emster Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 caut urgent galerie carburator (dinaia cu 2 orechi ) sa se potriveasca cu k65!!!!!!!!!!!Urgent!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 sunt 2 tipuri de galerii cu urechi: de planeta si de jupiter. e indicat sa spui ce soi vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 de planeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 De vanzare.E al unui mos si vrea sa-l dea.Motorul nu arata rau,avand in vedere varsta.Are si capacele ce mascheaza cilindrul.Inclusiv atasul.Nu ii lipsesc piese deloc.Mosul l-a luat de nou prin anii 80.Excelent pentru un proiect de restaurare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_cristi_ Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 De vanzare.E al unui mos si vrea sa-l dea.Motorul nu arata rau,avand in vedere varsta.Are si capacele ce mascheaza cilindrul.Inclusiv atasul.Nu ii lipsesc piese deloc.Mosul l-a luat de nou prin anii 80.Excelent pentru un proiect de restaurare ... un pret???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Habar nu am.Trebuie sa intreb.Tu la cat il evaluezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Habar nu am.Trebuie sa intreb.Tu la cat il evaluezi? Tot asa s-or vinde si legumele la piata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Tu la cat il evaluezi?Piata il evalueaza.Adica cel mult 250 e, si asta ptr ca are atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZMAA Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Salut, Caut un carburator k28, pentru Ijh Festival, coturi de la evacuare, mecanismul de la acceleratie de pe ghidon si cutia cu releul de incarcare . Ma poate ajuta careva? Lasa-ti PM, va rog. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 (editat) Tot asa s-or vinde si legumele la piata ? L-am intrebat pe om si el a ridicat din umeri,incurcat.Dar e clar ca nu are de gand sa-l dea moca.De aia am intrat aici sa intreb pe cineva care are sau a achizitionat asa ceva...In fine! Buzau!!!... atentie la limbaj Piata il evalueaza.Adica cel mult 250 e, si asta ptr ca are atas. Asa ma gandeam si eu....Cel mult 10 bulioane. Editat Septembrie 5, 2013 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 De vanzare.E al unui mos si vrea sa-l dea.Motorul nu arata rau,avand in vedere varsta.Are si capacele ce mascheaza cilindrul.Inclusiv atasul.Nu ii lipsesc piese deloc.Mosul l-a luat de nou prin anii 80.Excelent pentru un proiect de restaurare ... sefu' daca se vinde separat, ma abonez la barca atasului. spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Ok.Maine iti spun cat vrea pe el.Tu cam cat zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 unde se afla motocicleta? ce fel de acte are? ce serii sunt trecute in acte ? ( motor si cadru sau doar una din ele motor/cadru) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 caut urgent galerie carburator (dinaia cu 2 orechi ) sa se potriveasca cu k65!!!!!!!!!!!Urgent!!!!!!!!!! ij planeta 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Caut niste piese de atas de Jupiter, cum ar fi: parbriz, lampa de pozitie, patea filetata de la tirant (cea la care e rupta jumatate din U-ul de prindere in poza), paharele in care intra pensetele, si tampoane de cauciuc pt barca. Astept oferte pe PM. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Caut niste piese de atas de Jupiter, cum ar fi: parbriz, lampa de pozitie, patea filetata de la tirant (cea la care e rupta jumatate din U-ul de prindere in poza), paharele in care intra pensetele, si tampoane de cauciuc pt barca. Astept oferte pe PM. Mersi Pot sa-ti ofer o pereche de tiranti completa , doar asa , pret 70 lei , 0740376555 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Mersi, dar nu se incadreaza in buget si nici nu am ce face cu restul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ma2ol Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 sefu' daca se vinde separat, ma abonez la barca atasului. spor Poate facem echipa si o cumparam intreaga - mobra plus atas (eu is interesat de mobra daca are un pret bun)! A, si daca actele-s bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Atasul l-am luat eu. Pe motocicleta cere batranul cam 700 de lei, dar probabil mai negociaza. E bine pastrata si ultima data a ajuns nefunctionala din cauza lipsei garniturii de pe cuiul pontou. Cu un pic de noroc se poate pune pe picioare f usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ma2ol Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Atasul l-am luat eu. Pe motocicleta cere batranul cam 700 de lei, dar probabil mai negociaza. E bine pastrata si ultima data a ajuns nefunctionala din cauza lipsei garniturii de pe cuiul pontou. Cu un pic de noroc se poate pune pe picioare f usor. Merci de raspuns! La ce bani ai cumparat atasul si unde se afla motocicleta? De acte ce stii? Daca pe carte figureaza cu atas poti face RAR-ul si ITP-ul fara? Merci anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 caut urgent galerie carburator (din aia cu 2 urechi ) sa se potriveasca cu k65!!!!!!!!!!!Urgent!!!!!!!!!! ij planeta 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Caut niste piese de atas de Jupiter, cum ar fi: parbriz, lampa de pozitie, patea filetata de la tirant (cea la care e rupta jumatate din U-ul de prindere in poza), paharele in care intra pensetele, si tampoane de cauciuc pt barca. Astept oferte pe PM. Mersi Lampa de pozitie gasesti la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Atasul l-am luat eu. Pe motocicleta cere batranul cam 700 de lei, dar probabil mai negociaza. E bine pastrata si ultima data a ajuns nefunctionala din cauza lipsei garniturii de pe cuiul pontou. Cu un pic de noroc se poate pune pe picioare f usor. Felicitari, banuiesc ca husa ai sa-ti faci alta noua, daca este asa, eu sunt interesat de aceasta ca model. -A si inca ceva, pina la urma tampoane de cauciuc pentru barca (noi) se gasesc pe undeva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Tampoane de cauciuc pentru barca atasului, din pacate, nu se gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 se pot turna. E un nene in bucuresti care toarna tot soiul de dracii (pe strada vaselor) - nu vad dece nu ar turna si tampoane pt atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate