master_alexut Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 pai atunci cauta o mobra...jawa deja este mai scumpa dar si mai fiabila....insa atrage unele costuri daca cauti ceva piese, daca cauti mobra in mediul rural ai sanse sa gasesti ff ieftin...totul depinde de noroc si de cat de mult itit doresti tu.Scuter nu te sfatuiesc, ar fi o chinezarie de plastic careia ii dai mai greu de cap decat unei mbere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stro_stutz_83 Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Salutare tuturor, Am un Simson AWO 425t din '58, m-am apucat sa o reconditionez si am nevoie de niste piese. Ar fi vorba telescoapele fata in stare buna, comenzile de pe ghidon (in principal maneta de acceleratie, suportul si levierul pentru frana si piesa culisanta de la acceleratie), un vitezometru in stare de functionare si cablul de la vitezometru . Daca ma puteti ajuta dati PM sau mail stro_stutz_83@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 am nevoie de un cadru AWO.cat buna si ieftina.dati un PM sau apel,si va sun eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowm60 Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Caut alternator si releu incarcare pentru jawa, vreau sa trec de pe 6v la 12 v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sonic xz Postat Iulie 12, 2010 Share Postat Iulie 12, 2010 bord, am eu unul..........discutam pe pm. Scuzati-mi absenta mea pe forum. Am rezolvat cu bordul. Caut in continuare: ghidon, saboti de frana spate in stare buna si un cot de evacuare. O sa revin cu ceva poze in starea actuala de reconditionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
technoart Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) Va salut, caut pentru un IJ 56, pe care incerc sa-l resuscitez,ghidon (eventual cu comenzi),stop,cauciucurile care vin pe scarite sau scarite in stare buna. Multumesc. Editat Iulie 13, 2010 de technoart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donici Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Caut un traductor de minsk nou sau SH ! astept PM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 donici caut maine am unul nou ca la Simson am folosit platina originala. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donici Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 donici caut maine am unul nou ca la Simson am folosit platina originala. Numai bine da-mi un PM dak ai ! te rog ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Cumpar pt. Simson Sport comenzi frana si ambreiaj, lampa stop, contact , far , scarite pasager s.a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Cine voia scărițe de izh să țipe iar ca Âşi alternator de jawa cu punte diode. releu pui electronic universal poze, la ghici, o să încerc cu un tel căruia nu-i merge ecranul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andutzudinu Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 salut ...! Am nevoie de un set de segmenti pentru o mobra 50 pls care ma ajutati si p mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 cumpar ceas km de planeta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stro_stutz_83 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Salutare tuturor, Am un Simson AWO 425t din '58, m-am apucat sa o reconditionez si am nevoie de niste piese. Ar fi vorba telescoapele fata in stare buna, comenzile de pe ghidon (in principal maneta de acceleratie, suportul si levierul pentru frana si piesa culisanta de la acceleratie), un vitezometru in stare de functionare si cablul de la vitezometru . Daca ma puteti ajuta dati PM sau mail stro_stutz_83@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golf1diesel Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 (editat) Salutare! -Cumpar : -carburator de MZ ES 250/1(chiar 2 daca se gasesc) -bord original ES 250 ..ma intereseaza sa nu fie crapat si sa functioneze(ar fi de preferat 2 bucati) -pahare amortizoare in stare buna.. -buson cu ornamente rezervor(chiar 2) Eventual astept oferte si pt alte piese! Piesele sunt necesare la restaurarea a 2 ESuri din 1962.. ofer pret bun!!! Si inca o intrebare:ce diferenta exista intre ES 175 si ES250 la carburator??(in afara de jiglerul de 100 de la 250) in afara de cilindru si chiulasa,etc mai sunt alte diferente ??? spun asta pt ca mi se pare cam slab alimentat un ES250 cu carb de 175 si jigleru de 100.. Multumesc anticipat!!!!! Editat Iulie 22, 2010 de golf1diesel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 din cate stiu e o mica diferenta la cadru, insa blocul motor e identic si se poate instala cilindru +chiulasa de 250 pe 175 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Salutare! -Cumpar : -carburator de MZ ES 250/1(chiar 2 daca se gasesc) -bord original ES 250 ..ma intereseaza sa nu fie crapat si sa functioneze(ar fi de preferat 2 bucati) -pahare amortizoare in stare buna.. -buson cu ornamente rezervor(chiar 2) Eventual astept oferte si pt alte piese! Piesele sunt necesare la restaurarea a 2 ESuri din 1962.. ofer pret bun!!! Si inca o intrebare:ce diferenta exista intre ES 175 si ES250 la carburator??(in afara de jiglerul de 100 de la 250) in afara de cilindru si chiulasa,etc mai sunt alte diferente ??? spun asta pt ca mi se pare cam slab alimentat un ES250 cu carb de 175 si jigleru de 100.. Multumesc anticipat!!!!! sa inteleg ca ai carburator de 175 si vrei de 250? daca gasesti de 250 , nu il dai pe ala de 175? m-ar interesa pe mine daca e vre-o posibilitate da-mi un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golf1diesel Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 din cate stiu e o mica diferenta la cadru, insa blocul motor e identic si se poate instala cilindru +chiulasa de 250 pe 175 asta vroiam sa aud..nu stiu ce e pe la cadru dar eu am schimbat de multe ori 175u cu 250 si invers:P merci de raspuns..acum incerc sa fac rost de carburi de 250 Mesaj completat nu am gasit butonul de edit asa ca scriu aici:Aurelian ti-am trimis un PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 (editat) Are cineva un alternator defect de Dnepr,ma intreseaza,rotorul si partea din fata a carcasei (unde se prinde de blocul motor) ? Editat Iulie 23, 2010 de voshodij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 nime-ndrum nu cred ca vorbiti de acelasi lucru te referi la napolitana donici la senzor aceea bobina mica care comanda electronica Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Vreau si eu lantul de transmisie pentru un Ij Jupiter 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negru_mihai Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Caut si eu eftin o aprindere de minsk (adica magnetoul, imi ajunge statorul) si ceva furca ce ar potrivi pe minsk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twotimer Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 cumpar ceas km de planeta! da un apel pt kilometraj de ij 0746874266 Mesaj completat Un prieten cauta o furca fata de Ij. am furca pa fata de ij'56 0746874266 Mesaj completat Donez rezervor si semnalizari pentru Jawa 350 California din 1990.Le trimit prin curier iar destinatarul isi plateste transportul.Doritorii PM. Mesaj completat Semnalizari adjudecate de catre domnul Jonyebravo. am eu nevoie de semnalizatoare de jawa,da un apel pe0746874266 Mesaj completat salutare nu stiu daca postez bine dar as fii interesat de o comunista indiferent de marca dar modificata frumos cu bun gust,ori platesc pentru ea pretul cerut ori ofer o masina la schimb.astept ofertele voastre.multumesc am un ij chopuit,frumos reconditionat,actele in regula are nevoie de itp,dar partea asta o rezolv eu,dak esti interesat da un apel pe nr 0746874266 Mesaj completat chiar nu avti vre u n motor de hoinar sau mobra dezmembrate sau un ambielaj pentru hoinar?multumesc am un ij chopuit,pus la punct,motor reconditionat,dak esti interesat vb la tel 0746874266,si pun si niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 (editat) Am nevoie de o roata de fata cu frana pe disc, de planeta5. doar roata, fara cauciuc, camera....sau doar 36 de spite cu lungimea de 153mm! Editat Iulie 30, 2010 de lantz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Salve,camarazi.Stie cineva de la ce e asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate