumpar amortizoare fata pt. minsk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate