Francisc Vasile Toth Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Sal! Știe cineva unde pot găsi burdufuri pentru furca de Hoinar si sticla(plastic) de la vitezometru al meu e cam mat (sau are de vânzare) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Daca e la fel ca la Mobra 50 Super si nu vrei originale, la piese auto, burdufuri de caseta de directie de dacia modelul cn. La sectiunea mobra gasesti o poza cu acestea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Francisc Vasile Toth Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Daca e la fel ca la Mobra 50 Super si nu vrei originale, la piese auto, burdufuri de caseta de directie de dacia modelul cn. La sectiunea mobra gasesti o poza cu acestea. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFight Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 cumpar regulator de tensiune de 6V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Ceva de acest gen ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Polski Fiat din 84 in stare buna cu toate actele pentru inmatriculare (se poate inmatricula ca masina de epoca si e scutiti de taxe),motor 650cc reconditionat,merge f bine,baterie noua. Schimb cu motocicleta de epoca/veteran sau cu moto mai mare de 500cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 caut o astfel de roata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Salutare! Caut si eu un filtru de aer de IZH ca cel din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Cumpar o barca comlecta de Nipru.Deci numai barca.Oferte aici sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Am doua barci, la alegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Caut un far complet de IJ 56. Are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Am studiat DEX si forma pusa de mine adica,"complect" este gresita.Am sesizat nuanta critica a fratelui Radu.Corect este complet.Merci Radu. Deci vreau o barca de Nipru completa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Bunule, nu citisem mai sus, trebuie sa recunosc. Nu am comentarii critice pe teme gramaticale, sub nicio forma. Totusi caut un far de IJ 56. Poate fi si de Festival. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 'io vreau scaunelul ... pentru tine prietene, ai de la mine un scaunel de atas cadou! sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Paranoia ,bat-o vina. Urse ai raspuns pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Si eu si baietii te asteptam cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Caut un far complet de IJ 56. Are cineva? Vezi ca la vanzari are Dracones farul pe care-l cauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 As avea nevoie la mobra50 la acceleratie de jumatatea de deasupra a piesei de aluminiu de care vine montata cu un surub maneta de frana de mana. Sper ca m-am facut inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Caut pentru un prieten şa faţă de IJ 56- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 As avea nevoie la mobra50 la acceleratie de jumatatea de deasupra a piesei de aluminiu de care vine montata cu un surub maneta de frana de mana. Sper ca m-am facut inteles. Adaug o poza sa inteleaga toata lumea ce cauti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 (editat) Caut tije amortizoare fata pentru IJ 56 si simeringuri/pasla. De preferat cu tot cu piulitele alea mari si nichelate din capat. Editat Februarie 6, 2015 de Baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Caut tije amortizoare fata pentru IJ 56 si simeringuri/pasla. De preferat cu tot cu piulitele alea mari si nichelate din capat. nu te complica cu semeringurile de pasla cauta 2 simeringuri pe dimensiuni , unul are functia de raclor si celalalt de simering , eu asa am facut si merge perfect .(ambele intra in piulita de inchidere a telescopului ) spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Caut tije amortizoare fata pentru IJ 56 si simeringuri/pasla. De preferat cu tot cu piulitele alea mari si nichelate din capat. am 2 telescoape fata Ij56 aici in Cluj.cat oferi? » Post actualizat in 06 Feb 2015 21:32 am 2 telescoape, fata Ij56 din urma dezmembrarii unui IJ,aici in Cluj.cat oferi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 Nostima asta cu oferitul Eu am la vânzare 2 amortizoare de Ducati Monster la 50 lei bucata. Avand in vedere ca nu voi folosi decat tijele din amortizoarele tale, ofer 50 lei pe amândouă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 e okay 50 de lei / pereche.altceva mai ai nevoie de IJ56 sau Dnepr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate