Hellryder Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 ...pana cand l-a dat peste cap! Aici tocmai se ridicase si il inspectam de daune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 Pe urma a venit concursul de mancat pizza. Intai baietii si pe urma fetele. Nu am poze de la cel de baieti din cauza ca am participat. Insa as fi curios sa vad daca a facut cineva. In poza asta: fetele se intreceau cu mare "pofta"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 Baietii s-au bucurat la premiul fetei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 Si cu totii am zis: "LA MAI MARE!!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 In drum spre paranghelie am ramas fara benzina. Hellrider si Bebe erau la benzinarie asa ca lipsesc din poza. Hellryder cu "Y". Te iert, pt ca prietenii iarta, nu? R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 Ma roade curiozitatea sa aflu mai ,ulte parei despre petrecerea de vineri.Pana acum sa inteleg ca ''e de bine'' ,eu cred ca a fost ffflinistit si lumea s-a carat repejor dar m-am gandit ca nimeni n-a avea chef sa se destrabaleze tinand cont ca inca unul nu mai poate face chestia asta.Eu nu l-am cunoscut si totusi mi-a dat foarte mult de gandit . Banuiesc ca stiti de cine vorbesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Mamamamam cat am putut sa beau.... Beee dar a fost conspiratie ... prea buna berea aia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 (editat) @HellrYder: Scuze, metre! Mesajul e scris sambata dimineata....cand imi beam "cafeaua" (facuta din hamei de cea mai buna calitate)! @Ninja_Skija: Lumea s-a carat repejor fiindca paranghelia a inceput devreme si toti eram dupa o saptamana de munca. Iar la cine te referi, fi sigur ca a fost in gandurile noastre. @Baiazid: Propun sa (re)investigam cat de curand aceasta conspiratie! Editat Septembrie 27, 2004 de Don Leoncio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Au fost 2 evenimente: 1. Nu stiu cui i-a fost taiata calea de o dacie alba. Mentionez ca noi mergeam in coloana incet si regulamentar. Cei din fata au inconjurat dacia (io eram in spate)... Shoferu daciei isi desface repede gulerul de la camasa si incepe sa respire ca asmaticii. Probabil se gandise ca pana acolo i-a fost! Avea ala o fata cand l-au inconjurat motoarele de puteai sa faci film horror cu el!!! 2. Don Leoncio a ramas fara gaz si am tras toti pe trotuar. La un moment dat vine o tipa cu masina (avea lamaia in geam) si cu okii la motoare nu a vazut ca cel din fata a oprit la stop si POC!!! Nu mai imi vine sa rad daca imi imaginez ca in locul daciei lovite era un motor. Il facea muci. Cel putin ii ovaliza roata spate si .... motociclistul pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 (editat) Lui Hellryder i-a taiat calea ala cu Dacia. Bebe (cel cu ij-ul in culori de camuflaj) s-a luat de el. Si pe bune, cand l-am ajuns toti, era sa-l lase pe ala pitpalacu' la volan: camasa desfacuta, mana la inima etc. La faza cu aia care a lovit masina din fata, noi am inceput sa radem si sa facem mistouri...da' chestia e ca eram la o distanta de cel mult 1 metru de aia doi care se lovisera! Editat Septembrie 27, 2004 de Don Leoncio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Jocuri de interior - sticlism - calificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Proba de halbere - turul de incalzire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Arta fotografica - Bucurestiul de altadata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Parisul noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Doi vampiri mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Organizatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Proba de oprire la stalp fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Rubbing rubber... coniecs filma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 27, 2004 Autor Share Postat Septembrie 27, 2004 Intr-adevar, a iesit o petrecere pe cinste Aproape ca la o intrunire moto, au fost de toate...multe motoare ( 25-30 pe 2 roti + 1 ATV care a facut senzatie la sarit borduri), bere cat cuprinde, concursuri, rock, show de "acrobatie" . Deja era pelerinaj acolo, veneau toti pustanii din cartier sa vada "freak show-ul" La un moment dat s-a sesizat si o duba de "organe", dar deja terminasem cu show-ul pe motoare, inclusiv cu datul peste cap;) , asa ca n-au avut ce comenta. Muzica am adus-o unii dintre noi in traista,banuiesc ca nu v-a displacut ACDC,Metallica si restul. Don Leoncio , daca te intrebi unde iti sunt cd-urile, cauta in coburi la Shakira Sorin, sa sytii ca la 6 dimineata cand ai venit tu mai erau vreo 6 motare de betzivani in spate in curte...betzivanii erau la nani ca plecau la Sinaia Am stat pana pe la 1-2 si am inchis sesiunea cu o alta bere. Care ati fost si v-ati distrat, sa stiti ca si Ninja-Skija a purtat o parte din vina pt adunare, ea a gasit locatia si mi-a dat idei. Mai asteptam poze si...cred ca nu a fost ultima actiune a sezonului Al dvs, AXA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppescuc Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 apropo de datul peste cap . . . . s-au facut si vre-o doua filmuletze "didactice", pe care eu personal tare mi-as dori sa le revad (si nu cred ca sunt singurul), asa ca daca puteti, atasati-le pe topic sau dati un link la ele. P.S. : petrecerea a fost BETON, incepand cu intalnirea si plecarea de la Arc si pana la plecarea mea pe doua piciare si ceva mai multe carari de la 1-2 noaptea :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Mai oameni buni ... cine a indraznit sa puna mana pe casca Mariei Sale Baiazid? Si a pus-o sub o scara? Lasand manusile pe masa ? DECI SA FIE CLAR ... FARA GLUME CU MOTORU SAU ECHIPAMENTUL CA POT DEVENI BRUSC VIOLENT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 A fost super, o petrecere pe cinste. Intradevar sper sa nu fie ultima din anul asta. Sper ca totusi la urmatoarea sa nu mai am iar probleme cu bateria. Noroc ca aveau motoristii scule sa desfac si eu IJ-ul, si multumesc si pe calea asta celor care m-au ajutat sa pot pleca de acolo pe doua roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 A fost super, o petrecere pe cinste. Intradevar sper sa nu fie ultima din anul asta. Sper ca totusi la urmatoarea sa nu mai am iar probleme cu bateria. Noroc ca aveau motoristii scule sa desfac si eu IJ-ul, si multumesc si pe calea asta celor care m-au ajutat sa pot pleca de acolo pe doua roti. Man io m-am dus dupa Hanibal si cand m-am trezit pe la foisor ... nu m-am mai intors .. sorry eram pe rezerva. M-am gandit io ca o faci acolo ca au toti scule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Nici o problema, m-am descurcat sper ca nu ti-am facut probleme. Cu Hannibal m-am intalnit mai tarziu. Nu-mi facea masa contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 acuma postez si pozele mele......... Distractie cat cuprinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate