cstelia Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Desi am detinut mai multe motociclete, la rubrica asta am postat o singura data, cand am pus pe picioare un Africa Twin ce am crezut ca imi va ramane mai multi ani. Din motive pur financiare am fost nevoit sa o vand, dar soarele a rasarit din nou pe strada mea Asa ca sambata dimineata la 7AM eram deja in fata casei vanzatorului, la 1200km de Timisoara. Da, mi-am luat din nou Africa Twin. De ce XXL? Va las pe voi sa ghiciti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Foarte foarte foarte foarte foarte foarte .... foarte tare motorul!!!!!! Multi km frumosi pe el!!! Cate kg are? Sunt curios si de consum... Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 31, 2007 Autor Share Postat Iulie 31, 2007 Kilograme la gol are ceva mai putine decat un Africa Twin obisnuit, in schimb daca umplu rezervorul, se schimba situatia. Are 45L !!! Referitor la consum nu pot sa-ti spun nimic momentan. Oricum ma astept sa consume mai mult din cauza DynoJet-urilor din carburatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 sa-l stapinesti sanatos ! felicitari si multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Hehehhehehehehehe... Pot spune ca am vazut monstru' pe viu... Africana mea pare mic copil pe langa asta... Rezervoru' ala de 45 de litri ii aproape dublu fatza de standardu' de 24... Shi este ENORM!!! Super fain animalu'... Sa ai bafta de el shi sa-l tzii mai mult decat pe astealalte africane.... La cat mai multzi km fara incidente neplacute... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride2Esc Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 45 litri ?? Ai de p**a mea!!! Nenea, da' cat baga la ora ? Sa o stapanesti sanatos..cool motoru da nu cred ca m-as apropia vreodata.. Ma intreb, oare cu motoru asta ai intrat si tu in lumea autobuzistilor care vin la roma cu autobuzele ? Bravo, keep up the good work! Cat ai dat pe el, ce an, alte detalii ..(daca se poate..daca nu, asta e!) Have Fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 31, 2007 Autor Share Postat Iulie 31, 2007 La cererea publicului spectator iata cateva detalii: - rezervor African Queens de 45L - protectii de ghidon de la Acerbis - ghidon Renthal de aluminiu + inaltatoare - varioscreen de la Touratech - parbriz touring de la Five Stars - spite fata-spate mai groase - arcuri in furca de la White Power - arc spate Wilbers - protectie lant de aluminiu de la African Queens - Dynojet + filtru aer K&N - genti laterale Givi - topcase din aluminiu de la Rimowa - conducte de frana Stahlflex - schimbatorul de viteze de la Touratech - protectie esapament de aluminiu de la African Queens - esapament Remus - bare de protectie de la African Queens (pentru rezervorul asta mare) - suport de numar de aluminiu de la African Queens. Motocicleta este din 1996. din 1996 pana in 1997 a schimbat 3 proprietari. Din 1997 pana acum a avut un singur proprietar care este si cel care a pus pe ea toate astea. Pretul platit de mine a fost de 4000 EUR, negociat de la 4200. Stiu ca unii vor spune ca am platit prea mult, dar daca era sa iau un AT chel si sa adaug toate chestiile de mai sus extra, depaseam cu mult suma platita. De exemplu rezervorul costa peste 1000 EUR... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride2Esc Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Aaah.. cred ca ai omis marimea gumelor. Have FuN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 31, 2007 Autor Share Postat Iulie 31, 2007 Le-am omis pentru ca nu sunt "extra" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 salut. ce intaltime ai? e mai inalta decat o AT normala? Kuxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 31, 2007 Autor Share Postat Iulie 31, 2007 Gumele sunt marimea standard pentru Africa Twin, spate 140/17, fata 90/21. Ambele Michelin Anakee salut. ce intaltime ai? e mai inalta decat o AT normala? Kuxi Am 1.82. Nu, nu e mai inalta. Saua este modificata si e un pic mai joasa. In schimb arcurile sunt mai tari, si nu se lasa asa tare sub greutatea proprie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride2Esc Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Ok, mi-o lasi la 2800 E ? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Sa o stapanesti cu placere ! E o incintare vizuala si sint convins ca nu numai. Perifericele fac diferenta, cum spuneau aia de la Philips parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 super frumos motorul sa ai noroc de el!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Ma gandesc....cum dracu 45 l ? La ce sa-ti foloseasca? Numai 2 lucruri imi vin in minte: 1. Vrei sa alimentezi alte moto din mers ca un avion cisterna. 2. Vrei sa faci ocolul pamantului in concediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 1, 2007 Autor Share Postat August 1, 2007 Ma gandesc....cum dracu 45 l ? La ce sa-ti foloseasca? Numai 2 lucruri imi vin in minte: 1. Vrei sa alimentezi alte moto din mers ca un avion cisterna. 2. Vrei sa faci ocolul pamantului in concediu. Sau de exemplu sa traversezi o zona in Africa/America de sud/Asia de 500-600 km in care nu ai o pompa de benzina Cel mai mare rezervor ce se poate pune pe Africa Twin are 56L ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 Fratzicaaaaaaaaaaaaa, da' multa mai e !!! Oricum, iesita din tipare. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente ! SI pana una,alta, hai pe Transalpina in august !!! Norcok !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 La cererea publicului spectator iata cateva detalii: - rezervor African Queens de 45L - protectii de ghidon de la Acerbis - ghidon Renthal de aluminiu + inaltatoare - varioscreen de la Touratech - parbriz touring de la Five Stars - spite fata-spate mai groase - arcuri in furca de la White Power - arc spate Wilbers - protectie lant de aluminiu de la African Queens - Dynojet + filtru aer K&N - genti laterale Givi - topcase din aluminiu de la Rimowa - conducte de frana Stahlflex - schimbatorul de viteze de la Touratech - protectie esapament de aluminiu de la African Queens - esapament Remus - bare de protectie de la African Queens (pentru rezervorul asta mare) - suport de numar de aluminiu de la African Queens. Motocicleta este din 1996. din 1996 pana in 1997 a schimbat 3 proprietari. Din 1997 pana acum a avut un singur proprietar care este si cel care a pus pe ea toate astea. Pretul platit de mine a fost de 4000 EUR, negociat de la 4200. Stiu ca unii vor spune ca am platit prea mult, dar daca era sa iau un AT chel si sa adaug toate chestiile de mai sus extra, depaseam cu mult suma platita. De exemplu rezervorul costa peste 1000 EUR... Asa de curiozitate intreb si eu.. cati km are la bord? Felicitari pentru noua achizitie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 2, 2007 Autor Share Postat August 2, 2007 Asa de curiozitate intreb si eu.. cati km are la bord? La bord 21k km, total 65k km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 2, 2007 Admin Share Postat August 2, 2007 S-o stapanesti sanatos! ma, nu se mai fac motoare ca pe vremuri .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
84sbf Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 e chiar fffff mishto, si dupa parerea mea f ieftina tinand cont de toate chestiile extra si/sau schimbate. s-o stapanesti mult si sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 super super... stiu ca de curand m-am uitat eu dupa niste chestii la Touratech si erau extrem de scumpe, nu mai zic de chestii Givi... ai luat-o super-bine! Cat mai multe calatorii frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 Frumos motoru',l-am vazut si in special l-am auzit live;cand a venit pe straduta unde locuiesc,am crezut ca e un KTM 950.Sa-l stapanesti(si la propriu si la figurat)sanatos Profesore! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 nu se mai fac motoare ca pe vremuri .... nici masini, p mea, traim din amintiri! PS. Super piesa de ultra scula! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Uite si stramosul XXL-ului : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate