ddd.multumesc Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Dumnezeu sa-i ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 DUMNEZEU SA-I IERTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubcsi Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Doamne Iarta-I pe Luky. Fazek, Timi si pe toti ce-i plecati dintre noi!Sa le fie tarana usoara! Familiile lui FazĂŠk si Timi va multumesc tuturor, celor care si-au adus aminte de ei si le-au aprins o lumanare, atat pe Borsului, cat si in cimitir. Totodata le multumesc si celor de la clubul moto Mc Hawks Bihor pt.articolul publicat in Bihari Naplo / 04.11.2008. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubcsi Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Doamne Iarta-I pe Luky. Fazek, Timi si pe toti ce-i plecati dintre noi!Sa le fie tarana usoara! Familiile lui FazĂŠk si Timi va multumesc tuturor, celor care si-au adus aminte de ei si le-au aprins o lumanare, atat pe Borsului, cat si in cimitir. Totodata le multumesc si celor de la clubul moto Mc Hawks Bihor pt.articolul publicat in Bihari Naplo / 04.11.2008. Odihneasca- se in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Accident scuter la iesire din Sabolciu spre Oradea. Un scuter gri, mai mult nu stiu. Politia era deja acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 Minori pe scuter, loviți de autoutilitară Accident grav de circulație pe bulevardul Decebal. Doi minori, care circulau regulamentar pe un scuter, au fost loviți din plin de Âşoferul unei autoutilitare. Martorii susțin că tinerii s-au accidentat la cap Âşi la coloană... miercuri, 5 noiembrie 2008 - 15:16 Miercuri, 5 noiembrie, în jurul orei 14:30, s-a produs un grav accident de circulație la intersecția Decebal cu Vlădeasa. Ambele autovehicule circulau în aceeaÂşi direcție de mers înspre Grădina Zoologică. ÂŞoferul autoutilitarei a vrut să schimbe direcția de mers Âşi a virat dreapta, de pe Bulevardul Decebal, unde circula pe banda a doua, spre strada Vlădeasa, fără să calculeze corect distanța dintre el Âşi scuterul care circula pe banda întâi. Astfel, scuterul a fost lovit din plin Âşi pasagerii au fost grav accidentați. Din spusele martorilor, se pare că este vorba despre doi minori, o fată Âşi un băiat; băiatul a fost lovit la cap, în timp ce fata s-a accidentat la coloană. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 pfuuu cam nashpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) accdent cu cu honda acum jum d ora in fata la electrica.Scenariul bine cunoscut..conservarul ia taiat calea ,va da ti seama din pozmatociclistul nu a patit nimik..doar schioapata Editat Noiembrie 5, 2008 de monster madness Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco rider Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 accdent cu cu honda acum jum d ora in fata la electrica.Scenariul bine cunoscut..conservarul ia taiat calea ,va da ti seama din pozmatociclistul nu a patit nimik..doar schioapata mii cunoscut numaru nu e cumva motociclistul ala care are jumatate de fata "arsa" sau ce stiu eu si cu plete? ... sau poate o fi ceva vecin de la bunicamea nu stiu undeva pe Italiana locuieste daca e el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 mii cunoscut numaru nu e cumva motociclistul ala care are jumatate de fata "arsa" sau ce stiu eu si cu plete? ... sau poate o fi ceva vecin de la bunicamea nu stiu undeva pe Italiana locuieste daca e el... nu avea nimica pe fata, era un baiat pe la 30 d ani mi se pare mai plinut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddd.multumesc Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 accdent cu cu honda acum jum d ora in fata la electrica.Scenariul bine cunoscut..conservarul ia taiat calea ,va da ti seama din pozmatociclistul nu a patit nimik..doar schioapata Da pe la 16:50,cand am trecut pe acolo banda doi era blocata, si era salvarea care-i acorda primul ajutor.Bine ca nu a patit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) incredibil mah cat de idiot putea fi soferu sa nu`l vada? oooooooo da bajeeee borduri dalea in tot orasu `tui in gura mami lor Editat Noiembrie 5, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 acolo e benzinaria aia.. si tot timpu intra si ies acolo.. mai e o interesectie la 50 de m mai jos care e la fel...si acolo ies la intimidare... ochii in 5 in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 doamne fereste cata prostime are permis de conducere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 acolo e benzinaria aia.. si tot timpu intra si ies acolo.. mai e o interesectie la 50 de m mai jos care e la fel...si acolo ies la intimidare...ochii in 5 in oras. la electrica a vrut sa intre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Bine ca nu a patit mai rau, motoru' l-am vazut mai tot timpu parcat pe Horea si de fiecare data il admiram cand treceam pe acolo, ca nici yo nu stau departe, si-mi ziceam cand o-i da Jawa asa ceva de oras,mi-oi lua! Sanatate multa motociclistului! si BORDURI IN TOT ORASU' E NECESAR CONTRA IDIORILOR SI TAXIMETRISTILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco rider Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Am uitat sa mai scriu pe aicea, Tibi a iesit din spital de 1 saptamana poate ati aflat deja dar daca nu va spun eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 aseara pe la zece un coleg a vazut un accident pe podul Dacia ceva motor mare si 2 salvari sper sa nu fie ceva grav! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 aseara pe la zece un coleg a vazut un accident pe podul Daciaceva motor mare si 2 salvari sper sa nu fie ceva grav! Banuiesc ca nu stii cine a fost ? Nasol ori cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 In perioada asta a anului este cel mai periculos cu moto. Mai ales seara cand este mai frig, vizibilitate proasta, etc. cauciucurile nu au aderenta buna, nu se pot incalzii la temperatura de lucru si din acest caz si franarea este mai dificila. Sfatul meu este ca daca chiar va mananca sa iesiti pe frig sa faceti ziua intre orele 11-16 si sa conduceti f. prudent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 UN PIC DE ATENTIE VA ROG! /index.php?...0&start=220 Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocs Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 UN PIC DE ATENTIE VA ROG! /index.php?...0&start=220 Multumim! este deja un topic dedicat. se poate sa nu mai poluati forumu asta .deschideti ochii inainte sa postati ceva.ms de intelegere uff, ocs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 7, 2008 Autor Share Postat Decembrie 7, 2008 http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/cor...otocicleta.html ce oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 7, 2008 Autor Share Postat Decembrie 7, 2008 http://images.google.ro/images?hl=ro&q...sa=N&tab=wi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 http://images.google.ro/images?hl=ro&q...sa=N&tab=wi Accidente stomacale , si dupa toate mai bem si o Scuzati offtopicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate