Baiazid Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 Azi trebuia sa mi se fac o poza ... ca eram in costum pe motor... ce sa faci .. ma duceam la interview. Cerceii in buzunar ... ce mai giorno. Merg spre Romana pe o strada cu 2 benzi dar sens unic. Benzile: GOALE. Nu era nici draq la ora 8:00. Era 2 -3 masini mai in fata. Merg io .. si ma trezesc din neant cu o masina straina .. lunga (gen dacia break) ca iese de pe o strada laterala. Tipa a iesit intai cu masina si dupa aia s-a asigurat. Am pus o frana de credeam ca se rupe discu de frana si tot timpul claxon. Am trecut la vro 30 cm cu piciorul de botul masinii. Am oprit la 2 metri si incep: __TI MORTII MATII ... VREI SA MA OMORI? Era o femeie blonda cu 2 copii. Probabil isi ducea copii la scoala. Nu a comentat. Am dat gaz si am plecat. Tot timpul a evitat sa se aproprie de mine. A stat la 30 metri in spate cu toate ca erau 2 benzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 poate ar trebui sa-ti pui un limitator de cursa la acceleratie. ti se intampla cam des sa-i iei prin surprindere in ultima vreme. cu niprul nu te-am auzit niciodata sa te vaieti de intamplari d-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 Costumul e de vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 21, 2004 Autor Share Postat Septembrie 21, 2004 poate ar trebui sa-ti pui un limitator de cursa la acceleratie. ti se intampla cam des sa-i iei prin surprindere in ultima vreme. cu niprul nu te-am auzit niciodata sa te vaieti de intamplari d-astea. Cu nipru bagam benzina de 100mii si mergeam 2 km Cu honda .. pai merg si la baie cu ea. Fac minim 30 km pe zi si asta numai prin Romana, Universitate, Unirii..... Ce sa fac daca acolo am serviciul? Cei care nu se plang .. ori nu merg cu motoru .. ori merg cu 10 kmph. Iar io merg cu 60 kmph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 21, 2004 Autor Share Postat Septembrie 21, 2004 tzi s-a incurcat cravata in acceleratie ... sau faptul ca iti flutura aceeasi cravata in vant i-a dat impresia ca i-ai facut semn cu mana "sa se bage" Ce sa se bage .. ,,,,, Tipa era bunaciune ... YAM YAM.... Dar nu vreau sa ma sui pe ea cu tot cu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 Bine ca ai scapat cu bine........se putea termina mai prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 daca era bunaciune, o iertam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 Ti-am zis ca cu cat sunt mai frumoase cu atat sunt mai periculoase. Pe de alta parte poate daca intrai in ea ... poate iti gaseai jumatatea. Poate ai trecut pe langa iubirea vietzii tale ... crezi ca din gresheala ti-a pus-o Dumnezeu in cale? ... Te indragosteai in salonul de spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kelu Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 Ti-am zis ca cu cat sunt mai frumoase cu atat sunt mai periculoase. Pe de alta parte poate daca intrai in ea ... poate iti gaseai jumatatea. Poate ai trecut pe langa iubirea vietzii tale ... crezi ca din gresheala ti-a pus-o Dumnezeu in cale? ... Te indragosteai in salonul de spital. si cu copii cum ramanea ca e cam incalcita treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 si cu copii cum ramanea ca e cam incalcita treaba Pai copii aveau 18 respectiv 19 ani, una blonda si alta roscata, si mergeau la scoala de asistente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 Exercitiu de meditatie: Cand zaci intins pe asfalt ce mai conteaza cat de mari avea tzatzele sau cat de lungi cracii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 Exercitiu de meditatie: Cand zaci intins pe asfalt ce mai conteaza cat de mari avea tzatzele sau cat de lungi cracii Marimea sanilor este direct proportionala cu viteza de ridicare de pe jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 ...cu viteza de ridicare PUNCT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 Ce cravata aveai? Eu cred ca era bona.Trebuia totusi s-o intrebi,un nr. de tel ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 daca era bunaciune, o iertam daca era bunaciune o fu..am, sau cel putin as fi incercat.. caz general nu al tau in special/// Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 ...cu viteza de ridicare PUNCT. Exact ... in rest stai pe spate shi las-o doar pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 daca era bunaciune o fu..am, sau cel putin as fi incercat..caz general nu al tau in special/// incearca s-o f..i cu jumate de corp in ghips Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 Macar sa fie partea de deasupra bazinului in ghips. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 Cu nipru bagam benzina de 100mii si mergeam 2 km Bwa ha ha ha ha!!! 4 litri la 2 km? Atata apa consuma cainele meu cand se agita! Bey man... cine te-aude te si crede, nipra respectiva consuma 7 la % in The City si in rest 5 (asta datorita lu' tata)! Si nici inainte nu consuma foarte mult... te mai fraiereau aia pe la benzinarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Iar io merg cu 60 kmph In pasaj la Victoriei in 3 dimineti diferite m-ai depasit. Iar eu aveam 80 la ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el petalla Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Baiazideeee.........hahahahahahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Si pe mine, ieri pe la 15:45 in apropiere de pasajul Piata Muncii. Si al naibii microbuz arata pe bord 68 km/h. Da' te invidiam, recunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Lupule... era doar o expresie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 haideti mah si voi, repede calare pe EA... omu' isi varsa ofu ca era sa devina poster publicitar:hurt: pe portiera femeii si voi deja numa la tzatze va ganditi.. vorba aia, chiar nu=ti mai sta gandul la asa ceva cand zaci pe jos... doamne fereste. Si Baiazide, tata, nu te contrazice nimeni, da' tu prea mergi smucit bre baiete, no offense, nu zic ca mergi prea tare, ca nu stiu, n-am mers cu tine la drum intins, da' cam bruscat asa... Atentie mare man, ai grija de tine.... chiar si cand nu e urma de conserva pe drumul pe care mergi, si daca ai de ales, nu vad de ce sa nu mergi cat mai aproape de mijlocul drumului... vezi ce faci, ai grija de mobra, ca nu se stie, peste un an doi mi-o donezi, cand iti iei ceva mai mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 27, 2004 Autor Share Postat Septembrie 27, 2004 @Baxxxter: Pai pasaju victoria nu e un exemplu bun: acolo dau gaz ca e liber. @Thomas: Pai stefan cel mare nu e exemplu bun: acolo dau gaz ca e drumul drept si bun. Pentru restul care m-au intrebat de ce nu m-am combinat cu gagica: 1. Avea 2 copii care intarziau la scoala si mie primul numar imi ia cel putin 40 minute 2. Io ma grabeam la munca si primul numar imi ia cel putin 40 minute. Deci nu puteam sa ii fac nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate