tro5 Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 natura de interior...... o alegere dificila......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 petrecerea in interior si exterior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Pe cand o re-editare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 concursul de pizzzzzzzzaaaaaaaa masculin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 uite cum se mananca pizza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 castigatoriiiiiiiiiii locul II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 proba feminina....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 si bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 toata distractia a fost atent supravegheata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Mi-ar fi placut sa ajung in Bucale la acest eveniment deosebit!!! Poate data viitoare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Mi-ar fi placut sa ajung in Bucale la acest eveniment deosebit!!!Poate data viitoare!! Cat prinde ? Cat consuma ? Care e treaba cu actele ? Sounds familliar ? Ne-ai innebunit cu replica aia, de uneori am zis ca esti un robot sau un script Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Cat prinde ?Cat consuma ? Care e treaba cu actele ? Sounds familliar ? Ne-ai innebunit cu replica aia, de uneori am zis ca esti un robot sau un script N-ar strica sa mai vezi o data postul meu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Care din ele ? Anyway, daca tu zici ca asa a fost, asa a fost. Dar a ramas multa lume marcata de faza de mai sus No offence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 @moshulik: Mestere, vad ca ai sters numerele de inmatriculare, vrei sa prelucrez si eu pozele mele si sa sterg numerele? Ca eu nu am mai postat cu poze si nu stiu obiceiurile. Scuze daca am facut ce nu trebuia! Ryder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Hm nu e necesar stergerea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ulise Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Multumesc celor care m-au impins cu tot cu Tula(Dobrescu,baiazid si altii pe care nu-i cunosc).Sper sa devina o intalnire saptamanala.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 (editat) ACDC,Metallica si restul. Don Leoncio , daca te intrebi unde iti sunt cd-urile, cauta in coburi la Shakira Mersi, metre, le-am gasit a2a zi (pe seara) iar ieri am trecut si le-am lasat la bar ca sa fie muzica pentru cand ne mai strangem. Editat Septembrie 27, 2004 de Don Leoncio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Multumesc celor care m-au impins cu tot cu Tula(Dobrescu,baiazid si altii pe care nu-i cunosc).Sper sa devina o intalnire saptamanala.Numai bine! Cu placere....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Care din ele ? Anyway, daca tu zici ca asa a fost, asa a fost. Dar a ramas multa lume marcata de faza de mai sus No offence NU E CAM MULT?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Io m-am simtit beton!!!!! Si scuze daca v-am plictisit cu intrebari de 2 lei legate de motoare (aia care va stiti ca sunteti "victime") A fost o reala placere sa le studiez indeaproape! Sa le stapaniti sanatoshi si sa va aduca numa' bucurie! Next time, daca ma mai primiti, vin iar. Pazea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 NU E CAM MULT?... Mult ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 @Kali Si eu vroiam sa intru in vorba cu tine dar am vazut ca nu ai stat prea mult pe acolo, mai ales ca am luat permisul in aceeasi zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 @Bronto Fiule, next time cand ma prinzi, sari cu intrebari Eu m-am fatzait pe acolo, da'... nu prea va cunosc si mi-am zis sa nu ma mai iau lume pe strada Asa ca mi-am facut bagajelul si am plecat acasika. Sambata aveam o nunta. @Baiazid Pe cand urmatoarea iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 28, 2004 Share Postat Septembrie 28, 2004 @Kali: hmmm probabil tot vinerea viitoare. PS. Ti-ai sudat cricul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 28, 2004 Autor Share Postat Septembrie 28, 2004 Kali, nu se supara nimeni daca intri in vorba.After all, nu aveam de unde sa stim care-i care daca nu ne "vazusem" decat pe net.Eu pe toti cei cu care m-am salutat si nu-i stiam i-am intrebat si nick'-ul de e forum , sa-i identific. Si m-am prezentat drept "Axa" Pentru o reeditare, oricand vreti Daca asta e curentul de opinie general, mai organizez una cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate