Bucu' Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Pe cand am ajuns nu era nici salvare nici biker pe jos, doar unul pe picioare, care ajuta la masuratori, nu stiu daca era trecator sau cel implicat in accident.Motorul cazut era in fatza masinii implicate, un opel astra combi de la rds. Speram sa nu fie grav. m am intalnit cu ei la politie nu i nimik grav pilotul nu are nimik biku si el usor avariat ci o tipa la acrosat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ce model era moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mununa Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 YAMAHA alb cu rosu BH-24- ECV sau EVC - nu mai mi-aduc aminte exact... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 sper sa nu fie Vlad.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 sper sa nu fie Vlad.. Mai stie cineva , ceva despre baiatul asta ? Hai asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladp Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 sper sa nu fie Vlad.. Tudor, din fericire pentru mine nu am fost eu. Oricum, sper ca motociclistul sa fie ok, din cate am vazut nu a fost vorba de ceva foarte grav. Insanatosire grabnica motociclistului. Mai stie cineva , ceva despre baiatul asta ? Hai asfalt uscat. Despre mine se intreba Tudor.Eu sunt ok, doar ca am fost plecat cateva zile si nu am putut intra pe forum sa ii raspund lui Tudor la nedumerire Despre motociclist nu mai stie nimeni nimic? si vorba ta: Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 am auzit ca azi dimineata in jur de 9 ( vineri adica ) iara ceva motorist spart...nush detalii decat ce m-au spus colegii de antre` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Astazi m-a sunat Sergiu(contabilul mafieiei ca Sami baiatul cu Hornetul a avut ieri accident pe Muntele gaina. Din fericire nu a patit nimic grav(fara fracturi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Astazi m-a sunat Sergiu(contabilul mafieiei ca Sami baiatul cu Hornetul a avut ieri accident pe Muntele gaina. Din fericire nu a patit nimic grav(fara fracturi). Da asa este , un conservar cu o dacie papuc alba, i-a taiat calea in intersectie , nu stiu cum exact , dar cand ma voi intalni cu el voi afla exact. In acel moment ca sa evite contactul direct cu conserva , a culcat motorul la pamant , ca si daune ( frana de mana si cea de picior s-au rupt ). Prietenul nostru din fericire nu s-a accidentat grav , suferind doar cateva zgarieturi pe partea dreapta la cot si la genunchi.Mentionez ca baiatul este incepator si nu i-a dat gaz motorului. Aveti grija de voi. HAI ASFALT USCAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Da asa este , un conservar cu o dacie papuc alba, i-a taiat calea in intersectie , nu stiu cum exact , dar cand ma voi intalni cu el voi afla exact. In acel moment ca sa evite contactul direct cu conserva , a culcat motorul la pamant , ca si daune ( frana de mana si cea de picior s-au rupt ). Prietenul nostru din fericire nu s-a accidentat grav , suferind doar cateva zgarieturi pe partea dreapta la cot si la genunchi.Mentionez ca baiatul este incepator si nu i-a dat gaz motorului. Aveti grija de voi. HAI ASFALT USCAT. legat de viteza eu am auzit alta varianta ... prefer sa o tin anonima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 legat de viteza eu am auzit alta varianta ... prefer sa o tin anonima ,bine ca nu o patit mai rau....i-am zis sa-si cumpere echipament....daca avea o geaca nu se lovea la cot...aviz amatorilor.....mai este un baiat prin oras cu un cbr ca si a lui Petre exact culoarea aia si umbla cu o caciula alba in cap in loc de casca....oricum ii doresc cati mai multi km pe doua roti....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 l-am vazut si eu ieri noapte su pretena sau ce era...poate e caciual di n titan..asa ca .. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) l-am vazut si eu ieri noapte su pretena sau ce era...poate e caciual di n titan..asa ca .. ) nu va dati seama ca daca poarta casca nu-l mai vad gagicile?!!!!!!!!!!!! mai bine l-am opri sa-i dam o casca... Editat Octombrie 15, 2008 de JUPANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Insanatosire grabnica lui Sami iar cat despre baiatul cu cbr tot asa umbla de ceva vreme fara casca poate ii luam una de ziua lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Motociclist Nagy Tamas,20 ani din Tarian(Girisul de Cris) a avut accident in drumul spre Santandrei.Din pacate a murit.Stie cineva mai multe detalii ? Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 (editat) Motociclist Nagy Tamas,20 ani din Tarian(Girisul de Cris) a avut accident in drumul spre Santandrei.Din pacate a murit.Stie cineva mai multe detalii ? Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace. Din pacate chiar s-a intamplat & din media am aflat si mai multe uitati ContrastOnline Editat Octombrie 16, 2008 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 numai ce s-a intamplat de fapt nu am aflat. poate stie cineva detalii.... Sa nu dam inca cu RIP ca pe contrast zice ca e in coma. Ii doresc putere maximia, sa lupte, sa revina la viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Facea slalom printre masini, drum in lucru... Hemoragie toracica masiva, ruptura de vezica Din pacate iarasi "vitejia" face victime. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 (editat) dupa cum arata motoru avea viteza nu gluma... Editat Octombrie 16, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Facea slalom printre masini, drum in lucru...Hemoragie toracica masiva, ruptura de vezica Din pacate iarasi "vitejia" face victime. RIP atunci sigur RIP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 numai ce s-a intamplat de fapt nu am aflat. poate stie cineva detalii....Sa nu dam inca cu RIP ca pe contrast zice ca e in coma. Ii doresc putere maximia, sa lupte, sa revina la viata! Tu crezi ca eu scriu la intamplare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Sa aiba tarana usoara. Condoleanta familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 pacat... rip masina arata de parca ar fi dat sa iasa din parcare.. probabil el a fost in depasire si poc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Pacat ........da la stiri au zis ca nu avea carnet.....da cine stie ca si aia de la tv-u mai infloresc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Alt accident mortal in Paleu. Mai multe nu stiu. Poate mai aflu ceva. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate