SeBIKE Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Asa e da ce sa-i faci,nu prea e timp din cauza job-urilor,vremea sa stricat,cand e frumos nu e week-end Se pare ca vremea o sa se incalzeasca in zilele urmatoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Care esti pe aci pasionat de modificat motociclete ( custom) !!! tema de gandire pt iarna!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 hell-o nea !!! poate vii si u joi la 6.30 la mac brinkoveanu!!! ce zici>??? merci de crash bar !!!suzuki gn 250!!!REMEMBER ???? halal meseriash nea RAVENE!!! SAU HAHALERA mai exxxact ash zice !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Care esti pe aci pasionat de modificat motociclete ( custom) !!! tema de gandire pt iarna!!! http://daytona-twins.com/kustom_kulture_shop.php?, poate ii stii, sunt super meseriasi si foarte pasionati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 hell-o nea !!! poate vii si u joi la 6.30 la mac brinkoveanu!!! ce zici>??? merci de crash bar !!!suzuki gn 250!!!REMEMBER ???? halal meseriash nea RAVENE!!! SAU HAHALERA mai exxxact ash zice !!! hahalera!!! prietene ( BECALIII ) daca tu ai avea cat am io de lucru nu ai mai zice asa!! te durea mana sa mai dai un telefon?? poate am uitat!! de halal meserias nu as zice, pt. ca nu ti-am facut nimik care sa nu-ti convina, si nu cred ca te-am zicnit pana acum! daca tu nu te tii de mine sa itzi fac ce ai de facut nici nu o sa- ti fac vreo data, era in interesul tau nu al meu, pt crash baru-ul ala!! Bafta HAHALERO!!! si mai usor cu jignirile, la adresa unui om pe care nu il cunosti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donhann Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Sal'tare M-am gandit sa ma prezint si eu. Sunt Florin, am un chopper Kawasaki EN500 Vulcan, model american. Id de mess donhann79. Va doresc drumuri uscate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metalstian Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 trebuie neaparat sa stiu pe unde va intalniti in bucuresti . as vrea sa vin si eu sa ne cunoastem . mai ales ca am vazut unii cu motoare de 250 , asa cum am si eu. si mai ales ca multi au M800-tele, alti il vor, motor care'i urmatorul pe lista mea .. vreau si eu sa aud cum striga un M800, ca de aratat arata bine rau.. si este 7000 euro nou , eh, mai multe vorbim cand ne vedem detalii la profil, salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2008 trebuie neaparat sa stiu pe unde va intalniti in bucuresti . as vrea sa vin si eu sa ne cunoastem . mai ales ca am vazut unii cu motoare de 250 , asa cum am si eu. si mai ales ca multi au M800-tele, alti il vor, motor care'i urmatorul pe lista mea .. vreau si eu sa aud cum striga un M800, ca de aratat arata bine rau.. si este 7000 euro nou , eh, mai multe vorbim cand ne vedem detalii la profil, salutari Nu suna deosebit daca nu e umblat la tobe !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Sal o oferta de primavara un filtru de aer de virago xv700 an84-87 cod Louis 10051852 GRATIS relatii la tel.0788908515 sau 0720213394 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 vineri22 febr. plec in austria cu o prietena sa facem cumparaturi in louis viena care vrea ceva , sa ma contacteze, no charge, se aduce cu factura tot ce se cumpara, daca tot ma duc , macar sa mai ajut si una lume. care vreti ceva dati beep la 0766 666 050 numai seara. ps s-ar putea sa mai fie un loc in masina care vrea sa imparta costul benzinei. www.louis.de 0727166894 sau 0766 666 050 anuntul e valabil pana maine (vineri) ora 19 scuze de off topic poate vin in ajutorul cuiva... toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 (editat) Salutare, ma alatur si eu aici , sunt incepator si tocmai am achizitionat o Honda shadow poate aflu si eu cum naiba tre sa calaresti monstrul PS: plimbari numai de chopperisti nu faceti? Editat Martie 6, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 Salutare, ma alatur si eu aici , sunt incepator si tocmai am achizitionat o Honda shadow poate aflu si eu cum naiba tre sa calaresti monstrul PS: plimbari numai de chopperisti nu faceti? Sper sa facem plimbari numai cu choperisti ca vine caldura acu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 (editat) Salut ! Din cate stiu eu , in Bucuresti sunt destul de multi choperisti . Ori nu stiu de forumul asta , ori nu vor sa se intalneasca . Eu unul , fac parte din categorie mai de curand.Am permis de anul trecut dar abia acum mi-am luat si propriul meu motor.Sunt extrem de multumit. Mi-am completat datele si sper sa ne vedem din cand in cand! Va salut ! Sal'tare ! In primul rand tin sa subliniez faptul ca motoristii, indiferent de marca ori clasa sau model - ISI DAU BINETE ! Asa k nu conteaza faptul ca tu conduci un enduro, chopper sau mobra .....eu am dat si am primit inapoi salutul de la orice motorist intalnit in trafic RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT ! asta m-a invatzat tatal meu, asta fac ! Despre o intalnire (la iarba verde, sau drum de plimbare...etc) doar a chopper-ilor....eeee asta-i altceva. In ceea ce priveste cererea de PROFIL in mod SPECIAL PE ACEST TOPIC : pai nu dai frate click pe Membrii si le vezi profilul ?!? , mai ales k fiecare are o semnatura in aceasta COMUNITATE A MOTOCICLISTILOR ?!? ....unde mai pui faptul k nu orice motorist are musai si aparat/kamera foto, ka sa se pozeze pt. acest topik ? Toate bune va urez si desigur: ASFALT USCAT ! PS. pt. contact: 0723.363.337 Editat Aprilie 5, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Sper sa facem plimbari numai cu choperisti ca vine caldura acu !!! a venit caldura,facem maine ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 hai sa facem maine o plimbare mai pe la 1-2 ceva frumos organizat....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sigmund Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Va salut pe toti ,as vrea sa va spun ca sunt amator de plimbari,si de invatat de la alti mai experimentati,sunt proaspat posesor de permis A si" bijuterie" ,A nu se intelege ca si eu sunt proaspat. Deci cand si daca aveti idei de plimbari puneti pe forum ,s-o stim si noi .si in limita programului,poate ne vedem .Multumesc --- Mesaj completat în 05 Apr 2008 19:20 -------------Va salut pe toti ,as vrea sa va spun ca sunt amator de plimbari,si de invatat de la alti mai experimentati,sunt proaspat posesor de permis A si" bijuterie" ,A nu se intelege ca si eu sunt proaspat. Deci cand si daca aveti idei de plimbari puneti pe forum ,s-o stim si noi .si in limita programului,poate ne vedem .Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Sal'tare ! Este foarte buna ideea intalnirilor In primul rand tin sa subliniez faptul ca motoristii, indiferent de marca ori clasa cilindrica sau model - ISI DAU BINETZE ! Asa k nu conteaza faptul ca tu conduci un enduro, chopper sau mobra .....eu unul, am dat si am primit inapoi salutul de la orice motorist intalnit in trafic -Asta e pt. cei kare tzin mortzish sa faka un klub exclusivist, ignorandu-i pe ceilaltzi motoristi. RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT ! asta m-a invatzat tatal meu, asta fac ! Despre o intalnire (la iarba verde, sau drum de plimbare...etc) doar a chopper-ilor....eeee asta-i altceva. In ceea ce priveste cererea de PROFIL in mod SPECIAL PE ACEST TOPIC : nu are fiecare o semnatura in aceasta COMUNITATE A MOTOCICLISTILOR ?!? ....unde mai pui faptul k nu orice motorist are musai si aparat/kamera foto, ka sa se pozeze pt. acest topik ! Toate bune va urez si desigur: ASFALT USCAT ! PS. pt. contact (la ore decente): 0723.363.337 --- Mesaj completat în 05 Apr 2008 21:09 ------------- hai sa facem maine o plimbare mai pe la 1-2 ceva frumos organizat....... Salut ! Sunt interesat de o plimbare maine 06.04.2008, dupa ora pranzului - kum ai scris.... LARRY 0723.363.337 (chopper Lifan LF 250-4 argintiu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 Maine cica ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Maine cica ploua Salut ! DA, maine ploua chiar voiam sa fac o plimbare..... ma omoara jobul in timpul saptamanii, weekend-ul ramanand singura shansa de "reankarkare a bateriei" ...asta e, poate o fi vreme uskata duminika viitoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 6, 2008 Autor Share Postat Aprilie 6, 2008 In primul rand tin sa subliniez faptul ca motoristii, indiferent de marca ori clasa sau model - ISI DAU BINETE ! Asa k nu conteaza faptul ca tu conduci un enduro, chopper sau mobra .....eu am dat si am primit inapoi salutul de la orice motorist intalnit in trafic RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT ! asta m-a invatzat tatal meu, asta fac ! Despre o intalnire (la iarba verde, sau drum de plimbare...etc) doar a chopper-ilor....eeee asta-i altceva. In ceea ce priveste cererea de PROFIL in mod SPECIAL PE ACEST TOPIC : pai nu dai frate click pe Membrii si le vezi profilul ?!? , mai ales k fiecare are o semnatura in aceasta COMUNITATE A MOTOCICLISTILOR ?!? ....unde mai pui faptul k nu orice motorist are musai si aparat/kamera foto, ka sa se pozeze pt. acest topik ? Toate bune va urez si desigur: ASFALT USCAT ! PS. pt. contact: 0723.363.337[/b] Eu am cerut sa si completeze(si admin cer asta) fiecare profilul,pt a nu da click degeaba si sa vezi numai"no information" !!!,nu sa se descrie separat in topic daca nu vrea. Referitor la poza,care nu are aparat,so gasi un prieten la o iesire,intrunire sa-i faca si sa le trimita pe mail. PS:am deschis topicul numai pt cioparisti,ca pe astia ii mai prinzi din urma pe ceilanti nu avem sanse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 (editat) Fratilor facem si noi o plimbare de chopere saptamana asta, ca a venit caldura? si nu uitati de plimbarea de pe 19 apr. orele12-14 in fata la Cina (langa Atheneu) Editat Aprilie 7, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spednatz Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Ce plimbare pe 19? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Ce plimbare pe 19? /index.php?showtopic=195062 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Se primesc si outsideri? (nonshadow-isti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Se primesc si outsideri? (nonshadow-isti) Da de ce nu, ideea a inceput pe forumul Honda Shadow, dar am pus si in anunt ca primim orice alt choper, cu cat mai multi cu atat mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate