Sari la conținut

Larry Flyt

Super Membru
  • Număr conținut

    1.163
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Larry Flyt

  1. Iar lipsa ta de demnitate ma determina sa pun punct conversatiei. Ti-am explicat mai sus. Ce e bre, ai uitat cand ai fost acuzat ca esti stalker? Acelasi drac in cazul meu, doar ca s-au inselat amarnic, dar nu o sa recunoasca asta, nici ea, nici altii. Da, maine ma trezesc ca sunt consumator de cine stie ce substante.
  2. Aici este problema ta, de fapt. Nu dezvolt mai departe, nu are rost. Anturajul o defineste ❤ Poarta te frumos cu ea, imi este clar ca a avut parte de niste traume. Presupui gresit, nimic nou in ceea ce ma priveste.
  3. Raspuns generic, da, nu poti fi barbat, daca jignesti o femeie Iti dai cu arama pe fata Era proprietatea unui amic si nu este frumos sa-l jignesti. Data viitoare cand facem un gratar, iti trimitem si tie de mancare. Ca bonus, mustarul vine prin pm. Imi pare rau, inteleg ca ai avut motivele tale, dar totusi, inainte sa ma judeci la rece, da un pm. Erai mai cerebrala decat cei care te-au denigrat, cu adevarat. Sarbatori fericite!⚘
  4. Ca veni vorba, la fel de bine ai fi putut sa-mi dai pm, in loc sa ma urmaresti pe facebook impreuna cu starpussy si superpissy, fara motiv. Cum scuzele nu au intrat in ecuatie si ati picat de prosti, ce ati zis, hai sa apelam la o alta pizdă,aceeasi care a fost initial corecta, are acces la detalii fine si sa modificati realitatea putin in favoarea voastra, sa spargeti conturile mele si ale sotiei (yahoo,etc.), dar asta numai dupa ce sunt la 3000km distanta, ca na, asa face un barbat cu adevarat bolnav. Cat tot asteptati de atatea luni o reactie din partea mea, na
  5. Salut! Parerea mea sincera, te complici. Iti recomand varianta optima si sigura, @Nguyen, 100 lei/zi si se rezolva.
  6. Wenge. https://www.gripsamerica.com/
  7. Postarea nr. 5 te-ar contrazice, in fine, personal, pentru mine este ok, cu sau fara propria arma.
  8. Versiunea mea "recunoaste cineva filmul?"
  9. Duminica o am rezervata cu familia, aia e.. Va doresc distractie placuta! --- Ps: Daca vorbim de safe,liniste si tragere dinamica,musai un go pro si cei 3 oameni sa fie Luci, Spidi si Flory.
  10. Legislatia la noi este foarte stricta in privinta armelor letale, de aceea, multe poligoane profita in Ro. De regula, cu cat urci in calibru(fmj),cu atat sunt mai scumpe. Asta e, ne distram in spatele gradinii cu bilute din plastic.
  11. Daca mai este valabil, rog detalii, sa stiu daca pot veni cu arma personala,mersi.
  12. Nu l-as schimba cu nimic si nu, nu ar trebui sa ai greieri in el.
  13. Pai, aici vorbim de altceva,nu de girofare si culorile lor specifice. Ca sa-ti raspund,nu(mai) stiu.
  14. Mail, sa-mi dea in scris, asa am si dovada, nu doar pe vorbe. Easy, tu erai un baiat mai cerebral, ce ai patit?
  15. 4. componentă esențială - țeava, frema, cutia mecanismelor, după caz, superioară sau inferioară, manșonul mobil, cilindrul, cap închizător sau închizător, care, în calitate de obiecte separate, sunt incluse în categoria armelor de foc pe care sunt montate sau sunt concepute să se monteze;(la 04-11-2019, Punctul 4. din Punctul I. , Articolul 2 , Capitolul I a fost modificat de Punctul 3, Articolul I din LEGEA nr. 196 din 31 octombrie 2019, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 880 din 01 noiembrie 2019 ) Plecand de la aceasta afirmatie a legiuitorului, pot trimte direct la domiciliu 2 incarcatoare de 45.acp, fara munitie? Sau musai armurier, ce parere aveti?
  16. Felicitari pentru noua achizitie, foarte frumoasa. Grija cu geamurile la temperaturile negative, acel pulse este masajul in scaun, restul sunt reglaje..
  17. Nu am avut probleme. Alta generatie,ce i drept, mai simpla. Nu m-a interesat, eu am stock. Chiar deloc..
×
×
  • Creează nouă...