Vrsv Gunoier Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Frate, ne ai zapacit pe toate topicurile cu tobele astea si m ai facut sa le caut. Da am eu - 50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Cumpar furca fata pt awo simson t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 merci ! da am gasit!:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Cumpar alternator de IJ in stare buna. Daca se poate, cu tot cu suportul pentru platina si platina pt. monociclindru. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Cumpar cric central pentru Java 250 din 1960 si o scarita spate [ pasager ] ...pentru aceasta moto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 cumpar set becuri (toate) pe 6V pentru ij astept oferte pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 (editat) Pentru IJ Jupiter 3 ? Cu semnalizari, cu tot ? Cu atas ? Fara ? Editat Februarie 27, 2014 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 Cumpar alternator de IJ in stare buna. Daca se poate, cu tot cu suportul pentru platina si platina pt. monociclindru. Multumesc.Salut, am cateva bucati zi-mi care il vrei. Pretul e in functie de ce alegi dar il facem sa fie ok pt amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 Salut, am cateva bucati zi-mi care il vrei. Pretul e in functie de ce alegi dar il facem sa fie ok pt amandoi In pozele de mai sus nu mi se par a fi alternatoare de IJ, de 12 v.....nu sunt cumva dinamuri de IJ56, pe 6v? Eu vreau un alternator de 12v si sa-i fac instalatia cu punte si releu de Dacie. Am vazut acolo in poze niste discuri de ambreiaj si lanturi primare. M-ar interesa un pret pentru un set de discuri de ambreiaj si un lant primar in stare buna. Al meu cam are burta......Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 (editat) Salut, am cateva bucati zi-mi care il vrei. Pretul e in functie de ce alegi dar il facem sa fie ok pt amandoi In pozele de mai sus nu mi se par a fi alternatoare de IJ, de 12 v.....nu sunt cumva dinamuri de IJ56, pe 6v? Eu vreau un alternator de 12v si sa-i fac instalatia cu punte si releu de Dacie. Am vazut acolo in poze niste discuri de ambreiaj si lanturi primare. M-ar interesa un pret pentru un set de discuri de ambreiaj si un lant primar in stare buna. Al meu cam are burta......Multumesc. E ok 70lei +15 lei posta? Daca da sa imi trimiti un sms cu adresa ta si cate discuri vrei, pe luni ti le si trimit. E posibil sa fie pe 6 v nu ma pricep la partea electrica si de aceia prefer sa dau si alte poze ca cine le vrea sa fie convins ca e cea ce cauta. Nr meu de tel 0744835877 Toate cele bune Editat Martie 1, 2014 de sorinmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 Salut, Caut si eu o furca si un jug de M72/k750. Sa fie cat de cat ok, incat sa nu muncesc foarte mult la el. Daca vine si cu o roata cu tambur si tot ce ii mai trebuie cu atat mai bine. Daca are cineva de vazare rog si eu un PM. Merci, Tudor G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 de K750 am si eu ca-i ca de MT dar tu vrei de M72. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 Ieri, am ajuns intamplator printr-o piata din orasul Dej. La o taraba am vazut un cauciuc nou marca Trayal (Yugoslavia) 3,5 x 16. Am intrebat-o pe d-na pretul si mi-a zis ca mi-l da in pierdere pentru ea, ca l-a comandat cineva anul trecut in toamna si nu a mai venit dupa el. L-am cumparat cu 50 lei si mi-a spus ca pretul ei de achizitie a fost de 72 lei. L-ar fi luat din Suceava de la firma EURO-VEST, str, Statiunii, nr. 13. Avea si un catalog de anvelope al firmei. Am cautat firma pe net, telefoanele afisate nu sunt functionale, este cineva din Suceava sa poata verifica daca mai functionaeaza aceasta firma la adresa ?, ar fi preturi bune pentru gume de moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 Sincer aceste mici detalii nu prea conteaza ) Intentionez sa o pun pe un cadru, provizoriu, pana termin furca originala. Unde provizoriu inseamna ca va face un numar de km, dar destul de putini. de K750 am si eu ca-i ca de MT dar tu vrei de M72. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 cine are magnetou (rotor -stator ) napolitana si claxon de minsk as prefera acelasi model ca si cel postat de mine aici /index.php?/topic/522333-cz-cu-aprindere-de-minsk-cred/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Salut. Are cineva o roata cu spite cat de cat ok, cu spitele intregi ? Nu conteaza dimensiunea, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Vezi ca am la vinzare vreo trei roti de Jawa/CZ...pe 18", incaltate gata si umflate. Alege si una si a ta va fi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horhe0811 Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 eu am o roata spate jawa 250 .pe 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Ah...era sa uit! Vezi ca am pus la "donatii" o roata pe 16" tot de Jawa sau CZ, mai pentru un om sarman...repet, aia e moka...platesti doar transportul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rokin Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 cumpar ptr mz rt 125: ceas kilometraj sau far cu totul, cerc roata fata de al sau roata intreaga pe 19", lampa stop (poate fi fara suport) si pantaloni.. sau cum se numesc tablele de care fixeaza farul. tel 0745.188.992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 cumpar ptr mz rt 125: ceas kilometraj sau far cu totul, cerc roata fata de al sau roata intreaga pe 19", lampa stop (poate fi fara suport) si pantaloni.. sau cum se numesc tablele de care fixeaza farul. tel 0745.188.992 Roata completa cu camera si cauciuc si cu geanta din aluminiu am eu . 100 lei 0740376555 se poate lua din Chitila . Poze nu am ca e greu de scos din zona in care o am prin garaj ....dar daca esti interesat si de foto am sa fac un efort sa mut lucruri si sa incerc sa o scot . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Pedala de hoinar are cineva? A mea e sudata la motorul vechi si cel nou nu are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Caut un robinet de benzia de mz es 175/1.Multumesc.. Poze pentru @red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rokin Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 cumpar ptr mz rt 125: ceas kilometraj sau far cu totul, cerc roata fata de al sau roata intreaga pe 19", lampa stop (poate fi fara suport) si pantaloni.. sau cum se numesc tablele de care fixeaza farul. tel 0745.188.992 roata am gasit, urmeaza sa o platesc si sa soseasca.. la ce a ramas in lista mai adaug un robinet de benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate