Lt. Navarro Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 (editat) Acum cateva minute la "crimele de la ora 5" pe proTv. Un accident cu un motor rosu de viteza - mortal. Motocicleta vs conserva. (hai ca am ajuns si eu sa postez fara sa stiu prea multe, dar asta e pe bune). Cine stie ceva? PS: Au mai zis ca "era un maestru intr-ale mersului pe 2 roti" (citat aproximativ). Editat Septembrie 8, 2006 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Avea 54 (sau 52 ) de ani la stiri au zis ca rula pe o singura roata cand a intrat in conservar R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Dunmnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Nu stii ce motor era? Este un ducatti rosu prin Cluj, si cu siguranta si altele RIP odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 da am vazut si eu la stiri. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Rula pe o roata la 52 de ani??????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Motorul era rosu cu negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 7, 2006 Autor Share Postat Septembrie 7, 2006 Banuiesc ca e vorba de CJ, pt ca la sfarsitul reportajului, in studio asta scria pe panoul din spatele prezentatorului. Nu stiu ce motor era... doar imaginea rezervorului mi-a ramas in minte... nu stiu cum sa-l descriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateo45us Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 (editat) Motociclistul este din Targu Mures iar accidentul s-a petrecut tot acolo. In studio scria Cluj pentru ca l-a materialul a intrat in calupul de stiri din Transilvania, prezentat din studioul de la Cluj. MOTOCICLIST-DECES / Motociclist cunoscut, mort după ce a intrat cu vehiculul într-o maÂşină TĂRGU MUREÂŞ, 7 sep (MEDIAFAX) - Un cunoscut motociclist târgumureÂşean, în vârstă de 54 de ani, a murit, joi după-amiază, după ce a intrat cu vehiculul direct într-o maÂşină, transmite corespondentul MEDIAFAX.  Motociclistul se îndrepta către ieÂşirea din oraÂş, pe strada Gheorghe Doja, Âşi a intrat în plin într-o maÂşină care aÂştepta să treacă pe altă bandă de mers. În urma impactului, motociclistul a murit pe loc, suferind mai multe traume la cap. “Am ajuns foarte repede la fața locului, dar victima era deja decedată. Aceasta a suferit mai multe traume la cap”, a declarat doctorul Mariana Salanța, de la SMURD MureÂş. Martorii oculari spun că motociclistul avea peste 100 de kilometri la oră Âşi mergea pe o singură roată, iar ºoferul Daciei în care acesta a intrat afirmă că nu a putut face nimic pentru a evita accidentul deoarece l-a observat doar în momentul impactului. Editat Septembrie 7, 2006 de mateo45us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Da , la targu mures sa intamplat ! De la cluj a dat reporterita stirea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 mie mi`a zis o pretena care s`a uitat la tv in momentu` ala ca motoristu` respectiv e din tg.mures shi nu din cluj, deshi reportaju` s`a difuzat intr`adevar pe protv cluj.... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andi frincu Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 ...prea multi...fratilor... prea multi... ...Dumnezeu sa-l odihneasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 D-zeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlando Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 am vazut si yo la stiri......era un R1 rosu...asa am vazut R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 dumnezeu sa il ierte, Din ce in ce mai multe accidente zilele astea. Si in Bacau au avut loc 2 accidente grave zilele astea, unu duminica si unul ieri. De cel de duminica nu stiu decat ca era un tip cu R1, iar de cel de ieri baiatul e in spital cu mana rupta si un picior zdrobit. Motocilistii din Bacau mergem la el in seara asta in timpul intalnirrii saptamnale sa vedem ce face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Nu stii ce motor era? Este un ducatti rosu prin Cluj, si cu siguranta si altele RIP odihneasca-se in pace cica era yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasaki_axx Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 inca unul din mures R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KobeWan Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 inca unul din mures R.I.P era unul dintre cei mai buni motociclisti din mures, Dumnezeu sa il odihneasca inca nu imi vine sa cred ca chiar el a murit... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 (editat) haidetzi mah... Nu va aud... Unde-s replicile cu "un pusti figurant, impresiona o gagica" (vezi cazul de cu GPZ-ul de akum vre-o doua saptamani). Iata ca se poate intampla shi celor mai experimentatzi dintre noi. Sper ca de data asta va vine mintea la kap shi bagatzi la tartacutza ca despre mortzi se vorbeshte numai de bine. Dumnezeu sa-l odihneasca shi sa aibe grija de sufletul lui. Am ajuns sa ma gandesk ca este bine ca vine iarna shi kulkam mobrele caci poate ca asha mai trece o perioada in care sa nu mai vedem astfel de posturi. Inca odata Dumnezeu sa-l ierte. Editat Septembrie 7, 2006 de Antistress Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 dumnezeu sa il ierte, Din ce in ce mai multe accidente zilele astea. Si in Bacau au avut loc 2 accidente grave zilele astea, unu duminica si unul ieri. De cel de duminica nu stiu decat ca era un tip cu R1 Era un r1 rosu ? de curiozitate R.I.P motociclistului decedat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moxzal1 Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Daca si cei experimentati mor sau se paradesc incat sa se lase de mersul pe 2 roti si sunt atatea exemple graitoare inseamna ca majoritatea de aici sunt inca vii doar datorita norocului. Va cam place ruleta ruseasca nu? eu deja am jucat-o de 2 ori pana acum in 2 ani si niciodata nu am nimerit glontul, dar daca data viitoare il nimeresc? Rest in Peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate