traian Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 foarte tare, frate!!!!!! foarte tare!!!! ma bucur ca v-am cunoscut!!! ...si la mai multe iesiri impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 foarte tare, frate!!!!!! foarte tare!!!! ma bucur ca v-am cunoscut!!! ...si la mai multe iesiri impreuna! Cred ca si noi ne bucuram Traiane...bine ai venit in "Gashca" de la Rond Urmareste topicul si vino neaparat joia la Rond Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Legat de patchurile voastre... vorbeam cu cineva cu experienta in lumea MC-urilor din Germania si zicea ca sa nu va confundati cu un MC si nici sa nu va creati probleme, tre sa va ganditi la un alt tip de patch... ori sa nu fie format din 3 piese, ori sa fie dispuse altfel... Culorile nu tre' sa fie alb-negru (majoritatea MC-urilor au alb-negru). Rondul este reprezentat de "albastru". O sa fac in seara asta cateva simulari, ca idee asa... si apoi creierele luminate sa se gandeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Legat de patchurile voastre... vorbeam cu cineva cu experienta in lumea MC-urilor din Germania si zicea ca sa nu va confundati cu un MC si nici sa nu va creati probleme, tre sa va ganditi la un alt tip de patch... ori sa nu fie format din 3 piese, ori sa fie dispuse altfel... Culorile nu tre' sa fie alb-negru (majoritatea MC-urilor au alb-negru). Rondul este reprezentat de "albastru". O sa fac in seara asta cateva simulari, ca idee asa... si apoi creierele luminate sa se gandeasca. Asta e si motivul pentru care in final sugerasem un model cu totul diferit. Adica asta: Cat despre culori - asta e bullshit. Singura chestie la care trebuie avut grija e sa nu fie clasic din 3 piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 (editat) bai.. acuma.. daca faci rosu cu alb sau mai stiu eu ce... nu mai e bullshit... da' asa.. negru cu alb un singur patch cred ca e ok... na.. nush ce sa zic nici eu Editat Octombrie 22, 2012 de skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Merge cineva pe undeva maine? Sa stiu daca are rost sa ma milogesc de colegii de servici sa schimb tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Paladine eu zic pas de data asta...sa nu mai ne injure lumea ca plecam in timp ce altii muncesc...daca e misto poate iesim in weekend In alta ordine de idei, mergeti maine la Salonul Auto ?....dupa orele 16:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
**klauss** Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 http://youtu.be/u0hOkz70JKs Enjoy, sper sa va placa. Nu am reusit sa scot sunetul ala de Tico din pacate, dar o sa ma perfectionez. Cand il editezi taie sunetul de la filmare de tot si pe uma suprapune melodia (depinde in ce editezi). Oricum merci de filmare si celorlalti de poze!!! Sa speram ca mai tine timpul bun si mai putem iesi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 ia ca am facut 3 logouri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 ia ca am facut 3 logouri.... frate toate sunt ffff tari. Bravo si felicitari. Eu nu ma pot decide pentru varianta a 2-a sau a 3-*a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 ia ca am facut 3 logouri.... imi place a doua, mult !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 ia ca am facut 3 logouri.... Amice... a doua varianta, aia cu aripi.. e pur si simplu perfecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 A doua sau a treia, inclin spre a treia, nu am de gand inca sa imi iau zborul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 eu sincer l-as alege pe al 3-lea. Ala cu aripi e putin cam incarcat... pentru patch... zic eu... voi alegeti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 al doilea este f.frumos, dar schimbati va rog "gasca""in englza sau gasit altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 al doilea este f.frumos, dar schimbati va rog "gasca""in englza sau gasit altceva... eu nu as merge pe varianta englezeasca. Iar gashca din punctul meu de vedere este ceea ce ne caracterizeaza... suntem o gasca mica si vesela. Iar daca punem sh pronuntat este totul ok...adica nu iese gasca. Acum lucrurile zic ca s-au limpezit destul de bine am avea de ales intre modelele 2 si 3. Zic sa alegem. baby - daca ai un sinonim care sa se potriveasca pt gasca putem incerca... dar grup d eex mi s epare prea trist, monoton, sters etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 haita de la rond chopperisti de la rond ceata de la rond gruparea rond guerrilla rond am glumit.. -- are dreptate dana... "GASCA" de la rond, mai bagati si aripile alea... se intelege fix ce nu trebuie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Nu va feriti de gaste, prieteni.. "Galloping goose" e cel mai vechi MC din SUA. Nu rade nimeni de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Nu va feriti de gaste, prieteni.. "Galloping goose" e cel mai vechi MC din SUA. Nu rade nimeni de ei. In niciun caz nu vreti vreo analogie cu un MC renumit, mai ales 1%... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 (editat) daca va hotarati pana vineri seara, sambata va pot broda un patch de test... la fel, tre' sa va ganditi daca vreti patchuri si de piept, grade sau alte chestii (BUCURESTI, ORIGINAL, RFFR (rond forever, forever rond), RIOH (rond is our home), grade, TRICOLOR). daca tot fac, sa fac o serie completa. --- --- --- vin cu o completare... logoul nr.2 trebuie ignorat... fix acum am gasit un MC cu un logo aproximativ asemanator (precizez ca cele 3 variante nu au avut sursa de inspiratie). Fiind elemente comune motocilismului se intampla si asa: http://southsiders-mc.blogspot.ro/ intentia mea nu a fost sa copii. Nu am stiut de existenta acestui MC pana acum... sorry de incurcatura... LE: la dracu' ca si fontul este la fel... wtf??? Editat Octombrie 23, 2012 de skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 daca va hotarati pana vineri seara, sambata va pot broda un patch de test... la fel, tre' sa va ganditi daca vreti patchuri si de piept, grade sau alte chestii (BUCURESTI, ORIGINAL, RFFR (rond forever, forever rond), RIOH (rond is our home), grade, TRICOLOR). daca tot fac, sa fac o serie completa. vin cu o completare... logoul nr.2 trebuie ignorat... fix acum am gasit un MC cu un logo aproximativ asemanator (precizez ca cele 3 variante nu au avut sursa de inspiratie). Fiind elemente comune motocilismului se intampla si asa: http://southsiders-mc.blogspot.ro/ racu' ca si fontul este la fel... wtf??? atunci e si mai simplu... ramane al 3-lea mie mi-ae placea sa avem ceva pe fata gen tricolor, cruce malteza etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 ----- am mai gasit asta: http://southsiders-mc.com/cms.php?id_cms=4 nu e Motor Club e Motorcycle Culture... nu mai inteleg nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 ----- am mai gasit asta: http://southsiders-m...ms.php?id_cms=4 nu e Motor Club e Motorcycle Culture... nu mai inteleg nimic atunci deja e si mai clar ramane al 3-lea logo. Gata s-a stabilit. ACum intrebarea ar fi ce punem pe fata :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 stai frate ca ai stabilit doar tu... sa vedem ce zice restu'... eu desi nu o sa fiu "patch holder" (si daca alegeti din astea ale mele) recomand nr. 3... Recomand pe fata patchuri dreptunghiulare (7x2 cm) cu: BUCURESTI, Riding Group, GDLR si RIOH. Pentru fumatorii de iarba se poate face rombul cu "13". O sa simulez diseara toata vesta sa vedeti cum si ce zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Cand il editezi taie sunetul de la filmare de tot si pe uma suprapune melodia (depinde in ce editezi). Oricum merci de filmare si celorlalti de poze!!! este o greseala din punct de vedere al editarii video sa tai total ambianta ... poti sa o reduci dar sub nicio forma sa o tai de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate