darian Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 Buei ãstia 2 cu Nautilusurile...Le mai vreti,au ba...? Ca sã stiu dacã vi-i le mai cumpãr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 vorbim joi dariane. pana atunci mai ma uit pe review-uri, youtube, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 La multi ani si de la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 (editat) Vali....Ce vã ziceam eu...Parc-as fi cobit...Olandezu' ãla,mai are doar un singur Nautilus,la vânzare,si l-a si scumpit...62,3 euro...Îl mai vrei ? http://www.ebay.com/sch/valkmotorparts/m.html?item=290824317823&ssPageName=STRK%3AMEWAX%3AIT&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562 Am dat click pe "wiew similar items",unde e trecut Nautilus-ul...înafarã de alte Nautilus-uri (mai scumpe),Fiamm,Wolo,etc ,am gãsit si modelul ãsta http://www.ebay.com/itm/SUPER-LOUD-BLAST-142DB-UNIVERSAL-AIR-HORN-COMPACT-AH1-/230576424004?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item35af6d0444 Citeste-i descrierea produsului...142 db !!! Drept sã fiu,mã cam tenteazã... Nu mai înteleg nimic...Stebel Nautilus,e italienesc.Am zis,ia sã vãd si la macaronezi,cât o costa..Si nu pot sã pricep cum de pe ebay.it,de la acelasi olandez,îl are de vânzare (pe ultimul),cu 47,5 euro..Vali,vorbim mâine,dupã 10.00,când fac ochi Editat Decembrie 17, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Uriasule hai sa vorbim pe privat...poluam aiurea topicul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 multumesc pentru urari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 multumesc pentru urari! La Multi Ani cu intarziere... nefiind o persoana religioasa, habar nu aveam de existenta acestui sfintisor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 La Multi Ani cu intarziere... nefiind o persoana religioasa, habar nu aveam de existenta acestui sfintisor . si eu am aflat acum 2-3 ani, nu am stiut ieri pana nu am primit mesaj de la sotia lui Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Ce facem joi? Are cineva chef de patinoar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Bai nene ce facem cu peciurile alea ???...hai sa terminam odata treaba...ala ultimul propus de Urias era misto...ceva simplu si elegant...da' nu desene animate cu broaste,melci si tantari ametiti...RazvanM si Skija sunt cei mai meseriasi la astea...hai cu propuneri fetelor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Dariane, ai dat comanda de veste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Ia bagati un ochi la minunatia asta.. Rotile mi se par un mic ciudate. Nu stiu sincer cum s-ar comporta in real life. in rest...genial concept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Io vreau patch-ul cu testoasa. Si daca nu-l vreti pe ala, in principiu nu vreau ceva foarte complicat, si nici ceva colorat. Hai sa mai punem propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 babaieti.. deci ala pus de Darian nu e logo de RG... e un patch de pus in piept... e altceva... nu are personalitate. Reprezinta o motocicleta. ATAT. voua, un grup cu personalitate, va trebuie un logo adevarat. O testoasa, un melc, un balaur.. orice... da' sa fie ceva cu personalitate. ma rog.. e decizia voastra.. dar eu asta recomand... astept propuneri, schite, orice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasi71 Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Ia bagati un ochi la minunatia asta.. Rotile mi se par un mic ciudate. Nu stiu sincer cum s-ar comporta in real life. in rest...genial concept! Oare ce vrea sa fie? Motorul si cutia (pacat de ele)nu au nici o legatura cu restul....un fel de strutocamila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Oare ce vrea sa fie? Motorul si cutia (pacat de ele)nu au nici o legatura cu restul....un fel de strutocamila... EXACT ce vroiam sã zic si eu ! Horror ! Pozitia -ca pe vitezanã. Rotile - mult prea mari,si prea subtire aia din spate. E fãcutã din materiale prea futuriste,tipic pt. vitezane si neobisnuite pt. un chopper (titan,fibrã de carbon). Jentile alea pline,asa,simple,iarãsi, nu mã-ncântã deloc...Motocicleta asta,e se poate numi "custom", doar prin faptul cã-i cu 2 cilindri-n V,si cã-i fãcutã artizanal si unicat. E doar un exercitiu de creatie. Personal,nu-mi place deloc.Când se terminã filmuletzul cu ea,pe-aceeasi paginã,îmi apare si-un documentar c-o gascã de café-racer-isti. Mamã-mamã,ce-am mai bãlit la bijuteriile alea de mobre vechi..! Ia sã facem un poll,cine preferã ciudãtzenia,si cine mobrele alea vechi,clasice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Si mie tot cele clasice imi plac. Nu sunt impotriva noutatii, dar e bizara motocicleta postata de Nautilus. Sau ... cine stie? Oi fi eu prea conservator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 motoreta asta e so gross! am vazut video-ul mai de demult. never liked! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 E urata bah !!!...a mea e cea mai frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 E urata bah !!!...a mea e cea mai frumoasa Asa Valica, pune-i tu la punct ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 maine ramane ca de obicei, la 6 in CV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Eu propun "La Calinescu" pe Piscului vis-a vis de Polivalenta - mancare buna, ieftina berea/vinul la fel atmosfera ok. Plus ca ne vor trata f. bine ca si grup mare - stiu din experienta. La VOT!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Eu scap maine la 8, daca sunteti prin centru apar, pana la polivalenta ma mai gandesc, in functie de cat de obosit sunt. Oricum, va sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Eu propun "La Calinescu" pe Piscului vis-a vis de Polivalenta - mancare buna, ieftina berea/vinul la fel atmosfera ok. Plus ca ne vor trata f. bine ca si grup mare - stiu din experienta. La VOT!! eu as merge. numai ca e mai greu de ajuns acolo... nu ai metrou, trebuie taxi. cum vrea lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Da, asta cu ajunsul acolo e mai naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate