darian Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 De ce,mã Vali...?! Cã doar vorbim de animale,nu...?! Stai calm,cã nu vin. Când n-am un ban , dar de lucru am deja gràmadã,tu crezi cã-mi arde de distractie ?! Nu stii ce mã doare sufletul sã vãd GS-ul cum pishã uleiul,si sã stiu cã deocamdatã n-am ce-i face.Pânã nu lichidez niste datorii,stau cuminte. Teoretic...!..,Cã i-am gãsit crash-bar cromat..Nici nu credeam sã existe.S/h,dar impecabil.Am si licitat la el.si dacã-l iau cu 20 euro cu totul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HABA Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Bbbaaaiiii...,"reati ai dreacu de chopperisti !!!...va mai dati mult cu motoarele sa ma enervati??? "Azi am fost ancoace,maine mergem ancolo...etc"Lasati-o an fasole ca nu va mai recunosc de prieteni !!! Si-asa mi-a zis ala cu cap de ...Leu (nu dau nume...) ca nu imi mai raspunde la telefon daca nu imi iau motor... Altul mi-a zis ca nu vrea sa stea la poze cu pietonii...si tot asa...Maine-poimane o sa-mi cereti TAXA DE ROND!!! Bineee-bineee... dar vedeti ca la mine binee-binee inseamna rau-rau !!! Joia asta ne vedem an Centrul Vechi si o sa FACK cu voi O ORA DIRIGENTIE !!! Poai nu se mai poa"..frate ,ce pielea mea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Bãi HABA...Hai si fã-i o surprizã lu' ãsta cu cap de leu...Îti dau împrumut Virogutza,ca sã vii cu motocicletã,la-ntâlnire...Sã nu mai aibe motiv sã comenteze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Haba manca-ti-as parul tau ala stufos de pe piept,stai cuminte sa nu te lovesti la pasarica...ti-ai facut poze de racket si te dai la Baci ???...vezi ca te trag de urechi !!!...mai bine vii cu noi vineri la Horezu si ne batem in sticle de vin... Si tu Urias nemernic te dai cu nemtzii ???...mai bine maine imi aduci si mie walkiurile-talkiurile !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Pai interesul ar fi sa avem toti cat de curant veste cu patch! Mah, a dat lumea-n dambla cu pach-urile astea.., ce dreak, nu sunt cioparist daca n-am pach-uri pe vesta?i..., zau daca inteleg care-i faza! ma rog, gusturile nu se discuta. Am mai vazut ca se poarta pe la cioparisti, pe cracul pantalonului de piele, un lant gros nichelat, in fine, nu m-am prins ce-i agatat de el si la ce serveste! O fi cool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HABA Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Auzi bai Leulainan,vezi ca vin cu VULPEA an CV si cu mine o mai scoti...ca sa zic asa ...dar cu ea AI BELIT BELENGHERU !!! Saclametus flaifuster !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 A trecut pe la mine,Rãzvan (@metricmotion).Am fãcut împreunã o listã cu ce-i mai urgent de schimbat la GS si la Virogutzã.La cum îmi scârtâiau frânele de pe fatzã,as fi putut sã jur cã-s duse plãcutzele.Noroc cu Rãzvan,c-a zis "ia sã vedem,totusi,înainte sã le comandãm"... Îs aproape ca noi..Mã pregãteam sufleteste de-o cheltuialã de vreo 70 euro,cu astea..Azi,o sã-mi fac timp sã dau acolo cu spray de frâne -sper sã disparã scârtâitul ãla sinistru...În timp ce monta etrierul la loc,am tot discutat...Cu ajutorul lui,o sã-mi iau pt. ambele mobre,o grãmadã de piese si accesorii.De exemplu,ia ghiciti voi,cine-o sã aibe cel mai "gãlãgios" claxon...?! Adicã Stebel Nautilus,cromat...Pe Rãzvãnescu vi-l recomand cu cea mai mare cãldurã - super serios si cu tarife la ce-aduce ca importator,aproape fãrã concurentzã.Si e si chopperist de-al nostru ! Adicã,cu atât mai mult,se pricepe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 si mai e si medic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Bbbaaaiiii...,"reati ai dreacu de chopperisti !!!...va mai dati mult cu motoarele sa ma enervati??? "Azi am fost ancoace,maine mergem ancolo...etc"Lasati-o an fasole ca nu va mai recunosc de prieteni !!! Si-asa mi-a zis ala cu cap de ...Leu (nu dau nume...) ca nu imi mai raspunde la telefon daca nu imi iau motor... Altul mi-a zis ca nu vrea sa stea la poze cu pietonii...si tot asa...Maine-poimane o sa-mi cereti TAXA DE ROND!!! Bineee-bineee... dar vedeti ca la mine binee-binee inseamna rau-rau !!! Joia asta ne vedem an Centrul Vechi si o sa FACK cu voi O ORA DIRIGENTIE !!! Poai nu se mai poa"..frate ,ce pielea mea !!! subscriu, rai domne rai , una doua plimbari la orice ora din zi si noapte, nu se mai satura, dar atat zic VA VENI SI VREMEA NOASTRA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Buna dimineata!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 subscriu, rai domne rai , una doua plimbari la orice ora din zi si noapte, nu se mai satura, dar atat zic VA VENI SI VREMEA NOASTRA Aaaaa...sarut mana doamna C.....mai "scriti" si dvs. pe aici ???....am crezut ca v-am pierdut !!!...pai ne vedem deseara in CV de la ora 18:00 si ne certam "live". Buna dimineata!! Neata si tie Americanos.....cam imbracata fata...ne obisnuisem cu ceva mai naked !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 OK, have it your way... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Ce cyborg-eritze...Juma'om,juma' sintetic... Luni,duc GS-ul la reparat si control general.Scap de problema cu uleiul !!!! Si-i montez si arcurile sub sea. Pfuai,ce veste super...În fine,guvernantii nostri,reusesc astãzi sã inaugureze integral,tronsoanele Cernavodã-Medgidia si Medgidia-Constanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 dariane, lasa vrajeala, mai bine zi daca vii deseara, sa vorbesc cu tine cum putem face din seaua mea un fotoliu cu masaj, beculete, mp3 si aer conditionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazzy Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 (editat) Razvane, daca vrei si masaj in sea, eu iti recomand sa mergi la sex shop, ce iti trebuie pt. masaj, extern, intern, acum nu stiu daca o sa iti mai vina sa te dai jos de pe motor. Editat Noiembrie 29, 2012 de nazzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Tocmai am fost cu mobrlelul in pauza de masa la o plimbarica. Am zambetul pana la urechi . Foarte faina vremea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Tocmai am fost cu mobrlelul in pauza de masa la o plimbarica. Am zambetul pana la urechi . Foarte faina vremea! si eu inca mai merg cu mobra dar de saptamana viitoare se duce in pui de suflet. Scad temperaturile la 3-4 grade iar miercuri spre joi posibil sa ninga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 @nelu, din sex shop o sa-mi iau o @#$% roz din fier cu luminite, sa mi-o pun in loc de far @bogdan, alt fericit care se plimba. eh.. las' ca vine ea si primavara... numa' bine, pana atunci o fac bucati, am dat in boala lui darian, vreau sa schimb tot pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 dariane, lasa vrajeala, mai bine zi daca vii deseara, sa vorbesc cu tine cum putem face din seaua mea un fotoliu cu masaj, beculete, mp3 si aer conditionat Vin,dar de data asta,chiar o sã stau putzin.Am intrat în crizã de timp,cu 2 lucrãri. @skija: vii si tu,disearã ? Sã stiu dacã-ti aduc geaca aia si-o bucatã de piele sinteticã,pt. brodat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 bai, deci la 6 in CV, acolo unde parcam motoarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Bai.. ma scuzati ca ma bag.. dar nu era "Chopperistii de la ROND"? Ce-i asta cu centrul vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Ne vedem la 6. Vine cineva cu motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vicky666 Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Eu as fi venit, dar au anuntat astia ca ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Bai.. ma scuzati ca ma bag.. dar nu era "Chopperistii de la ROND"? Ce-i asta cu centrul vechi? Pentru cei care nu mai merg pe motor e mai complicat sa ajunga la rond si pe urma sa mearga in centru la carciuma. Ne vedem direct la carciuma. Spun asta din perspectiva mea si a celorlalti care vin saptamanal. Cand om fi din nou pe motoare ne vedem la rond. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Eu vin cu GS-ul.Nu de alta,dar când plec de-acasã,îi dau la etrieri cu spray de courãtzat frânele.Sunt curios dac-o sã mai scârtâie.Poa' sã picure,n-o s-apuce sã mã ude prea tare,pân'ajung înapoi acasã. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate