Blaze Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Am facut acest topic, deoarece dupa mult lectura pe multe situri si pe multe forumuri, nu ma pot decide! Aprilia a primit mai multa atentie pe acest forum! Atentie buna! De honda NSR 125 nu prea am auzit nimic. Sincer mie imi place mai mult cum arata NSR (gusturile nu se discuta). Vreau sa ma ajutati si pe mine sa ma decid. Ce stiti despre performantele ei? Cum pot sa ii skot limitarea la 11 KW, cat de skumpe sunt piesele si cat de greu se gasesc? Si Mai important cand m-am decis cine ma ajuta sa o aduc din germania si cat este comisionul pana in Romania?? Si sa imi skoata si limitare, sa imi faca o oferata la toba si CDI. Sau poate are cineva de vanzare in Romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 (editat) E mea e din 2000,22 000 km,intacta, 0727.316.805 e nr meu sau alexyz2006 pe mess. Editat Mai 4, 2007 de Alexyz2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Eu iti recomand un moped,cu fata aia cine draq iti vinde tie motocicleta? hai noroc si vei ca trebuie sa faci cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 ia-ti nsr daca aia iti palce dar nu se va compara nici odata cu Rs-ul din nici un punct de vedere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze Postat Mai 9, 2007 Autor Share Postat Mai 9, 2007 (editat) Kare ma ajuta si pe mine sa imi recomande pe cineva care sa mi-l aduca din germania sau Alexyz2006 cat vrei pe el?? Editat Mai 9, 2007 de Blaze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 cata de ce crezi ca rs nu se poate compara cu nsr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 (editat) Kare ma ajuta si pe mine sa imi recomande pe cineva care sa mi-l aduca din germania sau Alexyz2006 cat vrei pe el?? Baga ID-ul asta: alexyz2006 si vb pe mess. Pretul e 2150 negociabil.RS fuge mai tare,NSR mult mai fiabila si ciclistica mai buna.Acum tu alegi. Editat Iunie 12, 2007 de Alexyz2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 poi din cate am vazut nsr merge pe la 150,aprilia 160.in afara de +10km/h cu ce e mai buna aprilia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 inca se mai fabrica...si e mai frumoasa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 inca se mai fabrica...si e mai frumoasa ) Ce se fabrica ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 nsr nu se mai fabrica,dar nu e asta o problema.in fine si la cum arata normal ca nu poti sa compari nsr cu rs din 2006-2007.alte pareri ca vad ca numai alex a spus despre fiabilitatea honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladp Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 (editat) cam cat consuma rs % ? Editat Octombrie 19, 2007 de vladp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 scump domne scump NSR-ul , dincolo era mai ieftin! sora mea are NSR si pot sa spun ca merge FOARTE bine moto. si cu mine pasager trage destul de tare , e mai mic ca inaltime decat RS ( inaltimea sa) , si nu se aude ca o drujba cum se aude RS , e mai dragut sunetul ( pe toba stock) votul meu : NSR 125 R momentan la 125 nu ai nevoie de viteza , mai ales ca nu prea ai de unde sa o iei , daca spre exemplu iesi cu un grup de cativa motociclisti cu motoare mai mari la o plimbare ramai in urma ... clasa 125cc este , asa cum a mai zis cineva , perioada in care ai motor si inveti sa mergi si sa te acomodezi cu o moto. daca gasesti o oferta buna in alta tara , nu o rata , din propria experienta iti zic ca nu sunt la fel ca cele care sunt si la noi in tara , pe drumurile astea si forjate la maxim ca deh e motor si tre sa tina pasul cat de cat cu una de 600 cmc Te asigur ca daca alegi nsr nu o sa regreti Pentru cei care vor sa "raspunda" post-ului meu , mai bine nu o faceti ca nu are rost sa incepem sa ne certam ... fiecare cu opinia lui ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 mai a drujba se aude NSR`u cu toba stock decat RS`u !!! aia`i clar.. iar cu un rs full power sau cu mito... te mai tzii cat de cat in orash dupa 600.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 te tii chiar bine in oras dupa motoare mai mari...ca oricum nu prea e loc de tras tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 (editat) la mine este loc de tras tare.. unde cu 600 multi prieteni ating 200.. eu merg cu 150-160.. Editat Octombrie 19, 2007 de ge0rge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedBaron Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 mi-a placut partea cu "nsr-ul se aude mai ca drujba decat RS-ul" ...rs-ul nu se aude ca o drujba...e flex.... la nsr e o drujba chiar una draguta:moto: si ca si fiabilitate , cred ca honda nu poate fi comparata cu aprilia.... parerea mea luati-o ca atare asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 la capitolu fiabilitate.. nu`mi place deloc aprilia.. nsr sincer .. nu stiu..nu am avut.. nu cunosc decat 1 singura persoana care are nsr 125(singuru din orash) si pe aceea persoana o cunosc de azi.. deci.. nu comentez! iar ca sunet.. nu se compara nsr`u cu rs`u! am auzit nsr`u de la mine din orash.. si nu`mi place deloc cum se aude.. fatza de rs.. pacat ca nu am o inregistrare cu toba stock(acuma am arrow) sa iti fi dat sa asculti! sa vezi si tu care face mai a drujba!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGGA Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Ca aspect ambele sunt frumoase, pacat ca nu se mai fabrica NSR. Ambele 2T, sunet cam la fel .. ce sa mai, se reduce la "veche" sau "noua". Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Ca aspect ambele sunt frumoase, pacat ca nu se mai fabrica NSR. Ambele 2T, sunet cam la fel .. ce sa mai, se reduce la "veche" sau "noua". Bafta Asa e! totul se rezuma la asta... o vrei noua si mai scumpa sau mai veche si mai ieftina! alegerea e a ta si in functzie de buzunar:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kwLsEx Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Honda nsr 125 este mai buna la motor de cat Rs125,parere mea eu o am de 1 an jumate inafara de benzina si ulei nu am bagata nimc,iar pe toti care ii aud se plang ca se caleza:|.kwLseex id meu cine mai are moto sa mai vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 ai vazut si tu cand sa postat ultima oara aici?sau ai gasit topic-ul si ce ai zis:,,hai sa bag si eu acii o poza cu nsr-ul"!no ofense... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 stas NSR-u ii deblocat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Initiatorul deja si-a bagat rs-ul la vanzare Da sigur este deblocat nsr-ul, a apasat "OK" si apoi tasta steluta,sau te refreai la ghidon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 urata mai e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate