zaha.ionel Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tassedan Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Buna ziua. Va rog, daca se poate si are cineva, sa ma ajutati cu o schema a instalatiei electrice la Simson AWO 425 T (cum este legat dinamul ma intereseaza mai exact, exista acolo o rezistenta de 6-8 ohm care nu inteleg exact ce rol are si cum se face incarcarea acumulatorului fara regulator de tensiune, ca la mine nu exista asa ceva ) . Mentionez ca ma intereseaza montajul original pe care l-am desfacut cand am inceput sa reconditionez motorul, am cateva poze care nu sunt relevante si acum nu mai stiu sa le pun la loc. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 (editat) Buna ziua. Va rog, daca se poate si are cineva, sa ma ajutati cu o schema a instalatiei electrice la Simson AWO 425 T (cum este legat dinamul ma intereseaza mai exact, exista acolo o rezistenta de 6-8 ohm care nu inteleg exact ce rol are si cum se face incarcarea acumulatorului fara regulator de tensiune, ca la mine nu exista asa ceva ) . Mentionez ca ma intereseaza montajul original pe care l-am desfacut cand am inceput sa reconditionez motorul, am cateva poze care nu sunt relevante si acum nu mai stiu sa le pun la loc. Multumesc anticipat. la touren parca regulatorul este montat pe statorul dinamului... » Post actualizat in 28 Apr 2015 18:12 schema electrica touren.gif la touren regulatorul este montat pe statorul dinamului... a aparut o eroare cand am incarcat celelate poze... le mai pun o data. Editat Aprilie 28, 2015 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Buna ziua. Va rog, daca se poate si are cineva, sa ma ajutati cu o schema a instalatiei electrice la Simson AWO 425 T (cum este legat dinamul ma intereseaza mai exact, exista acolo o rezistenta de 6-8 ohm care nu inteleg exact ce rol are si cum se face incarcarea acumulatorului fara regulator de tensiune, ca la mine nu exista asa ceva ) . Mentionez ca ma intereseaza montajul original pe care l-am desfacut cand am inceput sa reconditionez motorul, am cateva poze care nu sunt relevante si acum nu mai stiu sa le pun la loc. Multumesc anticipat. Reprezentarea instalatiei electrice din notita tehnica , originala pentru Simson AWO 425 T : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Poate intereseaza pe cineva... /index.php?/topic/725823-vand-simson-awo-touren-cu-atas/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tassedan Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 schema electrica touren.gif la touren parca regulatorul este montat pe statorul dinamului... » Post actualizat in 28 Apr 2015 18:12 a aparut o eroare cand am incarcat celelate poze... le mai pun o data. dinam touren.JPGdinam touren1.JPGdinam touren2.JPG Multumesc pentru poze, m-am lamurit acum, mie imi lipseste regulatorul de tensiune. Eu cand am demontat acolo am gasit o rezistenta inseriata pe circuitul de excitatie al statorului care ma gandesc ca preia rolul regulatotului de tensiune, dar inca nu m-am dumirit cum. Poate aveti o sugestie de unde sa iau un regulator sau daca exista ceva care sa se potriveasca pe Simson. Multumesc mult. » Post actualizat in 29 Apr 2015 14:10 Reprezentarea instalatiei electrice din notita tehnica , originala pentru Simson AWO 425 T : Multumesc frumos pentru schema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Stie cineva unde s-ar putea remagnetiza (sau regenera) un magnetou de Simson? Sau o alternativa viabila de inlocuire a acestuia? Nu ma refer la kitul de inlocuire cu alternator de 500E de pe ebay, dar nici la o solutie "traditionala" de genul "ii pui fulie si alternator de Dacie si treci cureaua prin capac". As prefera o solutie eleganta, care sa nu se vada in exterior, si care sa dea rezultate (adica scanteie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Multumesc pentru poze, m-am lamurit acum, mie imi lipseste regulatorul de tensiune. Eu cand am demontat acolo am gasit o rezistenta inseriata pe circuitul de excitatie al statorului care ma gandesc ca preia rolul regulatotului de tensiune, dar inca nu m-am dumirit cum. Poate aveti o sugestie de unde sa iau un regulator sau daca exista ceva care sa se potriveasca pe Simson. Multumesc mult. » Post actualizat in 29 Apr 2015 14:10 Multumesc frumos pentru schema. Releul regulator ce se gaseste pe statorul dinamului de Simson AWO 425 T este identic cu cel de pe IFA / MZ BK , MZ RT 125. » Post actualizat in 29 Apr 2015 21:29 Stie cineva unde s-ar putea remagnetiza (sau regenera) un magnetou de Simson? Sau o alternativa viabila de inlocuire a acestuia? Nu ma refer la kitul de inlocuire cu alternator de 500E de pe ebay, dar nici la o solutie "traditionala" de genul "ii pui fulie si alternator de Dacie si treci cureaua prin capac". As prefera o solutie eleganta, care sa nu se vada in exterior, si care sa dea rezultate (adica scanteie). /index.php?/topic/683324-remagnetizez-magnetouri/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inatloz Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Salutare, stie cineva cam cat valoreaza un Simson 425 Sport cu talon vechi(proprietar in viata)in stare de functionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Salutare, stie cineva cam cat valoreaza un Simson 425 Sport cu talon vechi(proprietar in viata)in stare de functionare. Intre 200 euro si 600 euro , vorbind de Romania si nu vise de '' jermania '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 De unde gasesc 2 camere (de preferinta noi, sint pentru o cunostinta) pentru cauciucuri 3.50x18 pentru un simson. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Pentru camere incearca aici 0723322877,0213152593-sc M ULTICOLOR CHIM srl.Eu am luat de la ei 2 cauciucuri 3.25\19 pt. ij ,160 lei bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 Aici am gasit eu: 0744.664.582 http://www.motonetro.ro/magazin-online/camere-motion-stuff/ depozit@motonetro.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Vă rog să mă ajutați cu următoarele informații: 1. Ce se poate face, cum se poate îmbunătăți amortizoarele față la Simson Sport? Să bag distanțiere la arcuri sau se potrivește vreun arc de la alte modele? Ale mele sunt foarte moi... 2. Vreau să cumpăr sau să printez o folie autocolantă cu cadranul ceasului de km. Se găsește așa ceva? Mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 Referitor la 1 - sunt arcuri si amortizoare in furca. Care e problema mai exact? Eu am avut probleme cu amortizoare, un ulei mai gros a mai rezolvat ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 Vă rog să mă ajutați cu următoarele informații: 1. Ce se poate face, cum se poate îmbunătăți amortizoarele față la Simson Sport? Să bag distanțiere la arcuri sau se potrivește vreun arc de la alte modele? Ale mele sunt foarte moi... 2. Vreau să cumpăr sau să printez o folie autocolantă cu cadranul ceasului de km. Se găsește așa ceva? Mersi mult! arcuri; http://www.ebay.de/itm/Druckfeder-Tragfeder-Telegabel-vorn-1-Paar-passend-fur-AWO-Sport-/251208193281?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item3a7d2cd501 cadran km.; http://www.ebay.de/itm/Tachoziffernblatt-MAW-Aluminium-0-120km-h-passend-fur-AWO-/291391278059?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item43d8460beb daca vrei autocolant,incearca print dupa imaginea de mai jos.-80mm diam. dupa ce-l lipesti,aplica lac transparent peste ca rezista mai bine la u.v. si la umiditate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Zenklawa Garage Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 Buna ziua, am inceput un nou proiect de restaurare: Este al doilea proiect de restaurare dupa Mobra 50 S Super : Speram sa iasa ceva frumos! O sa mai postam pe masura ce avansam cu acest proiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 (editat) Vand 2 Simsonuri.1 Simson cu atas, acte noi, pe numele meu.1 Simson solo, fara acte, donator de piese pt primul1 sac cu piese; rezervor, aripa, far, stop, sei, cutii, de toate.carburator nou - luat din germania cu 100 euroPret pt toata nebunia - 1200 euro. Nu vand pe piese.mai vand si un motor+cutie de AWO, complet. In stare buna. 300 Euro.Sau 1400 la pachet toate fiarele.E posibil sa ma si razgandesc... Later edit: s-au vandut. Editat August 8, 2015 de Hellryder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIGI98 Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Buna ziua ! Revin cu o intrebare... va rog sa ma ajutati.. Am o toba originala de Simson. Initial era sparta putin si am vrut sa o sudez insa nu merge (se sparge mai tare) si acum am spart-o mai tare... Oricum...este intr-un loc unde nu se vede (adica nu ar conta aspectul dupa reparare) si as vrea sa va intreb cu pot sa o lipesc cumva ... sa ii acopar gaurelele...este sparta cam vreo 3 centimetri patrati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 (editat) Daca nu o mai poti suda foloseste un petic de plasa de sarma ( se foloseste la ferestrele termopan contra insectelor ) si Poxilina. Este o rezolvare provizorie. Editat Iulie 21, 2015 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 (editat) Asta cam ashe suna: Mi s-a uzat guma cu care phoot in fiecare seara... Ce sa-i fac? Ca am lipit-o cu supergluuu si s-a rupt pe langa lipitura! Poi folosesc alta de unica folosinta! Editat Iulie 21, 2015 de Dimethylmercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Trebuie sa te duci la cineva si sa incerce sa-ti cositoreasca un petic , asta daca nu este imediat linga cot ... acolo este cam calda toba , asta daca nu reusesti sa cauti o alta mai buna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Toba "aftermarket" Simson Sport de vanzare: /index.php?/topic/699441-bursa-comunistelor-vanzari/?p=4048529 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Bună ziua! Mă ajutati cu un sfat - ce piston (peste 69) s-ar potrivi la Simson Sport, ce se si găsește relativ ușor? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Se gasesc (usor) in Germania pistoane atat plate cat si bombate pt Simson facute de Almot pana la 73mm inclusiv. Sau la dugattyubolt.hu ,daca preferi unguresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate