Korben Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Care e next level-ul tau? O motocicleta cu care pot face 700 km pe zi fara sa fiu lesinat Atat am facut duminica cu TDM-ul si daca nu mi-ar fi fost somn/frig/foame/sete/dor_de_fete as fi mers mai mult Deci, fara suparare, las Transalpul unui motociclist care se multumeste cu 50 CP si coclauri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 O motocicleta cu care pot face 700 km pe zi fara sa fiu lesinatAtat am facut duminica cu TDM-ul si daca nu mi-ar fi fost somn/frig/foame/sete/dor_de_fete as fi mers mai mult Deci, fara suparare, las Transalpul unui motociclist care se multumeste cu 50 CP si coclauri si dai tdm-ul elfului... iar tu ai ratat LT-ul lui Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 si dai tdm-ul elfului... iar tu ai ratat LT-ul lui Florin cu elfu' ai nimerit-o, dar cu LT-ul nu nu prea e pentru RO daca Sefu' ma/ne ajuta, atunci va fi tot un TDM, e foarte versatil Transalpul e minunat pe coclauri, dar la cate coclauri mai fac eu nu se justifica M-am orientat catre ture lungi, si aici TDM-ul face fata cu brio Si nu stiu daca o sa ma credeti, dar la 110-120 km/h consuma cat un Transalp Diferenta e (printre altele) ca daca accelerez la viteza asta TDM-ul pleaca ca din pusca Sunt motociclete diferite, si fiecare dintre ele se descurca foarte bine la treaba pentru care au fost proiectate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 cu elfu' ai nimerit-o, dar cu LT-ul nu nu prea e pentru RO daca Sefu' ma/ne ajuta, atunci va fi tot un TDM, e foarte versatil Transalpul e minunat pe coclauri, dar la cate coclauri mai fac eu nu se justifica M-am orientat catre ture lungi, si aici TDM-ul face fata cu brio Si nu stiu daca o sa ma credeti, dar la 110-120 km/h consuma cat un Transalp Diferenta e (printre altele) ca daca accelerez la viteza asta TDM-ul pleaca ca din pusca Sunt motociclete diferite, si fiecare dintre ele se descurca foarte bine la treaba pentru care au fost proiectate inteleg avantajele tdm-ului, de altfel le-am mai si discutat... sa-ti ajute Barosanu sa faci ture asa cum iti place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 inteleg avantajele tdm-ului, de altfel le-am mai si discutat... sa-ti ajute Barosanu sa faci ture asa cum iti place Multumesc mult, Sorine! Asta nu inseamna ca Transalpul m-a dezamagit Dimpotriva, Transalpul ramane in inima mea, e o motocicleta unica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Vand toba Mivv carbon special adaptata pt transalp, sunet senzational, db-killer , 150 eu nediscutabil . Toba a fost montata pe fostul meu TA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Ziua buna tuturor. Am si eu o lista de achizitii poate ma puteti sfatui de unde sa le procur si cu niste preturi rezonabile: - oglinzi transalp (dintralea originale sau asemanatoare) - aparatori vant pt maini ca alea albe dp transalp. Nu vreau acerbis. - semnale spate Mi am gasit moto dar are chestiile astea schimbate si vreau sa o readuc la infatisarea originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Ziua buna tuturor. Am si eu o lista de achizitii poate ma puteti sfatui de unde sa le procur si cu niste preturi rezonabile: - semnale spate Am eu second cu 80 lei + 10 lei posta! Sunt in stare buna , si eu le-am cumparat de vre-un an sa le am de rezerva. Dar daca nu am avut nevoie de ele pana acuma sper sa ma descurc si de acuma in colo fara ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Am eu second cu 80 lei + 10 lei posta! Sunt in stare buna , si eu le-am cumparat de vre-un an sa le am de rezerva. Dar daca nu am avut nevoie de ele pana acuma sper sa ma descurc si de acuma in colo fara ele Second astept sa gasesc mai ieftine!.... 90 lei sunt peste 20 euro, iar o pereche noi sunt cam 30. Iti multumesc oricum pentru oferta si daca ma razgandesc stiu unde sa te gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Second astept sa gasesc mai ieftine!.... 90 lei sunt peste 20 euro, iar o pereche noi sunt cam 30. Iti multumesc oricum pentru oferta si daca ma razgandesc stiu unde sa te gasesc. Ok. Nu is chiar ieftine dar asta le este pretul. Mie imi stau in 120 lei. Dar avand in vedere ca le-am luat de mult si inca nu am facut nimic cu ele, am zis ca le pot da si mai ieftin. Oricum nu mi neaparat sa le dau , cu ocazia asta te ajutam si pe tine. Mai ieftin de atata nu pot si nu vreau sa le dau , ca is in stare buna... pot fi bune oricand, oricui! Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 louis cod produs 10019601 se potriveste pt transalp ca hand guards?! Sau are cineva unele originale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 louis cod produs 10019601 se potriveste pt transalp ca hand guards?! Sau are cineva unele originale? Nu se potrivesc pentru transalp sunt protectii universale pentru motocicletele de cros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Vi se pare un pret corect 350E pt 2 side case-uri Givi de 44L cu tot cu suporti de prindere si un TopCase Givi 40L? Nu compar cu preturile de catalog Louis ci daca vi se pare un pret ok de achizitie pt un set complet de genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) Da. Lutzifer - eu am vandut 2 semnale originale cu vreo 50lei.. ceri prea mult pe ele, daca tu le-ai cumparat cu mai mult nu inseamna ca si fac atata. exemplu: http://www.tipmoto.com/dily-moto/svetla/bl...ansalp-600.html 150kc= 6 eur Edit: Scuze Lutzi, am mai cautat si altele si preturile variaza de la 6 eur la 20 eur. Pretul tau e corect. http://www.tipmoto.com/dily-modely/honda/2...ransalp/svetla/ Editat Septembrie 29, 2010 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Da. Lutzifer - eu am vandut 2 semnale originale cu vreo 50lei.. ceri prea mult pe ele, daca tu le-ai cumparat cu mai mult nu inseamna ca si fac atata. exemplu: http://www.tipmoto.com/dily-moto/svetla/bl...ansalp-600.html 150kc= 6 eur Edit: Scuze Lutzi, am mai cautat si altele si preturile variaza de la 6 eur la 20 eur. Pretul tau e corect. http://www.tipmoto.com/dily-modely/honda/2...ransalp/svetla/ Te iert Asta cu pretul ii discutabila , este cine nu vrea mai nimik pe ele si este cine le i-a mai scump... Mie nu mi neaparat sa le dau (nici nu le-am scos la vanzare , le-am pus doar ca isi cauta omu semnalizari) , nu le-am luat pentru afacere ( cum am zis mie imi stau in 120 lei , daca le dau cu 80 lei nu vad unde-i afacerea)... le-am luat de rezerva in caz de ceva. Am vazut ca omu isi cauta semnalizari si i le-am propus zic eu la pretul de piata. El a spus ca i se pare mult , am inteles. Nu-i nici o problema... Nu am obligat pe nimeni sa le cumpere , si chiar daca le-as da ... daca o sa am nevoie in viitor de altele stai linistit ca tot la banii aia gasesti! Ca mai prinzi cate o ocazie ii partea a 2-a ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Da. Lutzifer - eu am vandut 2 semnale originale cu vreo 50lei.. ceri prea mult pe ele, daca tu le-ai cumparat cu mai mult nu inseamna ca si fac atata. exemplu: http://www.tipmoto.com/dily-moto/svetla/bl...ansalp-600.html 150kc= 6 eur Edit: Scuze Lutzi, am mai cautat si altele si preturile variaza de la 6 eur la 20 eur. Pretul tau e corect. http://www.tipmoto.com/dily-modely/honda/2...ransalp/svetla/ Semnale ca semnale dar o toba nu vrea nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Semnale ca semnale dar o toba nu vrea nimeni? E prea ieftina ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) Vi se pare un pret corect 350E pt 2 side case-uri Givi de 44L cu tot cu suporti de prindere si un TopCase Givi 40L? Nu compar cu preturile de catalog Louis ci daca vi se pare un pret ok de achizitie pt un set complet de genul asta. eu am dat pe suporti 80 de iepuroi (sh) iar gentile le-am luat de la louis, la reducere (motodetail) cu 70 iepuroi fiecare... deci pretul e ok (cred) Editat Septembrie 29, 2010 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Semnale ca semnale dar o toba nu vrea nimeni? Pretul e minunat, as lua-o.. dar mi-e ca ma bate nevasta-mea cu ea in cap dupa aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Sunt la rusi in piete, cine au asemenea oboare semnalizari faine cu preturi modice. Diferite modele. La aia ce au gume, casti,biciclete,piese de scutere,etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 E prea ieftina ... Avand in vedere ca noua e 400, da, e f ieftina Mesaj completat Pretul e minunat, as lua-o.. dar mi-e ca ma bate nevasta-mea cu ea in cap dupa aia.. Nu-i bine cand intervine carbonul in relatie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Sunt la rusi in piete, cine au asemenea oboare semnalizari faine cu preturi modice. Diferite modele. La aia ce au gume, casti,biciclete,piese de scutere,etc... Du-te vezi de treaba , ca alea atata si tin. NU au material in ele, nu-s bune de nimic. Hai ca pe un scooter , o trilifrishca cu pedale pui asaceva... da nu pe TransALP. Le pierzi in mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Le pierzi in mers Din cauza vitezei prea mari? Mesaj completat Sunt la rusi in piete, cine au asemenea oboare semnalizari faine cu preturi modice. Diferite modele. La aia ce au gume, casti,biciclete,piese de scutere,etc... Si costa mult mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Din cauza vitezei prea mari? Nu , din cauza ca le scuturi! Da sa nu generalizam , depinde fiecare de care a gasit si de care a luat. Eu in paiata nu am vazut de calitate... Adevarul este ca sunt ieftine, da ! Fara indoiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Salut, In vara asta, dupa mut destul de mult de condus prin oras (adica multe drumuri destul de scurte... ca in oras) incepea sa ma friga de la evacuarea de la motor din dreapta. Nu sunt probleme cu motorul sa se incinga. Lichidul de racire sta la temperatura normala. O avea ceva daca infasorevacuarea in banda din aia... gen asbest (dar fara asbest, ca e cancerigen)? Ma gandesc sa nu se intample chestii nasoale in toba, sa ajunga gazele mai incinse decat trebuie... Si nu ma luati sa merg cu cizme... ca in oras nu pot. La drum lung, bineinteles ca le port si nu am probleme. Merci, Vice. P.S. Transalp din '91, fara nicio problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate