donici Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 (editat) chiar nu are nimeni un capac de baterie de cz 175 sport ?? Mesaj completat caut si un crash bar tot pentru cz ! Editat August 26, 2010 de donici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 ivan pedala nu are? el e taticul jawelor si czurilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 buna ziua caut far, cot evacuare stanga cu "piulita" de fixare pe chiulasa eventual si toba de esapament, sea (poate fi doar suportul), set platina toate pentru JAWA TS 350 cutii laterale nichel in stare buna , suport sea (sau cu totul), carburator, far toate pt IJ JUPITER 4 mesaj privat sau aici obigatoriu pretul cerut + poze ; accept si donatii multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorucioby Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Caut robint benzina pentru Jawa 350 638 care aveti spuneti ce,cum si cat.Bere, bani etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita_Alexandru90 Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Salutare! Cine vinde tobe ij jupiter3 respectiv 4? Vrea noi sau cat mai bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Salutare!Cine vinde tobe ij jupiter3 respectiv 4? Vrea noi sau cat mai bune. 160 de lei 2 tobe de jupiter 4 noi Mesaj completat Caut robint benzina pentru Jawa 350 638 care aveti spuneti ce,cum si cat.Bere, bani etc. 2o de lei robinetul nou. Mesaj completat buna ziuacaut far, cot evacuare stanga cu "piulita" de fixare pe chiulasa eventual si toba de esapament, sea (poate fi doar suportul), set platina toate pentru JAWA TS 350 cutii laterale nichel in stare buna , suport sea (sau cu totul), carburator, far toate pt IJ JUPITER 4 mesaj privat sau aici obigatoriu pretul cerut + poze ; accept si donatii multumesc platini jawa 20 de lei ambele,far doar universal 45 de lei,carburator 45 de lei sau original 140 de lei pekar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badac Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 salut! am nevoie de 1 toba (sau 2tobe) de jawa 350. vreau sa le pun pe nipru ca nu am decat una , si aceea tot de jawa. astept mesaj pe PM. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 am eu finalele la jawa 350 coturi+ tobe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Salut. Pune te rog niste poze cu una toba in amanunt. Ma intereseaza partea din spatele tobei cum arata, evacuarea afara din toba. Apoi, dimensiuni, lungimea partii cilindrice, lungimea partii conice, diametrul partii cilindrice si diametrul de la gaura cotului. Sa-ti spun de ce sint asa pretentios. Am o toba buna, care cred ca este de Jawa, dar de la a crede pina la realitate poate fi vreo mare diferenta. Si pentru a nu gresi te rog sa faci lucrul asta. Iar apoi cred ca vom face o combinatie, eu o toba, Badac de la Vaslui una si am rezolvat si cazul meu si al lui si al tau. Poate iese ceva bun din toata snoava asta. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 m-ar interesa si pe mine cotul de pe stanga + piesa de fixare pe chiulasa poti pune o poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 ma intereseaza pe mine tobele de jawa fara coturi ma intereseaza ca aspect numai partea celindrica cea de 50cm partea conica nu e relevanta ..poze si un pret daca vrei pe PM..multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 maine am sa pun poze si pret (sa fac rost de un aparat foto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 maine am sa pun poze si pret (sa fac rost de un aparat foto) ok ..astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen_77 Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 (editat) Salve,camarazi.Stie cineva de la ce e asta? Eu cred ca este un motor de compresor de la o lada frigorifica, sau o masina de gheata foarte veche...obiect de muzeu in ale mecanicii. Editat Septembrie 1, 2010 de eugen_77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Salve,prieteni!Pistonul si cutia(are si capacul) sunt de la o motocicleta(...Stuttgart,oare?) a carui nume nu-l stiu.Poate stie careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 o toba e putin botita dupa cum se vede in imagine si un cot la fel si a fost sudat. nu am capacele de la capetele tobelor. eu zic 100 ron tobele; 30ron coturile cu 'piulitele' am vazut ca cineva cauta un rezervor(50ron) si o sea(100ron) toate sunt negociabile! Mesaj completat mai am ceva aici pretul faceti voi daca e sa cumpere careva Mesaj completat in pistoane se vad acelel si saibele de pe bolt mai am un far de jawa care are carcasa putin crapata si un pinion de atac de la nu stiu ce e, am sa fac poze maine am ramas fara baterie la aparat la ultimele Mesaj completat daca e cineva interesat ma gaseste la nr 0746976217 Mesaj completat un far de jawa 350 cum zicea cu carcasa putin crapata si un pinion de atac de la nu stiu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 salut! am nevoie de 1 toba (sau 2tobe) de jawa 350. vreau sa le pun pe nipru ca nu am decat una , si aceea tot de jawa. astept mesaj pe PM. mersi salutare. am eu 2 tobe de jawa. in topicul cu comuniste, vand si niste piese de dnepr, insa pe acolo se afla "la mezat" si tobele de jawa, fara insa a fi intr-o stare minunata, sau una deplorabila - as zice ca sunt rezonabile. daca intereseaza pe careva, sa-mi lase un reply pe topic. le am in Bucuresti, pe balcon, acoperite, dar imi cam ocupa din loc, asa ca cine ofera 80 de ron pe pereche se alege cu fiare si eu scap de ele noroc si la mai mare /index.php?...81764&st=50 - pentru cei comezi, un link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Masa Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Salutare, are cineva de vanzare doua piulite pentru esapamentul de nipru?(legatura intre cot si toba).Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Salutare, are cineva de vanzare doua piulite pentru esapamentul de nipru?(legatura intre cot si toba).Multumesc I-a d-aci , fa si tu o oferta si spune cum poti intra in posesia lor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Salutare, are cineva de vanzare doua piulite pentru esapamentul de nipru?(legatura intre cot si toba).Multumesc incearca la Dani - sigur iti trimite el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Salutare, are cineva de vanzare doua piulite pentru esapamentul de nipru?(legatura intre cot si toba).Multumesc 5 lei bucata. danytunky yd.mes sau 0740848790 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Salut. Multumesc ptr. amabilitate si efort Kinguh. Asa este si toba care o am eu cu mentiunea ca are terminalul iesirii. Vad ca nici tobele lui Motorist 1 nu au terminalele. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 salut. am zis ca nu are rost de masurari ca tobele sunt inconfundabile bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 (editat) Salve,camarazi.Stie cineva de la ce e asta? Eu cred ca este un motor de compresor de la o lada frigorifica, sau o masina de gheata foarte veche...obiect de muzeu in ale mecanicii. este de la un compresor facut de om. se vede fulia cu care era antrenat, si la bujie se vede cum ar fi fost pus admisia probabil sau dop. doar ca e incomplet bachus .... este vorba de o jawa 355 , deci motor de 125cmc dar din cate stiu merge si cel de la 175cmc cel de 125cc (model 355 sau mai era ceva 453) merge si pe 173cc (adica 356) Editat Septembrie 4, 2010 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 fratilor ..ajutati-ma si pe mine cu un suport de carbuni pt jawa ts ...am vb cu dany dar inca nu are pe stok si pana imi aduce trece sezonul .. chiar nu are nimeni un suport de carbuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate