Sari la conținut

xt600

Super Membru
  • Număr conținut

    7.306
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de xt600

  1. Stii cum este cu vorba aia romaneasca: afara e vopsit gardul, iar inauntru-i leopardul... Cine stie ce conditii contractuale ii bagau pe gat la Pramac. Iti dai seama ca a luat decizia in cunostinta de cauza, dupa ce a cantarit alternativele. Noi vedem doar ce e la suprafata, decizile, dar dedesupturile care au determinat o decizie sau alta, nu le stim. Cu siguranta, a luat decizia cea mai buna, pentru el, IN ACEL MOMENT. Ei, pilotul ala extraordinar, nu ste meritul lui. Nu au avut habsburgii loc la uzina si l-au plasat in ograda lui Poncharal. Cand Yamaha era in top, erau foarte bune si motoarele de client, mai ales ca evolutiile de la un an la altul se faceau cu pasi mici, astfel ca nu erau diferente notabile, fata de motocicletele de uzina. Atunci conta mult mai mult si mana pilotului, nu ca acum. Problema celor de la Yamaha ( ca si Honda, pe atunci) a fost aceea ca nu ofereau clientilor motoare specs A, de unde anumite frustrari ale echipelor de client.
  2. Ei, nu te face ca ai uitat niste curse pe final de sezon, in care s-au intamplat niste lucruri dubioase... BTw... ti-l mai amintesti pe Tardozzi alergand cu telefonul la ureche, prin paddok, dupa o victorie a lui Martin?
  3. Dupa atatia ani de urmarit competitia asta, instinctul imi spune ca daca un pilot isi da drumul la gura si face afirmatii nu tocmai corecte politic, inseamna ca in culise se intampla lucruri nu tocmai ok. Fum fara foc nu iese. Sunt convins ca anul trecut, boss-ii Ducati nu au gestionat fair lupta pentru titlu (lucru care a transpirat mai mult sau mai putin si prin presa) si omul a rabufnit. Din pacate, Ducati are o conduita etica cel putin discutabila, ca sa nu zic altfel.
  4. Vezi bine, asta spun si eu. Peco a facut scoala cu maestrul Rossi. Ceva, ceva a invatat el, dar din pacate pentru el, nu este Rossi. Ai tu dreptate intr-un fel, cu un burlan nu se face primavara, insa marea problema a genialului feedback al Margelatului este ca M1 a pierdut si atuurile pe care le avea. Pooowweeerrr!! Poweeerrr! Atat am auzit in toti acesti ani, de cand fericeste cu mintea lui de oaie creata, dezvoltarea de la Yamaha. Dupa ce se retrage din activitate, il astept sa joace intr-un nou film al francizei Star Wars, Intoarcerea lui Palpatine.. Si acum vine cu tupeu sa spuna ca Yamaha are "so many problems". Crede-ma, nu este nici o pierdere daca pleaca de la Yamaha. Cum spuneam, putin probabil ca va mai castiga un nou titlu, dar va strica o alta motocicleta, cu talentul lui.. Si mie imi place cum lucreaza Honda, iar rezultatele se vad. Sunt mult mai constanti decat Yamaha, in sensul ca ocupa contsant ultimele pozitii. Important este ca amandoi vrem acelasi lucru. Crezi ca va ramane pe un salariu de rookie?
  5. Fabio a contribuit si el la "so many problems", cat timp a fost pilotul in jurul caruia s-a construit motoreta. Sincer, abia astept sa il vad plecat. Cu sau fara el problemele sunt aceleasi, ba chiar as spune s-au agravat, cu el in echipa. Hai cu JM la Yamaha!!
  6. Corect! Ar trebui sa i se spune Kermit... sau Kermie..
  7. Daca vrei sa intelegi ce s-a intamplat, trebuie sa te duci la inregistrarea in care contactul dintre cei doi se vede in spate. Acolo se vede clar cum Peco vine din spate si il loveste cu carena in soldul (fesa) stang(a) si cu roata fata ii atinge genunchiul. De asemenea se vede foarte bine ca MM era deja inclinat, nu s-a lasat pe Bagnaia, asa cum sustin unii colegi. Depasirea lui la Bagnaia a fost curata, daca ar fi reusit sa inchida, acum am fi vorbit despre o depasire scoala. Nu a fost sa fie si a iesit larg.. (deh, nu toti sunt artisti ca Rossi.. ), dar nu i se poate imputa acrosajul. Nici Bagnaia nu este vinovat, omul si-a aparat pozitia, dar el este cel care a initiat carambolul. Repet, daca privesti incidentul din perspectiva data de fotografiile tale, nu intelegi dinamica coliziunii.. nu se vede lovitura din soldul stang si in genunchi, pe care o incaseaza Marc, se vede doar momentul final cand MM este lovit de carena in cap, de unde si parerea ca mizerabilul s-a culcat pe bietul Bagnaia. Departe de mine sa il apar pe MM, stii bine ca sunt printre cei mai vocali, cand vine vorba de porcariile facute de MiMi pe circuite, dar de data asta nu el a fost cel care a generat incidentul. Pacat, pentru ca pana atunci facuse o cursa frumoasa... Vezi mai sus articolul postat de un coleg, cu pozitia exprimata de PEsp. Omul vine cu o opinie din perspectiva pilotului de MotoGP, care lamureste bine ceea ce s-a intamplat.
  8. Eh... nu mai sunt 8 vs 1... Pe de alta parte, lucrurile se pot rezolva si altfel, cand ai oameni in toate echipele satelit. Pai ieri parca, ii tinea umbrela nevasta-sa. Nu este exclus ca pe banii aia sa fie prinse si ciumafaiele, pe statul de plata al lui Peco.
  9. Situatia cea mai faina ar fi cu JM campion (ca tot vor sa il ejecteze) si Bastianini vice, in conditiile in care l-au semnat pe Bagnaia pentru 10 milioane, pe doi ani.. Deranj mare...
  10. Da, cam greu de inteles Peco in declaratiile in limba engleza, insa in esenta a spus ceva de genul: "Marc a incercat sa ma depaseasca si a iesit larg, a incercat sa inchida linia (trasa) si ne-am ciocnit" Nici mie nu mi se pare ca MM a fost vinovat si chiar imi pare rau pentru canalie ca nu a terminat cursa asta. Pana la crash, a mers foarte bine. Pe de alta parte, nush' cum drack face, dar numai unde este el pe circuit se intampla cate una de asta... Dincolo de incidentul asta, trebuie remarcat ca JM a mers perfect astazi si, ceea ce este foarte important, are 60 de puncte, fata de doar 37 ale lui Bag. Are de recuperat italianul...
  11. Declaratiile celor doi, dupa ce au iesit de la comisie. https://www.motogp.com/en/videos/2024/03/24/he-knows-what-mistake-he-did-bagnaia-and-m-marquez-discuss-collision/493301?playlistId=425969
  12. Am asteptat cursa de WSBK pe Eurosporc.. au dat supersporttul, dar pass cursa 2 SBK... acum dau snooker. Clar, au super audienta cu biliardul... Un link unde s-ar putea vedea superpole si cursa 2?
  13. Mai, copchilu' piloteaza KTM-ul ala ca pe o motoreta de Moto2. Exact acelasi stil pe care il avea la clasa anterioara. Si cred ca asta este modul corect de a merge cu motociceta KTM. Si Binder o arunca in toate partile. Aici, stilul asta de mers nu l-a penalizat, dar in prima etapa, la Lusail, nu i-a iesit la fel de bine. Alt grip, alte conditii. Daca vrea sa fie, cursa de cursa, la bataie cu baietii din top trebuie sa invete gestiune de pneuri. Dar baiatul prinde repede si, repet, are un stil superb de pilotaj. In plus, spre deosebire de altii, ... stim noi cine... pustiul nu are prea mult stres in a face depasiri, inclusiv la pilotii de top si recupereaza frumos.
  14. Bineinteles ca nu, dar daca te uiti pe inregistrare si pe poza postata de colegul @September intre el si vibrator mai erau vreo 3 m de pista, avea loc berechet sa faca o depasire curata. S-a lacomit si Bag si a iesit si el mai larg decat ar fi trebuit. In ceea ce ma priveste, eu consider ca a fost incident de cursa, dar chiar si asa, in cazul de fata nu i se poate imputa lui MM contactul. Are el bube in cap, dar nu e cazul acum.
  15. In inregistrarea din link se vede clar ca contactul lui Peco cu MM s-a produs in zona din spate a soldului, cu carena, iar cu roata l-a lovit in genunchi. In alta ordine de idei, ok, MM a iesit larg, dar ce cauta Bagnaia acolo, tot pe o trasa larga, in loc sa stranga la apex?
  16. Da, insa, sonorul este foarte prost la Prima. Si nici imaginea nu exceleaza.
  17. Nu cred ca sunt dubii, a fost doar incident de cursa. Nu se poate spune ca vreunul dintre ei a pilotat iresponsabil, insa intrebarea este cine l-a generat. Personal, cred ca Peco a intrat in MM, dar astept sa se incarce ceva inregistrari pe YT, ca sa avem material de studiu. Acum ar fi interesanta pozitia comentatorilor englezi.
  18. Un detaliu nesemnificativ. Copilul este fantastic! Merita fani.
×
×
  • Creează nouă...