Unchiu' Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Si-a pus cineva semnale cu led pe spate ? eu vreau sa-mi pun , dar palpaie prea repede , stiu ca trebuie pus ceva pe circuit , dar nu stiu exact ce. ma poate ajuta cineva cu un sfat. Trebuie adaugat un rezistor pentru a soplini lipsa de consum a ledului...dar eu ti-as recomanda sa pui "lasa cum este ea", nu cistigi nimic in plus, poate chiar muncesti inutil. Stima, Liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Oricum vreau sa imi schiimb semnalele cu unele mai mici , mai ales ca unul este cam spart acuma .si am gasit ceva semnale cu led care imi plac , de asta vreau sa le pun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Oricum vreau sa imi schiimb semnalele cu unele mai mici , mai ales ca unul este cam spart acuma .si am gasit ceva semnale cu led care imi plac , de asta vreau sa le pun. Este la Louis releu electronic Merita Singurul inconvenient este ca nu "simte" daca e ars vreun bec Asa ca ala e indicat pentru leduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vallentin Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) Un motor, o problema si 14 mecanici /index.php?/topic/670917-un-motor-o-problema-si-14-mecanici/ Editat Noiembrie 13, 2011 de vallentin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 http://www.transalp.ro/forum/de-vanzare-transalp-2005-t1524.html S-a vandut, se poate inchide. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) Salutare!Incepand de sambata 12 11 2011, sunt posesor de transalp. am plecat cu un prieten la Cluj Napoca si tot drumul pana la Targoviste l-am parcurs calare.Pot spune ca s-a comportat IMPECABIL!!!Am ajuns cu bine acasa,dupa o noapte petrecuta in Brasov(multumim Feri inca odata pt gazduire)Ce mai,a fost o cursa pe cinste! Editat Noiembrie 14, 2011 de marian zcm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) Salutare!Incepand de sambata 12 11 2011, sunt posesor de transalp. Felicitari, ai ales bine Sa te poarte cu placere Pot spune ca s-a comportat IMPECABIL!!! Honda nu se dezminte Editat Noiembrie 15, 2011 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 salut.mi s-a rupt cablul de ambreiaj.a aveti idee care sunt preturile si eventual unde gasesc si eu mai ieftin.multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 salut.mi s-a rupt cablul de ambreiaj.a aveti idee care sunt preturile si eventual unde gasesc si eu mai ieftin.multam fain Cumpara kit-ul de pe Louis (vezi la Kronaumoto.ro, au magazin la Pta Buadpesta, fix la iesirea din pasajul Unirii). Costa super putin si tine bine-mersi. Totul e sa lubrifiezi cablul la instalare (inainte sa il bag in teaca). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vallentin Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) salut.mi s-a rupt cablul de ambreiaj.a aveti idee care sunt preturile si eventual unde gasesc si eu mai ieftin.multam fain Cu un cablu de ambreiaj te pot ajuta eu. Da-mi un PM cu datele de contact. Un cablu nou, OEM, costa 18-20 Euro. Sunt curios cu cat il vand cei de la Carpati Motor ! Le dau acum un telefon. ghostrider000, am vorbit cu cei de la Carpati Motor (Bucuresti), cablul OEM la ei costa 32 Euro dar nu se afla in stoc. http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Honda&T=XL650V&Y=2002&L=HO-XL650V2&O=SWITCH/CABLE&F=HO-XL650V6-RL&L2=HO-XL650V6-RL - 28 Euro Daca nu ai atatia bani asta este varianta mai ieftina. - 12.72 Euro. Personal eu iti recomanda sa cumperi OEM. http://www.wemoto.ro/bikes/Honda/XL_650_V3_V4_Transalp/03-04/ Editat Noiembrie 15, 2011 de vallentin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Un kit de reparatie e sub 10e si tine bine-mersi cat unul OEM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vallentin Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) Un kit de reparatie e sub 10e si tine bine-mersi cat unul OEM. Posibil, nu am incercat; te cred pe cuvant. Apropos, cati kilometrii te-a tinut ultimul cablu de ambreiaj - aftermarket ? (ma refer la kitul de reapratie) Editat Noiembrie 15, 2011 de vallentin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Un kit de reparatie e pe louis 6 euro, si pe mine m-a tinut fix 2 luni, s-a rupt imediat ce achizitioneasem cablu original, si ma indreptam cu el spre casa, sa-l montez. Asa ca am fost obligat sa-l montez pe strada. La alt motor, m-a tinut kitul de reparatie 1 an si ceva, si inca mai tine, singura problema a fost cand mi-a sarit cablul de otel din surubul ala de-l blocheaza, si eram in varf de munte. Noroc ca am avut scule la mine. Per total, recomand cablu de ambreiaj, original sau nu, nu mai conteaza, si sunt impotriva folositii pe termen lung a kiturilor de reparatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vallentin Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) Un kit de reparatie e pe louis 6 euro, si pe mine m-a tinut fix 2 luni, s-a rupt imediat ce achizitioneasem cablu original, si ma indreptam cu el spre casa, sa-l montez. Asa ca am fost obligat sa-l montez pe strada. La alt motor, m-a tinut kitul de reparatie 1 an si ceva, si inca mai tine, singura problema a fost cand mi-a sarit cablul de otel din surubul ala de-l blocheaza, si eram in varf de munte. Noroc ca am avut scule la mine. Per total, recomand cablu de ambreiaj, original sau nu, nu mai conteaza, si sunt impotriva folositii pe termen lung a kiturilor de reparatie. Asa cum a detaliat si asds, kitul de reparatie se foloseste doar pe termen scurt - ex: ai o problema in varf de munte sau mai stiu eu pe ce coclauri si schimbi cablul rupt cu unul facut ad hoc. Cand ajungi acasa, iti comanzi un cablu OEM. Calitatea cablurilor OEM, vorbesc din experienta proprie, este net superioara cablurilor de 5-10 euro aftermarket ! Nu contest faptul ca sunti si norocosi care au facut multi kilometrii cu cablul de 5-10 euro ... bafta lor Editat Noiembrie 15, 2011 de vallentin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) Posibil, nu am incercat; te cred pe cuvant. Apropos, cati kilometrii te-a tinut ultimul cablu de ambreiaj - aftermarket ? (ma refer la kitul de reapratie) 12000 and counting. E ala de pe louis; de fapt luat de la un prieten care il luase de la kronau din magazin. Inainte de cei 12.000 mai tinuse vreo 2000, dar am umblat la cutie si l-am demontat. Editat Noiembrie 15, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Pt cei din BUC . Eu schimbat cablu de ambreaj doar SARMA [CABLUL] camasa ramane buna , se rupe sarma otelita . In targ la Vitan gasiti cu 10 lei sarma [cablul otelit ] si-l bagi pe camasa veche care este OK si restul ramane doar REGLAJ la ambreaj . MESTERII s-ar putea sa se supere pe mine pt aceste informatii , pt ca poate repara oricine si nu va mai duceti la ei .Le scad incasarile Cu 10 lei si manopera proprie te-ai scos manopera 20 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 care este diferenta intre cablul oem si ala mai ieftin . se justifica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vallentin Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) care este diferenta intre cablul oem si ala mai ieftin . se justifica ? Pai, am detaliat mai sus ! Eu iti sugerez sa cumperi ambele cabluri de ambreiaj, atat cel OEM cat si cel pe cel mai ieftin. In acest mod vei descoperi care ti se "potriveste" mai bine. Ma poate ajuta cineva cu un CDI-ul (TCI-ul)Transalp XL650V ? Doar pentru a efectua un test. Editat Noiembrie 16, 2011 de vallentin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 (editat) Posesor de "vaca" din august, merge brici (inclusiv acum pe rece). Are 80.000 km and counting an '98 PS: tocmai s-a dus melcul, are cineva idee de unde pot face rost de unul; ma intereseaza nou (daca se mai gaseste) dar nu exclud nici posibilitatea sh Poza, ca am vazut ca se poarta Editat Noiembrie 17, 2011 de Voltaire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 In Bucuresti 0762699026 magazin 120 lei nou Posesor de "vaca" din august, merge brici (inclusiv acum pe rece). Are 80.000 km and counting an '98 PS: tocmai s-a dus melcul, are cineva idee de unde pot face rost de unul; ma intereseaza nou (daca se mai gaseste) dar nu exclud nici posibilitatea sh Poza, ca am vazut ca se poarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Posesor de "vaca" din august, merge brici (inclusiv acum pe rece). Are 80.000 km and counting an '98 PS: tocmai s-a dus melcul, are cineva idee de unde pot face rost de unul; ma intereseaza nou (daca se mai gaseste) dar nu exclud nici posibilitatea sh Poza, ca am vazut ca se poarta Te pot ajuta eu cu melcul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Merci baieti. Am comandat pana la urma unul de la wemoto, dar va tin minte informatiile ca referinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Salut! Caut pentru TA-ul unui prieten, bucsile de cauciuc din jugul superior, cele in care se prinde ghidonul. Puteti vedea in poza la ce ma refer. Din cate vad, Honda vinde aceste piese decat cu tot cu jug. Asadar, cunoasteti ceva locuri in care pot gasi niste bucsi aftermarket? TA-ul este fabricatie 1993, model P (XL600VP). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrisss Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Poti sa tot cauti ... nu se vand separat... daca are joc acolo eu am facut niste inele mai groase de cauciuc care le-am bagat si strans la loc intre 16 si jug. Am un jug dinala superior de la un motor accidentat l-am luat special pt acest lucru ...si ma tot uit ca curca in lemne cum sa scot bucsele alea fara sa le dstrug...fara succes pana acuma ...nici nu prea am insitat cei drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 iti recomand un nene din Bucuresti, ce se ocupa cu fabricarea componentelor de cauciuc (de la tampoane pana la garnituri de frana): Strada vaselor nr 7, tel 0723.361.558 si 021.210.16.29. Doar ca nu le stie dupa model de moto, ci ii dai dimensiunile si ti le face. Eu am facut la el garnituri pentru pompa spate la Husqvarna TE610, 10 lei mi-a luat pe lucrare, in timp ce la reprezentanta nu se vand garnituri separat, ci doar pompa frana cu totul, undeva pe la 70 eur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate