Jump to content

Ice-D

Super Membru
 • Posts

  1,159
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ice-D

 1. Salut! Parerea mea sincera, te complici. Iti recomand varianta optima si sigura, @Nguyen, 100 lei/zi si se rezolva.
 2. Ice-D

  Începător

  Imi asum, nu ne cunoastem. I see what you've done there.. Anyway, imi pare rau sa aflu de consateanul nguyen, ca te-a inselat. Si cate flacoane de sampon ai investit in relatia asta... Nu e bai, il invit la o partida de cules rosii si castraveti. Poate este tenace la mulsul vacii, cine stie?! Guyen, astept cv-ul tau.
 3. Wenge. https://www.gripsamerica.com/
 4. Ice-D

  Începător

  Cu placere..
 5. Ice-D

  Începător

  El avea in iunie 2010 2915 postari, iar acum, 2918? Ce nu se leaga?
 6. Ice-D

  Începător

  Lasa-L pe Doamne, al meu este plecat in vacanta si m-a uitat acasa. Care voi? Ar fi pacat sa ma compari cu alte persoane. Pune si omu' o intrebare asa inocenta si poc, este creator de imagini, asteptari si perceptii. In mod evident, am glumit.
 7. Ice-D

  Începător

  Nu ai auzit, pentru ca esti o femeie de esenta tare,nu esti obisnuita,nu bati in retragere, nu conteaza numarul persoanelor. O fire volatila si deloc voalata. Probabil, marea majoritate sunt obisnuiti cu fete care sunt opusul tau si asta percep, se vede foarte usor, la cate afronturi ai luat, inca esti cu noi,multe clacau de mult,ca tot te intrebai de ce nu sunt fete pe forum. Personal, asta imi intareste ideea de esenta tare. Genul tau,mai rar.. Acum,lucruri mai serioase:cati barbati ai batut la viata ta? Dar forumisti? Si ce ai folosit?
 8. Ice-D

  Începător

  Orium,are gagica vana in ea..
 9. Ice-D

  Începător

  Asumarea reprezinta modul in care alegi sa traiesti Cred ca ai inteles, nu eu sunt cel framantat. Ps: l-ai speriat pe bietu' Robert, a inceput sa-ti deseneze..
 10. Ice-D

  Începător

  Crezi?! Esti dat dracu, norocul tau ca te are la suflet(sort of) si nu se pune la mintea ta.
 11. Postarea nr. 5 te-ar contrazice, in fine, personal, pentru mine este ok, cu sau fara propria arma.
 12. Duminica o am rezervata cu familia, aia e.. Va doresc distractie placuta! --- Ps: Daca vorbim de safe,liniste si tragere dinamica,musai un go pro si cei 3 oameni sa fie Luci, Spidi si Flory.
 13. Legislatia la noi este foarte stricta in privinta armelor letale, de aceea, multe poligoane profita in Ro. De regula, cu cat urci in calibru(fmj),cu atat sunt mai scumpe. Asta e, ne distram in spatele gradinii cu bilute din plastic.
 14. Ice-D

  Începător

  Cu alte cuvinte, rugam un moderator sa-i stearga contul, pentru binele lui,bineinteles.
 15. Daca mai este valabil, rog detalii, sa stiu daca pot veni cu arma personala,mersi.
 16. Tentant, dar prefer o masina mai mica si cred eu, ceva mai robusta.
 17. Mersi. Stiu, miros a sarakie.
×
×
 • Create New...