orestte Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 intalnire decalata de pe 4-6 August PE 18-20AUGUST BIKER'S PARTY IASI 18-20AUGUST PS.1 am decalat intrunirea din motive organizatorice si pt a combina mai multe evenimente motociclistice in unu singur PS. programul va fi atasat pe net saptamana asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Eu unul o sa fiu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 hmmm .. nasol.. planificasem turul RO si in functie de intrunirea din Iasi ... si acum concediul a fost programat .. nu se mai poate schimba.. Deci asta inseamna ca n-am sa mai merg la intrunirea din Iasi... pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 25, 2006 Autor Share Postat Iulie 25, 2006 nu conteaza da un tel cand ajungi in iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Cu regret il anunt pe Alveola ca nu reusesc sa ajung la Iasi... Avem o nunta la care nu putem si nu vrem sa lipsim... in Brasov. Sorry, Iasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 nasol, tarziu anuntul. La vremea aia sunt in concediu prin dobrogea si nu stiu daca scap de obligatii. deja imi facusem planuri sa vin peste o saptamana si jumatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 nu conteaza da un tel cand ajungi in iasi ok.. s-a facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 intalnire decalata de pe 4-6 August PE 18-20AUGUST PROAR BIKER'S PARTY IASI 18-20AUGUST PS.1 am decalat intrunirea din motive organizatorice si pt a combina mai multe evenimente motociclistice in unu singur PS. programul va fi atasat pe net saptamana asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 hmmm .. nasol.. planificasem turul RO si in functie de intrunirea din Iasi ... si acum concediul a fost programat .. nu se mai poate schimba.. Deci asta inseamna ca n-am sa mai merg la intrunirea din Iasi... pacat. si eu sunt cam in aceeasi situatie Orestte, poate trecem pe la tine sa bem un ci-co daca mai ajungem prin zona inainte de Odorhei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 26, 2006 Autor Share Postat Iulie 26, 2006 de ex ieri m-am intalnit cu placebo...deci nu e o problema sa ma vad cu cineva prin iasi si sa-l indrum, bem ceva intalnirea e intalnire care anul acesta va fi f plina in evenimente si bike show Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otravel Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Eu merg sigur. Cine mai vrea din zona Sucevei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iulie 28, 2006 Share Postat Iulie 28, 2006 Eu abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 mie imi convine mult mai mult date de 18 asa ca totu se pare ca e spre bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 29, 2006 Autor Share Postat Iulie 29, 2006 Program Vineri 18.08.2006 - 16.00: Primirea participanților; - 18.00: Deschiderea oficială; - 19.00: Anunțarea programului pe ore Âşi zile; - 21.00: Concerte rock; - 00.00: Videoproiecții (prevenirea accidentelor rutiere, stunt rider) Sâmbătă 19.08.2006 - 9.00: Trezirea participanților in “fanfara” motoarelor; - 10.30: Conferința de presă; - 11.00: Concursuri de indemanare si distractive: “Mers încet”, “Tras funia”, “Împinsul butoaielor de bere” etc.; - 12.30: Trasee enduro stabilite cu Primăria Bârnova - IaÂşi. - 14.00: Parada motocicletelor în IaÂşi pe traseul stabilit împreuna cu Primăria Âşi Politia IaÂşi; - 15.00: Participarea la Pepsi Maxmotoracing Liniuțe, burn-out, demonstrații free-style & bike show; - - 20.00: Premierea participanților câÂştigători la concursuri - 20.30: Concerte rock - 00.00: Videoproiecții (prevenirea accidentelor rutiere, stunt rider) - 00.00: Foc de tabără Duminică 20.08.2006 - Plecarea participanților Âşi igienizarea locației INTRAREA SE FACE PE BAZA DONATIEI UNEI JUCARII (ele vor fi donate unui leagan ) LOCATIA ESTE CA SI IN CEILALTI ANI Platoul de la releul Bucium pt alte detalii 0721535377 orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 9.00: Trezirea participanților in “fanfara” motoarelor; nu se poate mai tarziu un pic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Eu merg sigur. Cine mai vrea din zona Sucevei? Eu... si din cate am inteles, suntem mai multi. nu se poate mai tarziu un pic? Anul trecut parca am auzit ceva. Oricum... eram prea mahmur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 29, 2006 Autor Share Postat Iulie 29, 2006 QUOTE9.00: Trezirea participanților in “fanfara” motoarelor; nu se poate mai tarziu un pic? sambata e un program f incarcat sunt 2 evenimente majore participarea motociclistilor la pepsi max motoracing (liniute, bur'out etc), lansarea KTM, KAWASAKI & APRILIA pe Moldova plus concursurile specifice etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scar Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 suna mai mult decat bine.abia astept sa facem galagie legala pe strazile iasului THE MORE THE BETTER, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
90mat Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 La iasi sper sa ajung si eu. Adi - Suceava, Kawasaki GPX 750R. Poate ne intilnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Im in. Daca n-am beut berea aia la Motor Rock, o bem aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 Orice ar fi trebe sa ajung acolo Numai de-ar fi si vremea buna Loc de cazare pazit este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 Ajung , si sper eu , insotit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 5, 2006 Autor Share Postat August 5, 2006 posibilitati de cazare CAMPING SABTIBROM LANGA EVENIMENT 1CASUTA pat dublu-30ron\zi tel rez 0232294539 PENSIUNEA NO LIMITS 1,5KM DE EVENIMENT camera pat dublu cu baie in camera 100ron\zi camera pat dublu baie comuna 80ron\zi tel rez 0232294548 CAMPING TABARA BUCIUM 2,5KM DE EVENIMENT 1CASUTA 2 PERS 30RON\ZI 1CAMERA PAT DUBLUCU DUS IN CAMERA PRET NEG REZ LA 724680364 PENSIUNEA IL DIVINO 2,5KM DE EVENIMENT 3PATURI PLUS DUS 150RON\ZI 2PATRUI PLUS DUS 100RON\ZI 3PATURI CU DUS COMUN 120RON\ZI 2PATURI CU DUS COMUN 80RON\ZI REZ TEL 0746888560, 0232211124 LOCURILE DE CAZARE SE REZERVA LA NR DE TEL AFISATE, ELE FIIND DIRECT DE LA CAMPING\PENSIUNE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 eu sigur vin poate reusesc sa strang oameni ,ardeleni se urnesc un pic mai greu dar si cand se urnesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 9, 2006 Autor Share Postat August 9, 2006 pai va asteptam!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate