EAGLEMAX Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Cumpar aparatoare praf/ noroi pt grup cardanic simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 am cautat mai multe informatii si am gasit asta: 1. scrie in carte la simson "Printr-un regulator centrifugal momentul aprinderii se adapteaza la turatia motorului in sensul ca la lansare si la turatii mici motorul functioneaza cu intarziere la aprindere pe cand la turatii mari se produce avansul a aprindere: Punctul de aprindere la aprinderea cu intarziere este de 100 inaintea PMS - cursa pistonului = 0,65 mm; Punctul de aprindere la aprinderea cu avans este de 380 inaintea PMS - cursa pistonului = 8,8 mm" 2. scrie in carte la Piaggio Liberty 50 ccm 4t " Ignition advance (before TCD) 100a 1800 - 2000 rpm 260a 5000 - 6000 rpm" 3. pe un forum dedicat scuterelor am gasit asta: "Piaggio Liberty 50cc, 4t - scuterul e limitat din CDI la fix 60 km/h (daca nu a fost delimitat de vechiul proprietar din CDI) - ai in sectiunea delimitari un material foarte explicit in aceasta privinta cu toti pasii de urmat postat tot de mine. In urma delimitarii din CDI poate ajunge sa prinda cat e pe bord adica 80 km/h" http://www.scuterclub.ro/forum/index.php/topic/2186-piaggio-liberty-50cc/ O sa incerc sa pun si eu o aprindere de piaggio si-o sa va tin la curent cu functionarea acesteia, mi-am luat toate piesele, urmeaza sa le montez cand am timp daca nu o sa merga bine las doar incarcarea pe 12 V si o sa fac rost pe un magnetou original.. intre 26 si 38 de grade este o diferenta enorma, motorul va merge prost chiar si cu limitarea scoasa... decat 3-400 de lei pe un gunoi de aprindere de genul asteia mai bine 110 euro pe o aprindere programabila complet... si un alternator de doamne-ajuta proptit acolo in motor, nu tristetea aia de magnetou care era prost de nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Cumpar aparatoare praf/ noroi pt grup cardanic simson Salve! Daca se intampla sa ai drum prin Barlad te servesc gratis cu aceasta piesulica. Numai sa nu-mi ceri alte variante de trimitere,nu am timp deloc. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 intre 26 si 38 de grade este o diferenta enorma, motorul va merge prost chiar si cu limitarea scoasa... decat 3-400 de lei pe un gunoi de aprindere de genul asteia mai bine 110 euro pe o aprindere programabila complet... si un alternator de doamne-ajuta proptit acolo in motor, nu tristetea aia de magnetou care era prost de nou... salut daca tot ai inceput discutia de ce nu iei tu o aprindere cu 110 euro o pui pe simsonul tau si ne arat ca este cu mult superioara acesteia de piaggio macar eu am incercat altceva de cat vachiul magnetou si nu am stat la taste si chesti despre avans de parca acest motor este racheta ,eu am adaptato a mers cred ca mai merge putin ma interesat cele 26 de grade,i am dat pedala si a mers si lumini de nu visezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 salut daca tot ai inceput discutia de ce nu iei tu o aprindere cu 110 euro o pui pe simsonul tau si ne arat ca este cu mult superioara acesteia de piaggio macar eu am incercat altceva de cat vachiul magnetou si nu am stat la taste si chesti despre avans de parca acest motor este racheta ,eu am adaptato a mers cred ca mai merge putin ma interesat cele 26 de grade,i am dat pedala si a mers si lumini de nu visezi. NU merge decat la relanti ok si se tureaza pe loc si lumini pauza cand turezi dispare orice urma de lumina, deci nu e ok. Eu m-am tot plimbat cu el n-ajunge la 80km/h nici daca il arunci in prapastie ca e prea usor .....restul sunt povesti! trebuie cautat alta aprindere fara limitare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 NU merge decat la relanti ok si se tureaza pe loc si lumini pauza cand turezi dispare orice urma de lumina, deci nu e ok. Eu m-am tot plimbat cu el n-ajunge la 80km/h nici daca il arunci in prapastie ca e prea usor .....restul sunt povesti! trebuie cautat alta aprindere fara limitare salut ala este ceva ceva belea an releul de incarcare eu cat ma mers cu ia am avut lumini,eu vroiam sa spun ca eu am incercat sa incerce si alti cu alt ceva faptic nu doar la tastatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 n-are treaba releul eu am iesit cu ea cu acumulator pus in instalatie exact ca in schema si tot am curent si acum, deci incarca ! Da nu aia e ideea ci ca asa merge ca o bicicleta deci nu-si are rostul, eu n-as baga benzina intr-un motor care merge asa incet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Cumpar aparatoare praf/ noroi pt grup cardanic simson ofer 30lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 salut daca tot ai inceput discutia de ce nu iei tu o aprindere cu 110 euro o pui pe simsonul tau si ne arat ca este cu mult superioara acesteia de piaggio macar eu am incercat altceva de cat vachiul magnetou si nu am stat la taste si chesti despre avans de parca acest motor este racheta ,eu am adaptato a mers cred ca mai merge putin ma interesat cele 26 de grade,i am dat pedala si a mers si lumini de nu visezi. ce sa-ti dovedesc? nu esti in stare sa intelegi ca o aprindere programabila este net superioara uneia de piaggio? imi pare rau pentru tine daca asa e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Un cunoscut fara cont pe forum dezmembreaza un Simson sport(motor,cadru,roata fata).Pentru informatii apelati la nr. de tel. 0722531101 Valabil in continuare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Ce ziceti de supapele astea?merg pe Simson sport? 1986 : TOYOTA : CELICA : 2.8L L6 DOHC : Engine : Exhaust Valve DNJ ENGINE COMPONENTS Part # EV941 More Info Head: 36mm, Stem: 8mm, Length: 109.7mm Exhaust price $9.74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Ce ziceti de supapele astea?merg pe Simson sport? 1986 : TOYOTA : CELICA : 2.8L L6 DOHC : Engine : Exhaust Valve DNJ ENGINE COMPONENTS Part # EV941 More Info Head: 36mm, Stem: 8mm, Length: 109.7mm Exhaust price $9.74 Salve! Era buna o poza ,poate mergea facuta o smecherie. Dimensiunile sunt bune,inaltimea e de 100 mm la Sport,poti lasa loc de simering pe coada supapei. Daca palaria supapei e plata in partea superioara nu e obligatoriu sa o strunjesti,cu conditia ca arcurile de comanda sa fie originale si puternice. Asa,din amanunt in amanunt,poti face motorul de Simson Sport sa treaca lejer de suta. Faptul ca supapele sunt plane la palarie iti va micsora camera de ardere,fara sa se intample nimic nasol .Arcurile tari garanteaza atingerea de turatii mari,fara a fi deranjate de faptul ca supapa e un piculet mai grea. Nici frecarea supapei in simeringuri nu va afecta bunul mers al motorului. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 (editat) OFER 30 LEI pt un capac de protectie praf cardan. Editat Septembrie 17, 2012 de EAGLEMAX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_zav Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Ofer 30-40 lei pe un rezervor de simson sr2e Sa aibe si capac cu scris simson pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 am doua carburatoare BVF, cel mare cred ca e de simson iar celalalt este putin mai mic dar arata mult mai bine. Nu stiu daca carburatorul mare este complet si functioneaza, cred ca unele parti nu sunt originale, l-as testa undeva....carburatorul mic in afara de o uzura a materialului unei piese din interior si a unei ciobituri la capac arata foarte bine dar cred ca trebuie o flansa....nu stiu de la ce moto provine....l-as testa si pe asta undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Ofer 30-40 lei pe un rezervor de simson sr2e Sa aibe si capac cu scris simson pe el. am eu rezervor fara capac 100 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_zav Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 am eu rezervor fara capac 100 ron La schimb cu unul de minimobra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 nu ,merci. rezervorul este in stare foarte buna fara nici un fel de indoituri,filet ok. fara 100 nu pleaca de pe raft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_zav Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Multumesc oricum , dar mai astept ceva la un preț rezonabil. P.S. Ai dat carpatiul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Multumesc oricum , dar mai astept ceva la un preț rezonabil. P.S. Ai dat carpatiul? Eu pot sa-ti dau la 40 lei doar busonu asta din foto { este cel mic }daca esti interesat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Si aranjata cand o vedem? Aranjata va fi in functie de timpul pe care il am pt.simson(de 2 ani nu reusesc sa termin simsonurile ce le am la colectia personala) Barca ramine in famile ,moto e posibil so vind cu un alt Stoye sau un Duna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Aranjata va fi in functie de timpul pe care il am pt.simson(de 2 ani nu reusesc sa termin simsonurile ce le am la colectia personala) Barca ramine in famile ,moto e posibil so vind cu un alt Stoye sau un Duna. Maaama ce bine suna motorul asta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 (editat) Aranjata va fi in functie de timpul pe care il am pt.simson(de 2 ani nu reusesc sa termin simsonurile ce le am la colectia personala) Barca ramine in famile ,moto e posibil so vind cu un alt Stoye sau un Duna. Ai pus smirghelu' pe barca aia....... De ce ? Nu ti-am zis ca e in stare buna ? Editat Septembrie 21, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Ai pus smirghelu' pe barca aia....... De ce ? Nu ti-am zis ca e in stare buna ? Am incercat sa dau jos vopseaua cu solutie speciala doar,eram curios cum arata tabla dedesupt si sint multumit. Alea nu sint barci ce trebuie vopsite orcum,doar conturul cu negru Maaama ce bine suna motorul asta .... Daca iti place asa de tare poate sa fie a ta fara probleme,eu ma gindeam sal pastrez la colectie ca e din 58 anul de fabricatie,dar mai am 2 din acelasi an orcum Vibreaza putin ca modelul nu are tampoane pe motor jos, in rest tot simson e.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 are cineva prin Bucuresti un rezervor de simson sport de imprumut si eventual vanzare? din poze pare fix ce-mi trebuie mie pentru Vulcan, dar nu pot sti pana nu-l probez putin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate