Sari la conținut

kawazaki

Super Membru
  • Număr conținut

    2.139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kawazaki

  1. Nu este problema vopselei aplicate, asfaltul turnat in sensurile giratorii mai recent facute nu este unul aderent (aici ma refer in TM nu stiu in alte parti cum este).Am patit-o si eu, m-am intors si chiar nu era nimic nici macar praf....Am contract cu o firma ce se ocupa de asflatari si au confirmat ce am spus mai sus.
  2. kawazaki

    Circuitul Vik Power

    Fiind singurul "circuit" din zona de vest merge 1 2 x asa de distractie,nu prea e fun sa mergi acolo cu un ss si sa nu schimbi nici o viteza.Mergi 250km si ai parte de distractie maxima la vreo 80e toata ziua pe euroring.
  3. sunt ok pentru strada,in special pe ud , dar nu au aproape nici o treaba cu pista.Eu am avut angel simplu parca.
  4. kawazaki

    Circuitul Vik Power

    Eu zic sa incerci in alta parte, e o pista mica de karturi, e ok pentru mobre mici,supermoto in nici un caz pentru ss.
  5. Piesa nu este identica pentru ambele modele, codul este diferit.
  6. Cauta la dezmembrari releu, nu cumpara chinezarisme, iti mai ia foc mobra, Cauta pe un site oficial codul de stator de la 6r si compara cu 9r. http://www.kawasakioemparts.com/oemparts/c/kawasaki_motorcycle/parts
  7. Mai bine faci o shaormerie . Spalatoriile de genu sunt degeaba, nu le vad rostul, doar daca te plictisesti maxim sau iti place sa fii spalator sef. Un restaurant cu specific sarbesc in zona ar tenta mai mult zic si eu.
  8. Nu am ajuns in situatia sa las bujiile fake pana s-au topit, la gunoi direct, putini vanzatori stiu ce vand asa ca mai bine denso din RO sau ngk din Germania.
  9. Cel mai probabil ai luat niste bujii fake, asta daca ai montat tot cum trebuie la loc.
  10. Cazare pe langa Dunare nu cred ca o sa gasiti, am fost acum 2 sapt.Iar ca traseu va recomand de la Resita sa mergeti pe Valiug-Garana-3ape-Slatina timis-Caransebes.
  11. Am vazut cu ochii mei in urma cu vreo cativa ani prin Ungaria un bandit care avea 200 sau 300 mii km, am intrebat posesorul si a zis ca nu a facut/schimbat nimic la motor.
  12. K3 sunt in aceeasi grupa cu supercorsele, nu au nici o treaba cu ploaia, sunt foarte bune,lipicioase,se incalzesc relativ repede dar se uzeaza rapid.
  13. Am uitat si de ecu sau rotor care necesita inlocuire, posibil sa nu imi aduc aminte chiar de toate piesele, dar am ajutat la schimbarea unui motor 01 in cadru de 98.E mult de munca si daca nu e facut bine.... » Post actualizat in 11 Aug 2017 08:24 La mobra mea nu as schimba motorul de pe alt model, daca se poate reface bine daca nu dezmembrat ca nu e model 2017 si nu se merita.Una peste alta motorul de c si modelul respectiv este un tanc.Motorul pe care l-am schimbat a costat 70sau80e iar schimbarea lui a durat 2-3 sapt. Ca sa faci treaba treaba iti trebuie manualele, la vremea cand l-am am schimbat nici nu am stiut daca se potriveste. » Post actualizat in 11 Aug 2017 08:26 Si da , nici eu nu mai gasesc topicul de zx9.
  14. Se poate pune doar ca mai trebuie si alte piese de la 01: Rezervor,carburatoare,cutie viteze,carcasa filtru aer,galerii
  15. Baiatul asta e in alt film, dar cu temperaturile astea nu stiu cine merge cu geaca,pantaloni, poate niste protectii de genunchi si coate, care oricum sunt degeaba la o cazatura.
  16. kawazaki

    Facerea de bine...

    Asa am stat si eu tot fara mancare, caut ceva daca este cu papa bun.
  17. kawazaki

    Facerea de bine...

    O pensiune ok cu mancare buna pe la Dubova cunoaste careva ?
  18. - Carburatoarele tot timpul vor avea o fluctuatie mica a relantiului, dar poate sa fie si o problema pe unde scapa aer. - Filtru sport e bine sa fie instalat impreuna cu un tuning/jet la carburatoare, daca nu, poate sa mearga mai prost ca inainte. - Sincronizarea se face de preferat dupa ce se curata carburatoarele,se poate verefica daca s-a facut ceva la o alta sincronizare(daca nu sunt fluctuatii mari intre cilindri), dupa sincronizare motorul toarce mai rotund. -Succes.
  19. Am citit mai tot ce s-a scris aici, pe fata nu am cunoscut-o, avea un stil mai siripos si metaforic de a relata aventurile pe 2 roti,pacat, mai avea multe de facut si vazut pe lumea asta.Ma irita cand vad perfectionisti care nu au comis nici o gresala cu moto (vorba vine... pe forum au km de tastat si in practica stiu sa mearga doar pe drum drept). jerry_mcrie si Silver Arrow Au scris ce am vrut sa spun si eu cu o mica obiectie, mai trebuie sa ai si noroc/sansa de partea ta, putea sa se intample in Germania sa aibe aia spital de 5 stele la 10km si tot degeaba daca astrele nu sunt aliniate si ai un ghinion maxim. Impactul moto cu orice fier,tabla,plastic,obiect exterior si la viteze mici este foarte periculos, unii nu constientizeaza. Drumuri bune si mai multa atentie la toti mobristi,sa nu mai avem evenimente soldate cu -(minus).
  20. Da, este Ervin, baiatul cu castile, un coleg de la mine de la firma a confirmat, este prieten cu cineva din familie, avea 929 de putin timp.
  21. Nu stiu ce vreme o sa fie sapt asta, am fost si eu plecat pe unde se fabrica zazichiul.
  22. Conduc 100km+- in oras zilnic, greseli fatale le fac femeile(in special piti cu masini noi) locul 2 cei cu nr de bg sau coji antice tunate, locul 3 taximetristii, ultimul loc restul muritorilor.
  23. Taie 0.2 0.3 din ambele eu merg cu 1.9-2.1, depinde de fiercare ce feeling vrea de la gume.Nici prea jos nu e indicat pt ca se si uzeaza foarte repede. Succesuri
×
×
  • Creează nouă...