Sari la conținut

RuInCV

Super Membru
  • Număr conținut

    666
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Popesti Leordeni, Germania
  • Motocicleta
    Kawasaki J300, Triumph Tiger 800 XRT
  • Numar Moto
    Vizibil

Vizitatori Recenți Profil

1.875 citiri profil

RuInCV's Achievements

  1. Si aporopo de ordinele de echipa ... si Zarco si MM au incercat sa-i tina spatele lui Martin ... a fost pe fata treaba, doar ca a mers atat de prost incat toti cei care ar fi putut sa-l depaseasca l-au depasit.
  2. Sa vadem daca apar penalizari pe la presiunea in pneuri. Peco poate castiga sau se poate duce pe 4 cred. Oricum big steel balls for Peco.
  3. Am trecut azi pe la standul lor de la EICMA, not impressed tbh.
  4. Nu se testeaza presiunea aleator. Sunt senzori in pneuri, senzori la care echipele nu au acces. Cum dracu ar putea sa spune ca presiunea a fost mai multe de 30/50% din timpul sprintului/cursei daca testeaza abia la final ??? Aici nu e F1 cand testeaza saracia aia de bucata de lemn de sub monopost la catici piloti, ca nu au timp sa o faca la toti.
  5. Aceeasi poveste cu presiunea : https://www.crash.net/motogp/news/1040355/1/tyre-pressures-jorge-martin-must-now-win-races-least-3seconds Articolul mi se pare ca trateaza mai bine situatia, plus ca pune accent pe aplicabilitatea directa, adica Martin ca sa fie sigur de victorie trebuie (deocamdata) sa castige cu 3s avans. Scenariul in care Martin iese campion mondial, dar e penalizat dupa cursa si il pierde ...
  6. Man, stiu toate astea. Ce am vrut sa spun e ca Triumph foloseste Moto2 pentru a-si dezvolta propria tehnologie. Ei sunt singurii care au majoritatea modelelor in 3 pistoane, deci chiar daca sa zicem ca cerinta ar fi fost de 477 cmc sa zicem, adica o cilindree pt care nu aveau deja dezvoltat un motor tot cu un triplu s-ar fi prezentat. Hai sa fim seriosi valoare marketingului ca furnizori de motoare la Moto2 nu acopera nici pe departe costurile pentru furnizarea motoarelor, adevaratul beneficiu e in dezvoltarea tehnologiei pentru a fi aplicata modelelor de strada. Am dat exemplu Yamaha pentru ca MT-09 de exmplu e un tricilidru si e o motocicleta cu un oarecare succes pe piata. Japonezii insa nu au beneficiat de datele de la Moto2 culese de englezi, chiar daca si ei sunt angrenati in competitie (aici ma refer evident la toate clasele, chiar si la momentul cand aveam 125/250/500 erau producatori care nu erau la toate 3) decat daca au platit la Hinckley pentru asta (am mari dubii ca s-a intamplat asa ceva). Totusi Yamaha are in majoritate motociclete cu 2 si 4 pistoane, un tricilindru nu e o prioritate pentru ei. Daca se va dori trecerea la un bicilindru pentru clasa mijlocie 99% Triumph nu va fi interesata, iar avand in vedere ca interesul pentru competitie nu mai e la nivelul pre-pandemie o sa fie complicat sa se bage altcineva.
  7. Ar fi relevant pentru ceilalti producatori daca nu ar fi un singur provider de motoare la Moto 2. Triumph nu e singura marca cu tricilindru. Crezi ca Yamaha primeste date din Moto 2 de la englezi ? Ca eu nu cred in scenraiul asta.
  8. Nu e o idee absurda. In plus 100% Honda se poate duce la Dorna si vor primi 10-20 mil in 2 secunde. Cifrele de audienta sunt clar mai mici de cand a plecat Doctorul, ma uitam mai devreme pe crash.net, ce sa vezi articol despre Rossi pe prima pagina, oare de ce ?
  9. Acosta a cazut in turul de formare dupa ce cursa fusese oprita cu steag rosu. A plecat ultimnul din grila (poz 31) si reusise sa ajunga pe 9. Arbolino avea insa vreo 16 sec fata de locul 2, asta si pentru ca s-a cazut in draci. S-a chinuit vreo 5 minte sa reporneasca motorul, care nu si nu, noroc ca pana a urma s-a decis sa nu se mai alerge alea cateva tururi cat sa se faca 2/3 si sa se dea punctele full. Dracu stie daca anularea sprintului a fost buna pt JM, s-ar fi alergat oricum pe ud, el ar fi trebuit sa riste, deci sanse foarte mari sa o culce. Peco ar fi mers cerabral in stilul sau si foarte probabil ar fi terminat in primii 6, dar orice rezultat era posibil pentru ca pista era atat de uda inca zici ca se dadeau pe gheta.
  10. Bez cred ca abia asteapta o ciocnire intre JM si Peco. Inca e la o distanta suficient de mica ca sa intre si el in cursa pentru titlu daca ceilalti 2 fac o excursie prin pietris impreuna. Si cred ca asta ar fi un rezoltat pe care Dorna l-ar aprecia. Peco si JM se sicaneaza reciproc, Bez recupereaza, titlul sa fie pe masa pentru toti 3 la Valencia ... Bez si VR46 castiga ... interes crescut pentru competitie la anul.
  11. That's new. Ce uragan vine duminica de cred astia ca sunt slabe sanse sa se poata alerga ? In plus e destul de nasol pentru rideri, la sprint obtineai niste informatii despre cum rezista gumele, asa daca ai cursa la cateva ore de calificari si FARA WARM-UP o sa fie un pic de loterie. De ce plm nu au bagat si o sesiune de warm-up dupa calificari, asa mi se pare normal. Pe bune am impresia ca Ciuca si Ciolacu decid si la FIM, toti o apa si-un pamant.
  12. Daca pilotii activi nu vor sa vina la HRC poate incerca si cu cei retrasi. Cu Pedrosa relatia nu cred ca e rea, dar cum Dani e foarte apreciat la KTM slabe sanse; pe Stoner nu cred ca il pot convinge, mai ales cu actuala mobra; Lorenzo idem. Sa o ia pe fir poate gasesc pe cineva inainte sa ajunga la mos Agostini
  13. Chestia asta cu nu a gresit JM e hilara. Din 10 curse Peco a castigat 5. Chiar daca ar fi cazut in celelalte 5 spaniolul ar avea nevoie de locuri 4 pe linie ca sa fie un pic in fata. Ori nu e acolo. Sezonul asta nu a obtinut nici macar un pole, iar sezonul trecut a avut 5. Eu inteleg pilot constant = pilot care prinde podiumul in minim 3 curse din 5. JM are 3 podiumuri din 10 curse. Da, la sprint a performat mai bine, are 6, dar per total nu pot sa ii pun eticheta de constant sezonul asta. Bez are 5 podiumuri, iar Peco 7. E mai constant fata de sezonul trecut, dar ala in nici un caz nu poate fi o referinta rezonabila.
  14. Greseala e 100% la BB. Stia ca are warning si a fortat complet aiurea pe ultimul tur. Pe bune, chiar daca ar fi ajuns in toba lui Peco sa-l depaseasca n-ar fi fost deloc simplu. Senzorii aia functioneaza, nu e ca la Procesul Etapei. In declaratia de dupa Fabio a zis ca a simtit ca e o idee mai rapid decat Binder, dar ca nu avea unde sa il depaseasca. De altfel doar de vreo 2 ori a schitat o manevra de intimidare, ca tentativa de depasire nu se poate chema. Cred ca Bez o sa castige maine, a fost clar cel mai rapid incapand de vineri, Peco trebuie doar sa termine pe podium si in fata lui Martin, ori tinand cont de pozitia de start a spaniolului si de timpii pe tur azi nu va fi dificil.
×
×
  • Creează nouă...