Hellryder Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Salutare! Caut sa cumpar un atas Stoye precum si o aripa fata pt un Sport din 1961. Cine are oferte, rog PM. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Salutare! Caut sa cumpar un atas Stoye precum si o aripa fata pt un Sport din 1961. Cine are oferte, rog PM. Multumesc! sunati la 0722531101 si vorbiti cu omul pe care-l cheama Romeo si dezmembreaza un Simson sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 are cineva prin Bucuresti un rezervor de simson sport de imprumut si eventual vanzare? din poze pare fix ce-mi trebuie mie pentru Vulcan, dar nu pot sti pana nu-l probez putin.... Proba o faci pe loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Din pacate pentru mine domnul care dezmembra Simsonul a vandut deja, deci anuntul nu mai e valabil. Caut asadar o aripa fata si un atas Stoye. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 CUMPAR MAGNETOU SIMSON IN STARE F BUNA ASTEPT PM CUMPAR APARATOARE CARDAN SIMSON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 CUMPAR MAGNETOU SIMSON IN STARE F BUNA ASTEPT PM CUMPAR APARATOARE CARDAN SIMSON Completati si dumneavoastra macar locatia de la profil. Oamenii de pe aici sun un pic mai deschisi si poate o sa aveti mai mult succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Proba o faci pe loc? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Daca sos Chitila nu e prea departe, poti sa treci sa probez un rezervor de Simson Sport. Dar nu e de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Baga-ne si o pozna.. Dar cred ca canalul de sub rezervorul de Simson e prea ingust pentru cadrul tau + ce mai e pe el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 A mea (not original), n-am reusit sa fac mare lucru an asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Daca sos Chitila nu e prea departe, poti sa treci sa probez un rezervor de Simson Sport. Dar nu e de vanzare. da, probabil te vizitez pe we, daca esti disponibil un numar de tel pe privat? multam Baga-ne si o pozna.. Dar cred ca canalul de sub rezervorul de Simson e prea ingust pentru cadrul tau + ce mai e pe el.. iaca, da nu-i gata inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Luata de la un omulet care o tinea destul de conservata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 salut ala este ceva ceva belea an releul de incarcare eu cat ma mers cu ia am avut lumini,eu vroiam sa spun ca eu am incercat sa incerce si alti cu alt ceva faptic nu doar la tastatura. Am pus al 2-lea cdi, se pare ca nu erau la fel, acum accelereaza bine, se comporta ca o motocicleta normala, nu mai are limitarea aia de turatie, probabil erau 2 cdi-uri diferite sau era defect ceva in ala cu care am mers. Diferenta e de la cer la pamant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 (editat) . Editat Octombrie 5, 2012 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Salutare! Vreau sa cumpar un set de segmenti pt piston original simson sport cu diametru 69.5. Daca are cineva de vanzare segmenti noi sau poate sa aduce de undeva ,astept PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Am gasit pe un forum german ca ei folosesc pentru Simson carburatoare de motoare de 250 sau 500 in 4 timpi cu cilindrii in linie: suzuki gs 500, kawasaki gpz 500, kawa en 500, kawa ltd 450 etc 2 exemple : Dellorto PHBL 24 honda xl 250 s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imre.66 Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 buna, pe al meu am pus Dellorto,merge f.bine,am pus duza mai mica de la carburatorul original de simson.vezi filmuletul de pe pag.98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 ...ei folosesc pentru Simson carburatoare de motoare de 250 sau 500 in 4 timpi cu cilindrii in linie: suzuki gs 500, kawasaki gpz 500, kawa en 500, kawa ltd 450 etc... Aceasta nu este o conditie. La orice motor poti utiliza orice tip de carburator cu conditia ca difuzorul sa pastreze diametrul(original), identic cu galeria de admisie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Vand pt SIMSON Cilindru original Skoda+piston 72mm+4segmenti +sigurante dar fara bolt ,piese noi tinute in vaselina pret 130lei transport inclus tel 0741510568 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 buna, pe al meu am pus Dellorto,merge f.bine,am pus duza mai mica de la carburatorul original de simson.vezi filmuletul de pe pag.98 Salve! M-am uitat la pag. 98 si,nu stiu de ce,mi se pare ca nu e vlaga in motorul ala. Carburatorul se comporta bine,dar nu cumva tocmai el e vinovat pt lipsa de vlaga a motorului ce o simt eu?Se duce Simsonul macar intr-o suta? Daca se duce inseamna ca am imbatranit si creerul meu ramane fara vlaga. Ai putea sa-mi spui cat costa un asemenea carburator si de unde l-as putea cumpara?In acest moment Simsonul meu trece de suta,cu carburatorul original.Ma gandesc ca as putea vedea performantele unui asemenea carburator Dellorto punandu-l pe motorul meu.Astept un raspuns,sper ca nu am suparat cu postarea mea.Adrian Rosca,Barlad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imre.66 Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Salut!nui nici o suparare! nu e"Spidy"dar sa sti ca merge frumos cu suta,carburatorul de Dellorto o am de pe ebay.de cu 50 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Salut. Carburator Dellorto gasesti in IT. eu am pe un RT merge foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 sau in romania gasiti carb de gs, cb, gpz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 proaspat reinviat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 proaspat reinviat! felicitari, super fain, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate