ioneld Postat Octombrie 13, 2020 Share Postat Octombrie 13, 2020 Cumpar aripa fata pentru Mz Rt 125 , astept oferte aici sau la 0740376555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Octombrie 25, 2020 Share Postat Octombrie 25, 2020 Un contact de jupjter care sa fie într-o stare cat mai buna gasec pe aici. P. S exclus Gașpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Octombrie 27, 2020 Share Postat Octombrie 27, 2020 Salutare. Am scris initial la Bursa Comunistelor, apoi am vazut ca am incurcat topicul. Nu am mai activat de ceva timp pe aici, bine v-am regasit. Caut motor pentru MZ ES 175 Trophy, poate fi si de ES-ul comun. De asemenea, caut un manual de reparatie in romana, sau engleza. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
сука блять Postat Octombrie 28, 2020 Share Postat Octombrie 28, 2020 (editat) Salutări tuturor.revin cu aceeași mare nevoie de.o.furca de Voshod daca aveți pe undeva uitate 2 brațe...eventual să fie utilizabile. Nu le cer degeaba le.platesc doar doar reușesc să l inchei odata. Editat Octombrie 28, 2020 de сука блять Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Noiembrie 22, 2020 Share Postat Noiembrie 22, 2020 (editat) Salutam cu respect, Sunt interesat de bascula cu tija de prindere pe pe bascula motocicletei a unei suspensii compatibile unui atas de MZ sau Simson. Ca poza orientativa despre care cadru fac referire si care piesa. Editat Noiembrie 22, 2020 de m72story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 Eu personal nu inteleg exact ce cauti, dar cadrul din poza ta este unul de Stoye SM(L)/TM(L), care nu se prinde sub nici o forma pe bascula motocicletei. Cele care se prind pe bascula sunt EL-SI (Elalsik pt Simson) si EL-MS (Elastik pt MZ ES; http://ersatzteileshop.mz-es.de/Rahmen-Stoye-Elastik-Seitenwagen-EL-ES). Prinderea pe bascula nu se face printr-o tija, ci printr-o piesa reglabila prinsa pe un arc lamelar de torsiune. Asa arata bascula cheala: https://shop.strato.de/epages/61367615.mobile/de_DE/?ObjectPath=/Shops/61367615/Products/"St.R5700/03" Iti urez mult noroc in a gasi orice urma de asemenea piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 Bun, Multumim pentru precizarile detaliate. Practic plec de la manufractura din pozele atasate. A functionat pe MZ insa greutatea ansamblului bascula ma determina sa gasesc un alt model de bascula compatibil Simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 Da, e prea heavy-duty daca cel care sta in atas nu are 150 de kile.... Un cadru de Stoye EL nu cred ca merita sa incerci sa copiezi. Acolo si barca face parte din ecuatia suspensiei. Mult mai simplu, poti sa incerci sa faci rost de un cadru de Velroex 562, sau macar sa ii copiezi bascula/suspensia. Cadrul de Velorex e simplu si usor. Prinderea de pe bascula a Simsonului nu e obligatoriu sa o folosesti. Eu am avut Velorex prins asa, si s-a comportat exemplar. Daca vrei, iti pot trimite poze pe privat cu prinderea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 Cumpar atas de Ural in stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 6, 2021 Share Postat Ianuarie 6, 2021 La Iași am aflat unul de curand. Parea in stare buna si cerea ceva de genul 6-700 lei. Te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 7, 2021 Share Postat Ianuarie 7, 2021 (editat) Da, m-ar interesa, mersi de pont. Cel de la Iasi e doar o barca cu fundul in stare indoielnica. Se cauta in continuare atas complet de Ural in stare buna. Editat Ianuarie 7, 2021 de Dimethylmercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Februarie 19, 2021 Share Postat Februarie 19, 2021 Salutare, Cumpar aparatori motor motoreta Carpati ceva de genul : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Februarie 20, 2021 Share Postat Februarie 20, 2021 Caut bascul fata MZ ES 250, varianta cu doua randuri de gauri pentru pozitionarea axului in modul atas si solo. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Februarie 22, 2021 Share Postat Februarie 22, 2021 Salutare tuturor! Pentru repunerea in drepturi a frumoasei din poze, Jawa 350 California (1982), se cauta urmatoarele piese: -furca intr-o stare cat mai buna -capac lateral stanga -cric central -aparatoare lant -cablu vitezometru si cablu turometru Sunt binevenite orice alte piese disponibile. Si nu in ultimul rand, se cauta acte pentru ea. Pot fi contactat aici pe forum, pe PM,sau direct la telefon 0722702892 Multam frumos anticipat! Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 22, 2021 Share Postat Februarie 22, 2021 Acum 45 minute, thvlad a spus: Salutare tuturor! Pentru repunerea in drepturi a frumoasei din poze, Jawa 350 California (1982), se cauta... Salut! Asa cum am mai spus, si-au spus-o si altii...nu exista modelul California, ci Californian! https://en.wikipedia.org/wiki/Jawa_350 Apoi, bine-ai venit printre iubitorii de fiare vechi! Ca sa poti sa fii ajutat, revino cu niste poze edificatoare, clare, asupra a ceea ce ai montat acum pe Jawa ta, ce anume lipseste si poate gasim modalitatea de a te ajuta. Asadar, poze cu acea cutie din partea opusa (dreapta), cadrul in integralitatea lui (se poate sa fie compatibil cu modelul 638 si atunci se usureaza treaba) si eventual da-i cautare pe site-urile de piese Jawa deja postate in paginile de pe acest forum, in cautarea lipsurilor. Cat priveste treaba cu actele, deja este o mare problema...pe care se prea poate sa n-o rezolvi niciodata (motiv pentru care te sfatuiesc sa nu te grabesti sa cumperi piese si apoi sa ramai cu un fier frumos si inutilizabil pe cap)! Spun asta ca fara un cadru cu seriile din acte, degeaba vei gasi ceva acte scumpe de care nu te vei putea folosi in demersurile tale. O sa te sun sa-ti si spun cum sta treaba cu vanzatorii de acte si apoi identificarea la RAR in vederea inscrierii. Asta ca sa nu ajungi in situatia de-a fi fwtut si cu banii luati! Au patit-o deja altii, asa ca-i bine sa inveti din greselile altora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Februarie 23, 2021 Share Postat Februarie 23, 2021 (editat) Acum 21 ore, ivan pedala a spus: Apoi, bine-ai venit printre iubitorii de fiare vechi! Domnul Vlad este posesor de mașini și motociclete clasice de când eu mă încălțam cu fularul, în 1982-1983. Domnul Vlad merge de doua ori pe an la mare la 2 Mai cu un MT 9, cu cortul în ataș și două lăzi de bere reci conform obiceiului unui motociclist atașist. Domnul Vlad are o Warszawa din anii 50 cu care merge la culesul strugurilor toamna în Teleorman și la toate evenimentele unde se impune o ținută pe măsura prezenței. Domnul Vlad are un Csepel 125, și una bucată RT-u. Să vă mai spun că la dumnealui puteți găsi si singura mașină de alezat din anii 1930 fabricată în USA în stare de funcționare pe plaiurile cu seceri și muuulte ciocane, inclusiv factura de achiziție către frații Teodorești, a cărei comandă s-a făcut cu acceptul Ministerului de Război? PS. Îi rog pe toți cei care au fiscal pe numele lor sau au habar de cineva care mai au un Ts-u pe rolul fiscal să dea de veste. Vrem și noi să ne ardem cum s-au ars alții. Editat Februarie 23, 2021 de m72story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 23, 2021 Share Postat Februarie 23, 2021 Stiu, mi-ai spus lucruri pe care le-am aflat din discutiile cu el...telefonic! Si, nu-i asa vechi precum banuiesti...adica este mai verde cu vreo cinci anisori decat mine, atat la varsta cat si la capre! Deci...lasa-l sa mai invete! Faptul ca are multe fiare in dotare, nu compenseaza lipsurile din domeniul Jawa...(care-i o legenda si vad ca incet-incet incepe sa-si arate valoarea). Uite ca de curand am cumparat o Jawa 350 TS cu acte in regula...chiar daca am luat-o in ladite si pungi (am fiscal, certificat, carte, c.v.c. si numar) si va ajunge pe sosea legal cat de curand. Partea cu actele pentru Vlad nu-i imposibil de realizat...dar cred ca va costa mai mult decat fierul in sine si finalizarea nu poate fi sigura, atata timp cat legea trebuie fentata si...nu stii niciodata peste cine dai! Dar...i-am urat spor si mult noroc! Ma bucur ca mai invie o legenda trasa pe dreapta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Martie 19, 2021 Share Postat Martie 19, 2021 Salutare, aduce cineva cauciucuri pentru comuniste? Ma intereseaza un 130/90-15 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Martie 20, 2021 Share Postat Martie 20, 2021 La 19.03.2021 la 16:06, dns7ate a spus: Salutare, aduce cineva cauciucuri pentru comuniste? Ma intereseaza un 130/90-15 Multumesc 0751218179 il cheama Leonida, il gasesti in Doraly. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Martie 25, 2021 Share Postat Martie 25, 2021 Poate o sa-ti dea Lolo motorul cu o toba (si cu toba) ce i l-am trimis si a uitat sa-l plateasca! Daca ti-l da tie, pentru tine o sa-l consider cadoul din partea mea! (Acum de aproape 2 ani de cand l-a "cumparat gratis" si la el l-am trecut la "fie primit", ca mi-am cam pierdut speranta ca voi mai primi banii! Cam asa e comertul intre iubitorii de motociclete la noi!). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Martie 25, 2021 Share Postat Martie 25, 2021 Păi banii înainte în acest caz! Mai există o ramură a industriei ușoare unde se plătește ”în avans”. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Aprilie 5, 2021 Share Postat Aprilie 5, 2021 Caut capac lateral partea dreaptă de ij planeta 3! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Aprilie 11, 2021 Share Postat Aprilie 11, 2021 Salutare! Caut mai multe piese pt a finaliza o jawa 354 din cu atas și remorcă. Deci: caut sistem prindere atas pe cadru morocicletei,aripa fata(modelul evazat), sticla far plus sitem de reglare a farului, tabla sa (modelul chitara) scaun complet pt velorex 560, lampi aripă atas fata spate si listata contiuna insa la acest moment astea sunt prioritare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Aprilie 28, 2021 Share Postat Aprilie 28, 2021 O aprindere de voshod are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 9, 2021 Share Postat Mai 9, 2021 Cumpar sa pentru Ij 56 , bancheta sau sei individuale . Oferte , poze si pret aici sau la 0740376555 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate