Sari la conținut

stulewa

Super Membru
  • Număr conținut

    3.806
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de stulewa

  1. gasim ceva loc, da-mi pm! multzam Gore de recomandare!
  2. ia auzi bai Trotinele, inca isi mai aminteste lumea de celebra balacareala! 525-ul meu inca mai alearga la curse, CBR-ul tau mai respira???
  3. un mutzunache incepator care incerca des sa se faca poster... aia e, nu i-a iesit cu turizmul...colegu, incearaca cu un autobuz! iese garantat 100%!!! mai lasati gazu taica, ca faceti pe supermen p-acilea, si doare !
  4. ia pune bre nea Luv o poza cu roata matale, ca am auzit alte povesti prin "targ" despre intamplarea asta... sa-mi dau si eu o parere de neavizat neautorizat! :)) fii bun si prinde ca detaliu pozitia plumbilor!
  5. eu zic ca o sa iasa la piata undeva pe la 10.000e, sunt cu ochii pe el ca pe butelie! :))
  6. stulewa

    my ktm 450 exc

    lasa-l, ca abia a descoperit enduro, pana la SM ii mai trebuie vreo doi ani!
  7. hmm, nu zici rau maestre! am un amic de ma tot freaca la cap cu ideea asta... poate vin si eu daca imi ies ploile !! » Post actualizat in 07 Nov 2018 11:47 apropos, se merge cu capritze sau vin cu ceva mai serios?
  8. stulewa

    Accident pe A3

    mda,pacat de moartea stupida! iata cum, brusc, o iesire la adancata ca sa iti calmezi creierii devine foarte ieftina!
  9. stulewa

    Accident pe A3

    cu tot respectul Gabone, aici nu e bocitoare, aici incercam sa intelegem ce s-a intamplat si cum putem evita pe viitor astfel de situati! pacat de baiat si de ziua frumoasa care s-a incheiat tragic! in alta ordine de idei va prezint o solutie pentru accesul pe autostrada cand intrarea este blocata. de pe centura ploiestiunui se poate accesa drumul 101d pe langa Adeplast. astfel aveti acces la km68 parca...
  10. stulewa

    Accident pe A3

    mda, si "pala de vant" cred ca a fost singura din ziua de ieri! ca sa nu mai zicem ca trebuie sa fie destul de serioasa ca sa destabilizeze pe trotineta ori la acalmia de ieri e cam greu de crezut. tind sa dau vina pe neatentie la mersul in coloana si nererspectarea unei distante safe intre rideri.
  11. maistre, in alta ordine de idei abordezi urcarile inmod total eronat. nu stai foarte mult in picioare, nu ti cel putin un picior in scarita cand ai viteza mica si asta a fost unul din principalele motive pt care ai culcat motoreta (asta nu e cazatura ) dupa ce te pui in miscare incearca sa accelerezi oleaca pentru stabiliza agregatul nu te blanganii la 5km/h cu piiorele atarnate pe langa trotineta ca o sa muncesti mult si degeaba consumand energie aiurea. MAI LASA-LE DREAQU DE POZE, in prima faza iei contactul mobrei si inchizi benzina, asta daca nu vrei sa ne prezinti niste poze despre cum ti-a ars motoreta in padure! te salut si poate ne vedem deseara la sedinta!
  12. hai ca stau inca bine si cu vederea si cu auzul! te-am reperat cand ai trecut pe la bolboci la deal! ) frumoasa vreme a fost!
  13. stulewa

    Accident pe A3

    cine stie ce porcarie au facut... conditiile de drum au fost excelente... eu am trecut pe A3 cu putin timp ininte de eveniment...
  14. haidi bre nea Constantin, ca data viitoare vin si eu cu burgmanul, ca cica nu e compatibil! cine urca mai sus primeste bere de la ceilalti! merge?!? ))))
  15. ... pai atunci ce te mai lamentezi, scoate cascavalu (500-700euro ca s-o revizuiesti calumea) si da-i drumu la treaba! sau, varianta b, mergi cu ea pan crapa detot si apoi o dai la gunoi.
  16. exact ce spuneam, tu daca te tai la deget si nu ti se inchide rana te duci la dosctor sau incerci diverse metode anrtizanale sa limitezi scurgerea?!? e vorba de garnitura de chiloasa, asa cum zcea si colegu' mai sus! trebuie schimbata!!! poate genera probelme mult mai mari si in loc de 150euro sa te coste 150euro. motocicletele de curse necesita o atentie si o intretinere sporite... d-aia merg asa tare!
  17. bravo bravo, mai dezmortesti oleaca suspensia lu' Domy! ) stai linistit cu cauciucurile 50-50 ca snt niste porcarii sinistre, nu fac treaba nici in teren nici pe strada! ai doar o vaga urma de crampoane si o vaga urma de aderenta! specialisti sunt multi!
  18. ... tie daca iti e rau te duci la doctor sau te tarasti pe trotuar la umbra si astepti sa iti revi ?!??
  19. placile de otel ale ambreiajului sunt deformate si rulmentul oalei de ambreiaj este uzat. 100-150euro te duce distractia!
  20. colegu, si eu tot la helicoil m10 ma gandesc si te pot si ajuta!
  21. faza 1: elimina filtrul de aer, ca poate e prea batran si imbacsit. faza 2: verifica flansele de admisie dintre carburator si motor. cu spray de frana cum iti zicea cineva mai sus. faza 3 verifica circuitele de relanti din carburatoare sa fie desfundate. faza 4: ridica acele de dozaj daca ai aceasta posibilitate la carburatoarele tale.
×
×
  • Creează nouă...