Sari la conținut

cicloburu

Super Membru
  • Număr conținut

    2.740
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cicloburu

  1. Drum lin, prietene! Eu o să mi te amintesc așa cum erai cînd am făcut pozele puse de Cristian mai sus...
  2. Azi n-a fost dimineața ta...
  3. https://gadget.ro/autoritatea-britanica-de-supraveghere-a-publicitatii-a-interzis-producatorilor-auto-sa-promoveze-masinile-electrice-ca-fiind-cu-emisii-zero/
  4. Și uite c-au mai trecut niște ani, iar acum se pare că peste sau aproape 50% din români cred că era mai bine pe „vremea aia”
  5. Pînă-n 2026 le pun pe toate pe calea ferată. Apoi mai vedem, poate chiar le fac electrice!
  6. Din 2024, în București, toate troleibuzele vor fi electrice!
  7. La mulți ani, Cristian! Să fii fericit!
  8. Nu te-ai prins, Ivane! „Ce” are două litere. „Uneori” are șase litere. „Niciodată” are nouă litere... Nu e întrebare, e afirmație!
  9. Doctore, n-are rost. Omul chiar nu pricepe unde batem. Are gîndirea celui care crede că pîinea crește în ferma din magazia din spate a supermarchetului.
  10. Păi nu subscriu la citat. L-am dat ca contrariu pentru extremiștii din tabăra opusă. Mi-am dat seama că nu mi-ai răspuns mie, ci ideii expuse. Tocmai d-aia am și încercat s-o explic. Unii n-au înțeles.
  11. O ții înainte cu procentele care nu arată nimic. Ia în calcul tot ce ține de producerea energiei (că doar asta te doare) și vezi că nu-i așa cum crezi. Ia-o de la cel mai mic pas. Ce-ți trebuie ca să construiești? Materii prime. Cum le exploatezi? Ce folosești? Tîrnăcopul? Și p-ăla l-ai făcut din lemn (care se zice că e singura sursă regenerabilă, dacă e exploatată corect!) sau din fier? Ca să faci fier din țărînă, ai nevoie de căldură... Hai că ți-am dat destule indicii, mergi mai departe cu logica! Energia aia verde pe care o lauzi nu e verde! Ce vezi tu la priză și consideri că e verde, e exact ca vîrful aisbergului - 10%. Restul e ascuns! Nu-s sensibil frățioare, unii mai tineri ca mine s-au născut sensibili și ofensați... M-a distrat răspunsul tău prompt la un meme care numai stupid nu e, ci e unul care încearcă să vă deschidă ochii referitor la realitatea ignorată, cu argumente „matematice” care n-au legătură cu realitatea! Dar deloc!
  12. Man, noi ne știm de vreo 15 ani. Ții minte că la prima Joie Moto la care am venit eram cu bicicleta? Ei bine, și acum bicicleta îmi e principalul mijloc de transport, în afara celui comun. Argumentele de mai sus nu-s ale mele, doar l-am citat pe revoltatul ăla de Maleno Montagnani... Tocmai d-aia ziceam de „habotnicii” din fiecare tabără, ca să se-nțeleagă că nu fac parte dintre niciunii. Ai dreptate că multe argumente sînt strîmbe, dar nenea care-a sărit pe mine (@thesaw) m-a făcut 60% stupid! Oi fi stupid, nu zic, dar parcă doare nițel procentul ăla... Adică ar durea dacă m-ar interesa părerea lui despre mine. Și, cum mă cunosc destul de bine, nu cred că are dreptate. Așa că să rămînă cu procentele lui... Iar partea asta cu: „Mergeți electric, sortați gunoiul, puneți-vă un pulover și încălziți doar până la 19°, optimizați-vă kilometrajul cu mașina, mergeți pe jos pentru climă...” este o dovadă clară că mulți se lasă manipulați cu ideile altora, printr-o metodă veche, alăturarea de idei corecte cu idei anapoda, fix ca s-auzi ceea ce-ți confirmă preconcepțiile personale! Merge treaba și în domeniul climei, și în domeniul medical, și în domeniul religios, și în domeniul cultural... Merge peste tot! Una peste alta, rămîn la părerea mea că unii se lasă prostiți de ideea actuală de „energie verde”, care e muuult mai maro decît au ei curaj să recunoască! Și nu-s împotriva ideilor ecologice, din contră; de cînd am avut drept de vot, adică din 1990 încoace, am încercat să dau mai mult credit celor care merg pe ideea de ecologie, de curat, de natură și nu „politicienilor”! Din păcate, ecologia actuală nu este ecologie, ci politică!
  13. @thesaw40% au fond, după zisele tale! Și, de fapt, nu e vorba aici doar de producerea energiei pe care s-o vîri în baterii, ci de toate resursele utilizate pentru producerea acestor baterii, a vehiculelor, în sine, a centralelor electrice (de orice tip ar fi), a reciclării - aproape inexistente - a deșeurilor rezultate. E mai ușior să vă lăsați prostiți de „energia verde”! Nu e verde decît vopseaua! Discuția e mult prea lungă, a fost deja purtată la nivel mai mare decît acest amărît de forum, iar fiecare parte are adepții ei, unii mai „habotnici” decît ceilalți! Uite că pe mine nu m-a convins partea „verde”! Cel puțin, nu încă! „O lume de nebuni... Mergeți electric, sortați gunoiul, puneți-vă un pulover și încălziți doar până la 19°, optimizați-vă kilometrajul cu mașina, mergeți pe jos pentru climă... Dar de ce trebuie să economisim pentru comunitate în timp ce: - Jocurile Olimpice de iarnă au avut loc la Beijing pe zăpadă artificială. - În Franța, stațiunile de schi luminează pârtiile până la miezul nopții pentru ca “cei care se trezesc târziu” să schieze noaptea. - Lufthansa efectuează 8.000 de zboruri „goale” pentru a-și menține sloturile. - Cele mai multe dintre marile meciuri de fotbal au loc seara sub reflectoare mega consumatoare! - Cele 8 noi și gigantice stadioane de fotbal alese pentru a găzdui Cupa Mondială din Qatar sunt dotate cu aer condiționat (într-un deșert! ) - Sute de camioane circulă pentru a ne aduce fructe și legume din Spania, Turcia…, în timp ce produsele regionale ajung la gunoi - Cea mai mare navă din lume: Wonder of the Seas va transporta 7.000 de pasageri, 2.300 de membri ai echipajului și va traversa mările. - În lume circulă aproximativ 3500 de nave portacontainere și fiecare consumă 280.000 de litri de combustibil la 1000 km. - Miliardarii își oferă călătorii în spațiu la prețuri „astronomice”. - Și... Între timp, „PENTRU BINELE ECOLOGIEI” vom interzice conducerea unei mașini diesel sau pe benzină puțin veche celor care nu își permit să schimbe mașina și care trebuie să o folosească pentru a merge la serviciu și asta pentru a reduce încălzirea globală cu 1°! Pe cine luați voi la mișto?" citat Maleno Montagnani
  14. Mulțam fain! Vă țucă Buru, cicloburu!
  15. Da, da! La mulți ani, Polo!
  16. 331304081_2214844182056277_3319197536052559086_n.mp4
  17. Io mă tot întreb de ce-a plecat topicul ăsta de la „Acțiuni caritabile...” și ce caută la „Generația următoare”?
  18. La mulți ani, Cristi! Să fii sănătos!
×
×
  • Creează nouă...