orestte Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Nici la ora la care scriu aceste randuri nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat cu Ovidiu Pavel, cunoscut de prieteni drept Fleica, unul dintre fondatorii motociclismului modern din Iasi. Vicepresedintele clubului East Side Dogs, Ovidiu a fost unul din cei mai experimentati motociclisti din Iasi, cu un foarte bun spirit organizatoric, el a contribuit trup si suflet la ridicarea intalnirilor moto ce au avut loc in Iasi, fiind nu de putine ori sufletul acestora prin energia si pasiunea sa pentru motociclism. A fost de asemenea nelipsit de la majoritatea intalnirilor din tara unde se facea remarcat usor. Ovidiu a fost si un foarte bun mecanic, chiar unul din cei mai buni mecanici din Iasi si nu cred ca a existat motociclist care sa nu fi trecut macar o data prin service la Fleica. Pentru Ovidiu motocicleta a insemnat totul. Pentru noi a fost un prieten de incredere de la care aveai multe de invatat. El va ramane in inimile noastre. Dumnezeu sa il odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Pe drumul national Iasi-Sculeni, in jurul orei 21, conducand un gsxr 1000, Ovidiu nu a putut evita o vaca aflata pe carosabil. In urma impactului, s-a stins la scurt timp la Spitalul de Urgente Sf. Spiridon. Sunt foarte indurerat de aceasta tragedie. Dumnezeu sa il odihneasca, condoleante familiei si celor apropiati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
venomR Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 adio prietene...nu mi'ar ajunge toate cuvintele,sa te descriu...dar nu e drept ce'ai facut... RZV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !!... imi pare sincer rau pt ce s-a intamplat...dar trebuie sa invatam ca shi cu experienta multa se poate intampla... numai la noi in romania gasesti tot felul de animale si obiecte pe carosabil care iti pot lua viata...pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badrocksana Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Imi pare sincer rau pentru ce s-a intamplat. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madman Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 (editat) Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !!! cateva poze din fundatie cu lumanari pentru Fleica. este o arhiva de 77 M - http://www.sundaydesign.com/fleica.zip Editat Mai 30, 2007 de madman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 sa-i fie tarana usoara. daca se organizeaza ceva as vrea sa scrii pe comunitati regionale iasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinel009 Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Mai pleaca un motociclist dintre noi Dumnezeu sa il odihneasca in pace Condoleante familiei si celor apropiati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 condoleante familiei si prietenilor. Orice altceva e de prisos acum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnakeBite Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kima Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Nu-mi vine sa cred!!! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 TIN SA PRECIZEZ CA IL CUNOSTEAM FOARTE FOARTE BINE PE FLEICA... IMI ERA PRIETEN FORATE BUN UN OM CU ZAMBETUL PE BUZE TOT TIMPUL.FOARTE BUN MECANIC... ERA UN OM DE NOTA 20. NU POT SA CRED ACESTE LUCRURI. NU AM PUTEREA. SUNT DIN BACAU.... SI ACUM DIMINEATA AM UN CURS FESTIV SI DUPA ACEEA PLEC DIRECT LA IASI. INCAODATA CONDOLEANTE FAMILIEI SI PRIETENILOR. FLEICA NU TE VOM UITA NICIODATA. VEI RAMANE PRINTRE NOI. SI SA STII CA VOI INCERCA EU... CA AL FIECARE INTALNIRE MACAR. SAU CEL PUTIN EU. SA TIN CATEVA MINUTE DE RECULEGERE PENTRU TINE. DUMNEZEU II IA LA EL SUS PE CEI MAI BUNI. NU CREDEAM VREODATA CA DUMNEZEU POATA LUA DE LANGA NOI PE CINEVA DRAG. RIP. N U T E V O M U I T A N I C I O D A T A F L E I C A(OVIDIU)!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 R.I.P.... sa-i fie tzarana ushoara... pacat... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_skif Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Si eu l-am cunoscut pe Fleica, si sincer nu pot sa cred ca nu mai e Nea Ovidiu cum il strigam eu,mergeam la service la el ca la mine acasa era ca un FRATE. Nu te vom uita niciodata. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1NebunDupaMotoare Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 nu am cuvinte. un destin sfarsit in felul asta. cred ca e cazul ca la fiecare intalnire sa tinem 1min de reculegere in memoria victimelor accidentelor moto. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorad Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 DUMNEZEU SA-L IERTE! ..NU AM CUVINTE...CONDOLEANTE FAMILIEI SI TUTUROR PRIETENILOR APROPIATI......VIATA UNEORI E ASA DE NEDREAPTA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Incredibil! Dumnezeu sa-l ierte si curaj prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate