bordu Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 cu cat si in ces stare? bordurila@yahoo.com si vb mai mult.......mess........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Pentru cine mai vrea Simson am si eu unul de vanzare Ce mama naibi,sa spart o conducta cu Simsonuri??Toata lumea le vinde?A lui @thunderbyte a ajuns si ala la mine.Hai ca merg maine sa le numar sa vad cate draq am si daca nu am numar par o sa-l iau si pe asta,nu de alta dar sa fie perechi ca ciorapi Pana atunci baga si tu o poza cu el.@aleko,femeile se supara cand esti plecat la.....femei la jocuri sau la vre-o bauta prelungita cu baieti nu cand stai toata ziua printre fiare.Si daca nu...femei mai gasesti dar motoarele au ajuns rare de tot PS.Cu B-ul nu poti conduce o motoreta cu atas,nu. O sa arunc un atas in duba si o sa ma prezint la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 omule dar cate ai pana la urma .....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 (editat) Asta de mai jos e cel de care mi-ai spus tu.Ce zici?Dragutz nu. Are sa si functioneze dar peste cateva luni.Mercy oricum cred ca asa a ajuns acasa dupa razboi ... <small>--- Mesaj completat în 05 Dec 2007 07:18 -------------</small><br/> omule dar cate ai pana la urma .....? vb destul de des cu 4bike dar nici eu nush sigur ... oricum cred ca in jur de 6-7 poate chiar mai multe Editat Decembrie 5, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vamitul Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 mai strange cateva.. si deschide reprezentanta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Decembrie 5, 2007 Autor Share Postat Decembrie 5, 2007 si iol vand .. deci daca vrea careva un fier .. sa ma anunte ... pe mess ca pe forum nu mai intru prea dess ( ati scapat de mine ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 eu nu-l vand ca n-am ........eu inca il caut......numai trebuie sa scap de fieru meu intai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Decembrie 15, 2007 Autor Share Postat Decembrie 15, 2007 gata simsonurile nu mai exista simsonari la fel toti au japoneze ... pacat de topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Hah...eu tot imi pastrez makr 1 simson si daca imi iau altceva.Nu cred k as putea renunta la asa ceva...poate in anumite cazuri dar miar parea rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Pentru cine mai vrea Simson am si eu unul de vanzare zi un pret ma intereseaza sa merga atit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 (editat) Va salut! Cine stie un Simson Sport bun, de vanzare, prin centru sau prin zona de sud a tarii? Multumesc! Editat Decembrie 15, 2007 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 (editat) Noul membru de familie. Sunt al treilea proprietar de la fabrica incoace. Totul original, inclusiv vopseaua in mare parte. Stopul si carbul exista si ele, insa mai necesita un pic de atentie. Editat Decembrie 22, 2007 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Noul membru de familie. Sunt al treilea proprietar de la fabrica incoace. Totul original, inclusiv vopseaua in mare parte. Stopul si carbul exista si ele, insa mai necesita un pic de atentie. Ne-ai spart mah ... vb tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Noul membru de familie. Sunt al treilea proprietar de la fabrica incoace. Totul original, inclusiv vopseaua in mare parte. Stopul si carbul exista si ele, insa mai necesita un pic de atentie. Mda,destul de original dar as vrea sa te intreb totusi ce importanta mai are vopseaua aia daca tot ai sa-l cosmetizezi.Nu crezi ca daca-l bagi la reparat-restaurat iar prinde bine si o vopsea sau consideri ca sta asa de bine vopseaua incat te poti lauda asa cu el.Spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Vopseaua arata foarte bine dupa parerea mea. Mai important este sa manance km, motocicletele mor de la stat pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) Asta nu il cosmetizez. Mai am unul care e cosmetizat destul. Asta deocamdata asa ramane. L-am luat pt. ca e in stare buna si nu e umblat prin maini neavizate. Motor, cutie, cadru aceeasi serie si alte bunatati. Editat Decembrie 23, 2007 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 O motocicleta care s-ar fi anuntat mai mult decat interesanta >>>Awo 700<<<.Din pacate sau construit in mare secret doar 7 motociclete prototip si 10 motoare ptr.armata DDR-ista.Au fost construite pe sasiu de BMW r 75 de firma EMW si firmate AWO(probabil erau in colaborare).Dupa mai multe saptamani de testari motocicleta a fost respinsa ca avand probleme mecanice si nu sa mai fabricat.Pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 sal! oalta motocicleta facuta doar pt oficialitati a fost Simson 350 Eskort. se mai gasesc cateva exemplare prin germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Noul membru de familie. Sunt al treilea proprietar de la fabrica incoace. Totul original, inclusiv vopseaua in mare parte. Stopul si carbul exista si ele, insa mai necesita un pic de atentie. Frumos e doamne Vopseaua merita sa o lasi asa cu este dar umpic trebuie lucrat cu rugina de pe el.O sa iesa superb cu destul; de putina munca zic eu.Sa-l folosesti sanatos si mai ales sa te bucuri de si cu el. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bordu Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 zi un pret ma intereseaza sa merga atit mai bine 0723560378 si ne intelegem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2008 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Va rog frumos scuzati-ma daca fac acu offtopic dar vreau sa va intreb ceva.Are cineva de vinzare o casca clasica culoarea alba asemanatoare macar cu cea din poza si sa aiba si geamul rabatabil???????? platesc oricat cereti.Pe bune fratilor!!!! astept raspunsuri si priviti atent poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheGun Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) Al meu neschimbat dupa douazeci de ani de cind il am. Noi doi iesim la "bulevard" sa ne plimbam si sa ne bucuram. Nu alergam, nu ne rostogolim, sarim sau mai stiu eu ce traznai fac cei care traiesc cam tot atit timp cit avem noi doi impreuna. Suntem fericiti cind ajungem unde ne-am propus. Nu am ajuns intodeauna dar se mai intimpla. Sa ne intilnim sanatosi! Editat Ianuarie 28, 2008 de TheGun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Va rog frumos scuzati-ma daca fac acu offtopic dar vreau sa va intreb ceva.Are cineva de vinzare o casca clasica culoarea alba asemanatoare macar cu cea din poza si sa aiba si geamul rabatabil???????? platesc oricat cereti.Pe bune fratilor!!!! astept raspunsuri si priviti atent poza Nu sunt vechile casti RDGiste care costau 830 lei ( mult aproape jumatate de salar) acum mai bine de 20 de ani? Eu am una dar fara plasticul din fata si nasoala rau momentan este neagra si in cateva locuri se vede galbenul original . Salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 imi trebuie si mie un cablu de kilometraj de simson.... care avetzi datzi un semn ceva un PM..... si vreau sa va intreb : merge si de la alte motoare??? sau e special pt simson... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate