Roskatu Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Caut kilometraj jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_mobra Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Am nevoie de un filtru de aer pt Veta (jawa 250) sau de o informatie, unde as putea gasi. Orice alte informatii referitoare la posibile adaptari sunt binevenite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eugen B Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 caut pinion mic de la km de ij planeta 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 CAUT PINION LANT DIN CUTIA DE VITEZA si LANT de JAWA 356....caut sa le cumpar daca le are de vanzare cineva. sau le schimb cu far si stop acelas model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 cumpar carburator mz 125???sau de minsc...dar sa meraga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 am nevoie e un releu de semnalizare BUN pentru Voshod 3M. bere sau bani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Am nevoie de un rotor de alternator pentru Jawa 350 TS din 1989.Raspuns aici sau pe PM.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Cumpar 40-50 piulite de spite pentru dnepr sau o roata distrusa de pe care sa recuperez piulitele. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 caut carburator mz es 175 in stare buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 caut un regulator de tensiune la 6V astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduro_rider Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 (editat) Caut furca triunghi de gat de lup + cadru complet de mz rt. Mesaj completat Sau furca spinger orice model. Editat Iunie 17, 2010 de enduro_rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Caut furca triunghi de gat de lup + cadru complet de mz rt.Mesaj completat Sau furca spinger orice model. Salut de unde esti ? Un cadru de MZ Rt am eu , s-ar putea sa gasesc si o furca da nu mai stiu daca este completa . Daca esti interesat suna-ma 0740 376 555 sau da un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 caut acceleratie pt jawa model 356 din 1960 pentru acest ghidon sper ca este cel original si comenzile de pe ghidon petru faza lunga faza scurta + caxon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lau dnepr Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Salutare cumpar urmatoarele piese pt un atas de Dnepr (flansa de la roata si nucile de prindere de jos ) sunt in poza incercuite cu rosu.Mai cumpar si o aripa fata de Jawa 125 din 1958.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonidinsibiu Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Caut capacul de peste carburator pt Jawa 354/350cmc /index.php?...697&st=1130 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 caut semnalizari rotunde, far si capace carburator-filtru aer pentru jupiter 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Salut de unde esti ? Un cadru de MZ Rt am eu , s-ar putea sa gasesc si o furca da nu mai stiu daca este completa . Daca esti interesat suna-ma 0740 376 555 sau da un PM salut, eu am furca fata de mz gat de lup complecta daca iti trebuie. Nr meu de tel e 0744835877. CUMPAR PENTRU MZ RT 125/3 DIN 61: BURDUFE TELESCOAPE FATA 3 PERECHI, SCAUNE 4 BUC(PARTEA DE CAUCIUC),TOBE ESAPAMENT 3BUC, CAUCIUC NOU 3,25X 19 O BUC, MANERE STANGA DREAPTA DE PE GHIDON 3 PERECHI, SUPORTURI DE PICIOR DIN CAUCIUC TOATE 4 BUC ,2 PERECHI. MAI CUMPAR UN ATAJ COMPLECT INDIFERENT DE STARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker.Metall Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Un prieten cauta o furca fata de Ij. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sonic xz Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Salutare. Caut un bord de cz 175 sport, eventual si un ghidon in stare buna cu sau fara comenzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 (editat) caut cutie acumlator, capacele carburator+filtru, si scaun fata pe arc de ij56 Editat Iunie 30, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 (editat) Salutare. Caut un bord de cz 175 sport, eventual si un ghidon in stare buna cu sau fara comenzi. bord, am eu unul..........discutam pe pm. Editat Iulie 1, 2010 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Salut tuturor, Caut si eu o comunista cat mai veche sa fie si fara acte daca e, odata ce am terminat cu bacul fiind proaspat absovent, acum am destul timp zic eu pana la toamna cu facultatea, pentru o reconditionare as dori, nu chopperit sau alfel de modificari. Bugetul e aproape de zero fiind atatea cheltuieli cu scoala. Nu stiu daca se gaseste cineva aici sa ma ajute cu aceasta pasiune pe care o am.Si in ultimul rand daca se poate sa fie cat mai aproape de mn, Braila, Galati, asta pentru a o putea ridica personal. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 si cu ce bani o reconditionezi? Cu cat e mai veche, cu atat e mai scumpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 (editat) acum am destul timp zic eu pana la toamna cu facultatea, Bugetul e aproape de zero Buget vad ca ai , Timp iar la fel vad ca ai, pina-n toamna mai este mult timp 2,3 ani, cind incepi facultatea, o sa ai timp la fel de mult asa ca dai bataie important e sa te incadrezi in bugetul tau adica "zero". Editat Iulie 3, 2010 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 (editat) adica o reconditionare cat mai ieftina, o curatare a pieselor o revopsire da e cazul, asta acasa si cu materiale de pe langa casa omului , in gand avea o motocicleta sa zic java, mobra chiar si un scuter mai vechi. Editat Iulie 4, 2010 de nosferatum18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate