cristi74 Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 Vand orice piesa de IJ 56 la preturi rezonabile. 0763 700 222 Un ambelaj ai de ij 56? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Ti-am trimis mesaj privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Salutare, nu are nimeni un maner de acceleratie de IZH,ca la Planeta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1976! Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Vand orice piesa de IJ 56 la preturi rezonabile. 0763 700 222 Sal . Sunt interesat de un stop , pedala schimbator (cu actionare de calcai) , aripa fata pentru IJ 56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Ma poti suna in fiecare zi, dupa orele 14 la numarul 0763 700 222 sau putem vorbi pe yahoo messenger. Ti-am trimis mesaj privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Caut IJ planeta 5 modelul asta .....oare exista pe la noi prin tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Este IJ Planeta 4 si da, se gasesc si la noi in tara insa sunt putine de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Este IJ Planeta 4 si da, se gasesc si la noi in tara insa sunt putine de vanzare. aha aveam impresia ca e un model de planeta 5 in 2 tobe . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 (editat) nu e planeta 4, e planeta 5 in 2 tobe, cu cilindru model nou, cel putin asa stiu eu planeta 4 este asta cu cilindrul mai rotund, sau la aceea din poza lui ionel i-a fost schimbat cilindrul Editat Noiembrie 22, 2011 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 nu e planeta 4, e planeta 5 in 2 tobe, cu cilindru model nou, cel putin asa stiu eu planeta 4 este asta cu cilindrul mai rotund, sau la aceea din poza lui ionel i-a fost schimbat cilindrul .....Interesant ....i-mi plac mai mult motoarele cu 2 tobe pe cilidru si ai si un plus de putere printr-o evacuare mult mai rapida .... zic io . Oricum va multumesc amindorura . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Planeta 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Indiciu : "buzunarele"/cutiile laterale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Indiciu 2: rezervorul! Indiciu 3: bordul. Mai avem indicii, vă las să mai vedeți... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Se stie ca la modelele de Ij au fost asemanari cu mici diferente .... si da , daca te uiti atent la moto si faci abstractie de motor zici ca e Jupiter si nu Planeta , exceptie la poza postata de mine facind-o motorul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 (editat) Editat. Mm, că nu mă lasă să re-editez, dragi mei "indicatori", am de spus doar atât: IZH 7.107-012. ÂŞi cu asta, dixit. Editat Noiembrie 22, 2011 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Eeeeee ce bine arata cind e nou si ce tobe reduse in trepte are nu am mai vazut asa model de toba . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Editat. Mm, că nu mă lasă să re-editez, dragi mei "indicatori", am de spus doar atât: IZH 7.107-012. ÂŞi cu asta, dixit. Da Mihai, ce ai pus tu e Planeta 5, dar în pozele puse de Ionel e Planeta 4, părerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Asta tot Planeta 5 parca srie nu...? , model mai nou , dar bicicleta tot aia a ramas . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Cel putin din 1960... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Asta tot Planeta 5 parca srie nu...? , model mai nou , dar bicicleta tot aia a ramas . mai nou si 4T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 ...si mai nou 4T cu racire pe apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 ...si mai nou 4T cu racire pe apa. L-am vazut si pasta in foto si aveam si io o poza cu unu dasta racit cu apa si e model utilitar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Exista si IJ Planeta 6 cu racire pe apa (astea 2 sunt Jupiter). Nu mai gasesc pozele Sunt fabricate in China. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 musiu lolo atentie, ce ai pus tu acolo jupiter pe apa este in 2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Da da e in 2 timpe sigur si lejer.Este motorul cu apa la fel ca pe ij yunker cred ca ala a fost primul cu apa...de serie mai mare..ca poate au mai facut si altele..serii mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate