Rinno Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 daca are cineva nevoie de CDI uri sau de bobine de inductie, am eu 2 CDI uri si 4 bobine pe care trebuie sa le vand... Salut poti sa incerci si aici http://www.transalp.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Salut poti sa incerci si aici http://www.transalp.ro/ Iel e dl. duda. stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudaroc Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Iel e dl. duda. stima se poate si fara domnul doar Duda pe forum la noi veti vedea si de ce vand CDI urile si bobinele mele (pe scurt, "noul" motor trebuie sa il iau cu tot cu TCI si bobine) Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 ... eu zic ca sunt doua discuri la modele mai noi "e" ca sa nu traga directia intr-o parte.e forum de discutii si pareri, nu? ca sa citez "nu mai are rost sa continuam discutia" in directia asta ... si eu m-am lamurit. Pai de directia asta e vorba, Paul, nu despre forum in general in fond, daca omului i se spune din toate partile ca nu are rost sa faca ceea ce vrea el sa faca, dar el insista, e treaba lui, sunt banii lui Ne-a intrebat, i-am raspuns imi cer scuze daca exprimarea mea nu a fost suficient de clara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu30 Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Da baieti,multumesc ,m-am lamurit mai demult Acum alta intrebare Sunt pe cale sa iau un ta care are tambur pe spate...asa...pot sa-i pun disc? cum? Inca una si gata Dar ceasurile(bordul) dupa 95-96? Multumesc anticipat Transalpicul sau Transalpica este printre primele 1987. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Dar in loc sa te chinui cu adaptatul de ce nu mai strangi niste bani si iei direct una din '95-> ? Chiar merita toata osteneala si adaptatul acela? Nu cred Si nu cred ca poti sa pui frana pe disc in loc de tambur fiindca s-ar putea sa fie diferita bascula. Probleme ar putea fi la: -distranta dintre bratele bascului -modelele cu frana pe disc au un fel de "suport"(cred ca asa s-ar putea numi) pe bascula care tine etrierul intr-o pozitie fixa -mecanismul de actionare al tamburului e diferit de cel al franai pe disc in zona pedalei, astfel nu stiu daca ai unde fixa pistonasul de la pedala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Da baieti,multumesc ,m-am lamurit mai demultAcum alta intrebare Sunt pe cale sa iau un ta care are tambur pe spate...asa...pot sa-i pun disc? cum? Inca una si gata Dar ceasurile(bordul) dupa 95-96? Multumesc anticipat Transalpicul sau Transalpica este printre primele 1987. Omule, tu redefinesti termenul de idee fixa Mai rabda un an, strange niste bani si cumperi ce doresti, fara sa fie nevoie sa modifici Inteleg sa modifici un Simson, o Jawa, un IJ, motociclete de 40-50 ani, construite dupa principii care in ziua de azi sunt depasite Dar un Transalp??? Oricum, se pare ca esti un deschizator de drumuri, vrei sa revolutionezi modul de utilizare a unei motociclete legendare prin fiabilitate din moment ce 99,9% dintre posesorii de Transalp isi pierd vremea plimbandu-se cu el, nu modificand schimbarile Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu30 Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Nu tati,stai linistit ca nu modific nimic astea-s intrebari da tanar nelinistit si raman la stadiul de intrebari cu raspuns POSIBIL sau IMPOSIBIL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 (editat) Posibil? Da. Util? Nu prea. Ia-ti direct ce vrei si gata. In general nu poti lua o mobra si sa te apuci sa customizezi decat daca ai cunostinte destul de solide despre motociclete in general (ce piese fac ce, cum sunt puse, cum e cu modelul in cauza etc.) si daca ai un atelier unde sa modifici schimbarea. Editat Aprilie 10, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 dar daca-mi pun roata de 21 pe spate nu bag viteza mai mare? si daca o pun de 21, sa pun cu doua discuri sau cu 1? dar daca cumpar noul super tenere de 1200 bustit si-i pun motorul pe transalp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 dar daca-mi pun roata de 21 pe spate nu bag viteza mai mare? si daca o pun de 21, sa pun cu doua discuri sau cu 1? dar daca cumpar noul super tenere de 1200 bustit si-i pun motorul pe transalp? ) io astept sa vad ce zice Korben si abia dupa ma mai gandesc la asta. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Nu tati,stai linistit ca nu modific nimic astea-s intrebari da tanar nelinistit si raman la stadiul de intrebari cu raspuns POSIBIL sau IMPOSIBIL Pana la urma ai cumparat ceva? Sau esti tot la stadiul de studiu si pui intrebari ca sa ... te afli in treaba. Ideea pana la urma e foarte simpla si a subliniat-o Korben Dallas de cateva ori: Daca iei o motocicleta veche, cum zici tu, din 1987 care are 1 disc de frana si tambur pe spate - si o iei mai ieftin, daca te apuci sa o modifici sa o aduci la stadiul uneia din 1996, adica cu 2 discuri pe fata si unul pe spate, ajungi MAI SCUMP decat daca ai cumpara din start o motocicleta facuta in 1996. Si in plus modificarea o faci de mantuiala, nu ai cum sa o faci cum au facut-o cei de la Honda cand au proiectat noul model in 1996. E asa de greu de inteles? Pentru a schimba frana pe fata trebuie sa schimbi toata partea fata, furca + roata cu totul, + tot sistemul de franare fata. Pentru a schimba frana pe spate trebuie sa schimbi si bascula + tot sistemul de franare spate si sa adaugi niste urechiuse pe cadru unde vine montat pistonasul de frana. - sudura = tiganie. In plus fugi de motoarele NEGRE, cele facute pana in 1989 - sunt cunoscute ca mari halitoare de ulei dupa o anumita varsta, pentru simplu fapt ca Honda la vremea respectiva a pus pe acele motoare niste segmenti de k.k.o. Inca una si gataDar ceasurile(bordul) dupa 95-96? Multumesc anticipat Aici ce intrebi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Pana la urma ai cumparat ceva? Sau esti tot la stadiul de studiu si pui intrebari ca sa ... te afli in treaba. Iadica cu 2 discuri pe fata si unul pe spate, ajungi MAI SCUMP decat daca ai cumpara din start o motocicleta facuta in 1996. O mica corectare , din 1997 is cu doua discuri pe fata Da , a luat omu TransALP , astazi (14.Apr.2010) din Jud. Arad - Nădlac ! Model 1994 foarte frumos si intretinut ... am fost eu cu fratemio cu el cu masina. Pentru ca aseara a plecat din Buc cu trenul si a ajuns azi dimineata la 10:30 in Arad... clar ca nu stia si nu avea cu ce sa ajunga la Nădlac care se alfa la 50 km de Arad , asa ca l-am ajutat... Mai multe povesteste Florinel daca vrea cand ajunge acasa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Mai multe povesteste Florinel daca vrea cand ajunge acasa ... Asteptam sa vedem ce modificari va face la Transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Asteptam sa vedem ce modificari va face la Transalp Mda , dupa cate am inteles nu mai are fantezii dinastea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Mda , dupa cate am inteles nu mai are fantezii dinastea Ce pacat mai invatam si noi ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 salut!am o pereche de K76 la 3000 de km asta e modelul, si au cam 5000 de km, o sa revin cu poze reale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 O mica corectare , din 1997 is cu doua discuri pe fata Da , a luat omu TransALP , astazi (14.Apr.2010) din Jud. Arad - Nădlac ! Model 1994 foarte frumos si intretinut ... am fost eu cu fratemio cu el cu masina. Pentru ca aseara a plecat din Buc cu trenul si a ajuns azi dimineata la 10:30 in Arad... clar ca nu stia si nu avea cu ce sa ajunga la Nădlac care se alfa la 50 km de Arad , asa ca l-am ajutat... Mai multe povesteste Florinel daca vrea cand ajunge acasa ... Da, corect, din 1997. Ma bucur pentru el si ma bucur ca nu mai are idei de tuning - deocamdata. Foarte frumos din partea voastra ca l-ati ajutat. Sper sa revina si cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu30 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Salutare,salutare,prieteni transalpisti Deci nu ma pot abtine sa nu zambesc de ce e scris mai sus In fine,am luat una din 94,si merge foarte bine(deci nu mai modific nimic ) Ce sa mai zic,n-am bani de benzina cat vreau sa merg cu ea,sa vedem daca merg pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Noul meu Transalp: E dotat cu topcase, bari de cadere, cric central, gripuri incalzite si Scottoiler. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axius Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 (editat) Salut, @florinelu30 felicitari pentru achizitia facuta, l-am vazut si eu pe acela acu vreo 2-3 saptamani dar imi depasea bugetul si nu am reusit sa negociez sa se incadreze in buget Iti doresc cati mai multi km fara incidente. Eu mi-am luat cam de 1 saptamana un TA din \'91 de la un nene din Teius si Joi am reusit sa imi montez nr-ul (birocratia asta m-a omorat). Vad ca esti din bucuresti Poate facem o plimbare .. asa ca intre incepatori Numai bine! Edit: @Schumy CJ felicitari .. e foarte frumos TA-ul tau, la cati mai multi km Editat Aprilie 17, 2010 de axius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 (editat) Foarte elegant upgrade-ul la Dominator. Sa-l calaresti sanatos si intreg ...in alta ordine de idei, stie cineva ce lungime are bratul furcii fatza la transalp, masurat in lungime de la jugul superior pana jos, langa prinderea axului, cu motocicleta dreapta pe rotile ei? Editat Aprilie 17, 2010 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
srp.ro Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 (editat) Salutare,salutare,prieteni transalpistiDeci nu ma pot abtine sa nu zambesc de ce e scris mai sus In fine,am luat una din 94,si merge foarte bine(deci nu mai modific nimic ) Ce sa mai zic,n-am bani de benzina cat vreau sa merg cu ea,sa vedem daca merg pozele Da, e faina, sa o folosesti sanatos si cu grija da totusi cu doua discuri pe fata parca e mai beton . Vezi ca la intalnire o sa fie doua grupuri, aia cu un disc pe fata si aia cu doua discuri ... am glumit, numa bine Editat Aprilie 17, 2010 de srp.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu30 Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Pt. axius Sigur,ne intalnim si punem la punct o plimbare Pe mess. ma gasesti cu id- florinelu30 iar tel. 0732.522.524 Numai bine,astept sa-mi dai un semn. Pt. srp.ro Pai chiar daca am un singur disc pe fata eu vreau sa fac parte din grupul celor cu 2 discuri,ca sa intru in grupul lor stii cumva unde trebuie sa dau spaga ? si cat trebuie sa dau? numai bine TUTULOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 (editat) Noul meu Transalp:E dotat cu topcase, bari de cadere, cric central, gripuri incalzite si Scottoiler. Felicitari, Schumy ! Prima data nici nu mi-am dat seama ca e a ta. Aveai avatar-ul schimbat. Ma uitam la poze si ma gandeam "Wow, uite ce exemplar fain! Al cui o fi oare?". Sa o stapanesti cu placere si sa iti aduca numai bucurii ! Editat Aprilie 18, 2010 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate