2.02 Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Pt ca tot evenimentul s-a petrecut peste drum de unde lucrez, am stat peste program si am bagat poze! Casa de piatra si multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Shit, ce-am ratat Casa de piatra, copii de beton, motociclete bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 CASA DE PIATRA TINERILOR INSURATEI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeceu Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fratele lu mielu Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Casa de piatra si tot ce va doriti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 AHA... Casa de piatra mai motociclisto! Multi pupici de la mine shi de la nevasta-mea shi sa fitzi fricitzi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Casa de piatra, scumpo, sa ai parte de fericire alaturi de sotul tau, motoreta si.....copilasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 casa de piatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Poze am si eu dar nu le pun ca .. sunt la fel cu cele mai de sus. Am o singura poza: MIELU FACE BLOW JOB!!!!!!!! Umfla salteua, ce credeati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Sa fie intr-un ceas bun! Casa de piatra!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Casa de piatra, mai urez si eu inca o data. Desi cred ca s-au saturat deja de mine, ca prea apar mai in toate pozele postate. Cu tot cu casca mea de Nazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
venezianu Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 God bless You all .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Bravo vouă Âşi ceea ce vă doresc e casa de piatră să vă respectați Âşi iubiți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biscq Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 De la noi doar atat... Inca o data: casa de piatra si tot ce e mai bun pentru voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Imi pare rau ca n-am putut sa ajung, asa cum am promis.Dar sa stiti ca am fost cu sufletul, alaturi de voi. Sa fiti fericiti si sa va iubiti. Hora mare pe motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Io n-am ajuns la snagov pt ca azi dau cu sapa pe pamantul patriei. Dar la cununie am ajuns Le doresc casa de piatra insurateilor. Creca nu vor uita vreodata ziua de ieri A fost excelent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Multe bucurii si impliniri de acum incolo familiei motorizate! Sa fiti sanatosi si la mai multe petreceri! Din pacate bateriile aparatului meu s-au consumat inainte de a incepe sa pozez ceva oameni, asa ca nu va pot afisa decat luna de care au avut parte tinerii casatoriti: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 CASA DE PIATRA SI COPII DE CIOCOLATA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 pozili: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 hai Aneka, baga si tu... nu te eschiva, am dovada ca ai avut aparatul cu tine...ti-ai uitat husa lui la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 cateva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 cu dedicatze pt nashu mare, fara numar... berile binentzeles... shi restul de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Kali, Toma, sa fiti mereu fericiti si la fel de zambareti ca acum! ! Super sarmale, super carnaciori, super mititei! A... puiu' nu stiu cat de super a fost, ca nu l-am prins. Alerga prea tare, al naibii! :D Casa de piatra, inca o data, dragilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Ceva de care sa va bucurati. Vizualizare film / Cununie - Kali & Toma Descarcare film Kali, Toma ... casa de piatra si la cat mai multe petreceri de acest fel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate