Vizitator MosRahao Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 (editat) vreun nene plin de har Esti nou pe forum. ... Atentie! The owls are not what they seem to be... :-))) Editat Decembrie 15, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 (editat) krazule da punei-o tu prin curier pana una alta cauta o imagine a cutiei de viteze sau o schema explodata a motorului si te lamuresti, oricum la cutia de ij nu poti sa incurci pinioanele intre ele, trebuie sa fii atent la seibile distantiere uite un filmulet cum se monteaza la planeta, adaosul de seibi difera de la motor la motor in functie de uzuri si grosimea garniturii de la capacul cutiei de viteze Editat Decembrie 15, 2012 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 Chiar nu are nimeni de vanzare jucaria asta? vino si ti-o dau degeaba o caut care vrei si te entereseaza cadru lui rommel,furca mixta aer =ulei ruseasca.nu am etrier si pompa..si tot ce mai am de ij/jup 4 .furca separat 250 ron perfecta stare cu jug cu tot, in rest tot cu 500 ron,tot inseamna cilindri jup.ambielaje jup bune,galeri jupi.cutii viteze 56/jupit 4,roti 18/jup.19/56' in PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 ba deceneu... nu vinzi nimic de 56 pana nu il termin pe al meu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 Luci, vroiam să-ți zic de ceva vreme, bine ai venit în rîndul posesorilor de „mîncătoare de nervi, timp și bani” Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 ba deceneu... nu vinzi nimic de 56 pana nu il termin pe al meu )) ba cevand nu iti tre tie....cilindru ramane..coturile daca face unu oferta buna pleaca:))) teava inox lung 80 cm pt tobe scurte 100 ron buc ca ie scumope si unice:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 Luci, vroiam să-ți zic de ceva vreme, bine ai venit în rîndul posesorilor de „mîncătoare de nervi, timp și bani” Toate bune! inca nu mi-am luat nevasta dar bine v-am regasit ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 la IJ 56 asa trebuie sa arate pinionul de km de la roata? eu asta am gasit cind am desfacut, dar am vazut cu totul alte modele pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 la ij56 kilometrajul este din motor, nu de la roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 La mine e de la roata si arata exact asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 sunt si ijuri 56 cu kilometraj din motor, alea mai vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 sa nu fi fost schimbata roata,furca,etc. acum sunt mai multe variante, cu aripa pe roata,cu aripa inaltata,cu sea lunga,cu sea de cauciuc. al meu din '61 are km din motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 (editat) la IJ 56 asa trebuie sa arate pinionul de km de la roata? eu asta am gasit cind am desfacut, dar am vazut cu totul alte modele pe net. Trebuie sa arate cu totul altfel. Ce ai tu in poza este, de fapt, un capat de cablu de kilometraj (e din antimoniu/zamac piesa) care a fost format dupa coroana dintata ce se afla pe butucul rotii. Zilele astea iti dau un sms cu lista de piese despre care am vorbit la telefon. Nr. tau de tel. are terminatia 055 parca, asa-i ? la ij56 kilometrajul este din motor, nu de la roata IJ 56 fabricat in '62 si '63 are kilometrajul pe roata, la fel ca IJ-ul 58 (IJ Jupiter 1, fabricat in 1958 - copia DKW RT 350/1). Editat Decembrie 18, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucatalin Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 Va prezint noua mea achizitie. Fabricatie 1960, numere noi, I.T.P. pana in 2014. Sarbatori fericite. Credeam ca nu reusesc sa adaug poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 Va prezint noua mea achizitie. Fabricatie 1960, numere noi, I.T.P. pana in 2014. Sarbatori fericite. DSCN1835.JPG Credeam ca nu reusesc sa adaug poza. DSCN1836.JPGDSCN1836.JPG Bravo..... ai luat-o pe cea de la Comana pe care o postasem io la abandonate , ma bucur ca am putut fi de folos la doua persoane postand-o . Sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucatalin Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 Multumesc d-le Ionel. Da chiar imi doream un Ij 56. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 sa-l stapinesti sanatos! deja sintem o gasca in Pitesti cu IJ56. (adica noi 2 pina acuma) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 ca tot veni vorba de melc de kilometraj: cine ara un melc de kilometraj in mintile lui pt ij 56- melcul din motor, si la ce bani ? ca de atas am facut rost, multumesc schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 .. sefu' n-am "kilometraj in mintile lui pt ij 56", dar iti dau un La Multi Ani 2013! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucatalin Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Johnny suntem 3. M ai am un prieten cu un Ij 56 cu atas. S a plimbat toata vara cu el. Sarbatori fericite. Eu sunt in atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 atunci daca kilometraj nu este ... La Multi Ani si din partea mea )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa um 0800 Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 Va salut. Are cineva vreun set de degmenti Ij 350, R2, de vanzare? Ideal ar fi din Bucuresti dar nu prea conteaza..ca iarna e lunga. Sau macar un singur segment ...Promit sa nu-l mai rup:) Multumesc, Cristeache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Am facut mai demult un pinion de kilometraj (canda inca mai erau meseriasi in fabrica) si a mers ; este drept ca ptr. alt tip de moto . Incearca sa gasesti un atelier . Caz de forta majora , un set de kilometraj electronic . LA MULTI ANI CU SANATATE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) postare gresita Editat Ianuarie 3, 2013 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thegerman Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 salut am demontat si eu in final telescoapele fatza, am desfacut dopurile si am spalat cu motorina, acum va intreb pe voi cum se verifica daca sunt ok, am vazut ca tija interioara la unul dintre ele culiseaza usor, cealalta opune ceva rezistenta. la[partea de jos capacele telescoapele sunt sudate, e normal asa ca eu nu vad alt mod de a avea acces la cilindrul in care culiseaza tija... cam complicat .. pe scurt va rog ceva amanunte privind modul de verificare reparare multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate