littlekriminal Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Au costat 112 euro cu tot cu transport, am asteptat 3 saptamani pentru ca nu le aveau pe stoc. Hei, cred ca aveau si la Motor Team(cred ca se cheama), pe bulevardul Timisoara, dealer Suzuki. Ai incercat acolo? Stiu ca le-am vazut la ei acum vreun an, si aveau multe marimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Vand Geci si Pantaloni piele, marca Evolution. /index.php?/topic/719046-geci-si-pantaloni-din-piele-marca-evolution/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Buna fetelor.Am un costum din piele de vinzare,roșu cu alb,in stare f buna, mărimea 40-42,cam pina in 45-48 kg.Este expus pe bikeshop si olx.Argeș. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Animads Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Buna cred ca ne ajuta mai mult daca ne dai un link. Eu am gasit una Axo de vanzare dar nu stiu daca este a ta si sunt pe telefon si imi e greu sa caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Si ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Vand geaca din piele Tschul, de dama, masura S, purtata doar de cateva ori. Geaca are protectii pentru umeri, coate si coloana, mesada detasabila si banda reflectorizanta 3M. Mentionez ca geaca e in stare foarte buna. Pret: 400 lei. Tel: 0721.667.667. Aici aveti si poze: /index.php?/topic/715925-vand-geaca-tschul-de-dama/?p=3800999 Noul pret: 320 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 O pereche de cizme Alpinestars Stella, noi noute, cu eticheta pe ele. Pret 100 de euro. » Post actualizat in 23 Oct 2014 13:35marimea 37, am uitat sa precizez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4everyoung Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Salut, Ma ajutati si pe mine cu un raspuns? Intrebarea este : geaca de la Probiker model PRX-7 marime 38 merge la un M? Mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 38 merge la un S. Pentru mai multe lamuriri intra pe Louis, pe orice geaca si sub poza o sa vezi "Clothes sizes" unde ti se deschide un tabel cu marimi, dimensiuni, echivalente. Ai grija sa alegi marimi de fete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4everyoung Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Multumesc @PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlbaCaZapada Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Vand ghete moto IXS in stare excelenta, purtate de cateva ori. Ghetele sunt marimea 37 (pe eticheta e scris 38..dar se potrivesc pentru 37). Pret: 180 Ron. Se pot vedea si proba in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 Vand geaca din piele Tschul, de dama, masura S, purtata doar de cateva ori. Geaca are protectii pentru umeri, coate si coloana, mesada detasabila si banda reflectorizanta 3M. Mentionez ca geaca e in stare foarte buna. Pret: 300 lei. Tel: 0721.667.667. Aici aveti si poze: http://www.motocicli...dama/?p=3800999 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Vand: 1. Jacheta touring de dama marca Drenaline Portugalia, noua cu etichete , cu protectii spate, coate, umeri, impermeabila respirabila, cu mesada detasabila, neagra, marimea S. Super pret 500 RON - Bucuresti. Pentru livrare in tara, cumparatorul suporta cost transport. 2. Pantaloni de touring de dama marca Drenaline Portugalia, noi cu eticheta, negri , marimea M, grosi - cu dublura detasabila, cu protectii de genunchi, impermeabili resiprabili. Super pret 400 RON - Bucuresti. Pentru livrare in tara, cumparatorul suporta cost transport. 3. Cizme de enduro – touring unisex fabricate de Drenaline Portugalia , model ATLAS . De foarte buna calitate , confortabile si solide . Caracteristici : - piele naturala , groasa, de bovina, combinata cu piele de bovina nubuk cu aspect de catifea - captusite cu membrana impermeabila si respirabila eyedry - interior material textil - talpa groasa ( 3-4 cm ) din cauciuc , marca VIBRAM - insertii reflectorizante 3M - protectii : degete , tibie , calcai , glezna - sistem de inchidere format din 2 clape reglabile , rezistente , fabricate din ABS - culoare negru - inaltime circa 36 cm Pret promotional : 500 Ron + costuri de transport , marimi 2 perechi 41 si 1 pereche 40 ( pt. Bucuresti predare personala ) Tel 0749 550 821 , 0749 550 822 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_honda Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) salut, vand urmatoarele: geaca dama Honda by Kenny Racing, marime S - noua - pret 450 RON cizme Sidi Vertigo 38 - noi - pret 500 RON manusi Racing Spyke carbon, masime S(cele din mijloc) - noi - pret 250 RON manusi de vara marime S(cele din stanga) - noi - pret 70 RON casca Lazer Tornado S 200 RON - folosita 2 sezoane - pret 200 RON Mai am si alte echipamente de barbati in topicul acesta /index.php?/topic/716904-echipamente-strada-si-enduro-aproape-noi/ Ionut Editat Noiembrie 26, 2014 de ionut_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Animads Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Cizmele ma intereseaza pe mine. Poze? gata am vazut pozele pe celalalt topic. Nu m-a dus mintea de la inceput sa apas acolo. In ce zona vin sa le probez? Editat Noiembrie 26, 2014 de Animads Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Doamnelor si Domnisoarelor, va invit sa aruncati o privire la anuntul meu ce are ca obiect o pereche de Ghete Dainese LT27, Marimea 38, ca noi (purtate o singura data prin casa). /index.php?/topic/718940-vand-ghete-dainese-lt27-marimea-38-ca-noi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Vand: 1. Jacheta touring de dama marca Drenaline Portugalia, noua cu etichete , cu protectii spate, coate, umeri, impermeabila respirabila, cu mesada detasabila, neagra, marimea S. Super pret 500 RON - Bucuresti. Pentru livrare in tara, cumparatorul suporta cost transport. 2. Pantaloni de touring de dama marca Drenaline Portugalia, noi cu eticheta, negri , marimea M, grosi - cu dublura detasabila, cu protectii de genunchi, impermeabili resiprabili. Super pret 400 RON - Bucuresti. Pentru livrare in tara, cumparatorul suporta cost transport. 3. Cizme de enduro – touring unisex fabricate de Drenaline Portugalia , model ATLAS . De foarte buna calitate , confortabile si solide . Caracteristici : - piele naturala , groasa, de bovina, combinata cu piele de bovina nubuk cu aspect de catifea - captusite cu membrana impermeabila si respirabila eyedry - interior material textil - talpa groasa ( 3-4 cm ) din cauciuc , marca VIBRAM - insertii reflectorizante 3M - protectii : degete , tibie , calcai , glezna - sistem de inchidere format din 2 clape reglabile , rezistente , fabricate din ABS - culoare negru - inaltime circa 36 cm Pret promotional : 500 Ron + costuri de transport , marimi 2 perechi 41 si 1 pereche 40 ( pt. Bucuresti predare personala ) Tel 0749 550 821 , 0749 550 822 SUPER - Preturi noi : Jacheta 400 Ron Pantaloni 300 Ron Cizme 400 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Stanciu Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 (editat) De vanzare genunchere,manusi ,costum http://olx.ro/oferta/combinezon-moto-dama-costum-moto-dama-ID2u2Wl.html /index.php?/topic/721104-vand-combinezon-damamarimea-40fara-defectedoar-urme-de-uzura-manusi-fara-degetem-si-protectii-genunchere-tao-trail-noiurgent/&do=findComment&comment=3886738 Editat Decembrie 11, 2014 de Alexandru Stanciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulmoga Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 Am un costum din 2 piese poate intereseaza pe cineva 0725148968(Marimea L)este nou!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Ianuarie 15, 2015 Share Postat Ianuarie 15, 2015 /index.php?/topic/715925-vand-geaca-tschul-de-dama/?p=3800999 Noul pret: 250 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 Vand pantaloni piele , marimea 40, stare foarte buna. circumferinta talie 80 cm, lungime crac exterior 112cm, interior 82 cm. telefon 0722622327 pret 100 ron ( transportul inclus in pret) Valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Se vand cizmele moto Daytona din topicul asta /index.php?/topic/722440-vand-cizme-daytona-frey-gore-tex-nr-36/ Masura 36, piele, in stare f buna, 90 lei. Din pacate nu-i vin prieteni... accept si schimburi cu geaca moto de dama (+ diferenta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Salutare, masoara te rog talpicul interior (brantul) si spune-mi cat este. Merci. » Post actualizat in 06 Feb 2015 06:12Ai pm, Geo_ZGA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 18. Geaca dama REV'IT! Siren rosie marimea 44 - 300 Lei The perfect jacket for women who want all the advantages of an all-weather jacket and more, the SIREN is a highly comfortable, heavy fabric, all-weather jacket suitable for use in all seasons, thanks to the REV'IT! 3-layer integrated system. But the SIREN LADIES' also has a lining that goes above and beyond: it is a stylish garment on its own, which can be worn separately as a waterproof summer jacket with a feminine shape. On hot summer days you simply take out both the detachable membrane and the thermal inner jacket, and open up all the vents. PROTECTION FEATURES Outershell: PWR|shell 750D, Cordura® 1000D, high density polyester 600D, Lorica®Isolation: detachable thermal linerProtection: ProLife® ladies CE protection at shoulders and elbows, EVA foam at backWaterproofing: detachable hydratex® | G-liner (5000mm H2O)Breathability: detachable hydratex® | G-liner (5000g/m2/24hrs)Visibility: reflection at back and upper arms ERGONOMIC FEATURES Fit: tour fit, regular, specific ladies fitAdjustability: flexisnap, adjustment straps at waist and upper arms, adjustment tabs at under arms and cuffsVentilation: VCS I zippers at back, chest and under armsFeatures: comfort collar, stretch lips at back, short connection zipper, separate wearable hydratex® | G-linerPockets: stash pockets, membrane storage pocket, hand warmer pockets, inner pockets 0723614021 » Post actualizat in 07 Feb 2015 11:5010. Casca Schuberth C3 alb world marimea 54/55 - 1100 Lei 14. Geaca dama Held Samina marimea L - 250 Lei HEROS®-TEC-fabric 600 D (100% polyester)detachable inner lining (100% polyester)REISSA Z-Liner®, waterproof, windproof and breathable3 outside pockets3 inside pocketsinternal cellphone pocketAIR-VENT zippers at front and backarm adjustmenthip adjustmentwaist beltsoft collarembroidered badgesSOFT protectors at shoulder and elbowspecial foam padding at backback-protector, upgradableconnecting zipreflector inserts 16. Cizme dama Held Leslie marimea 39 - 200 Lei cowhide textile mix (100% polyester) soft textile lining (100% polyester) Held-Tex® membrane, waterproof, windproof and breathable zip on the inside of bootgear-lever patch ankle protection on both sides shin protector 0723614021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 Poti sa pui si niste masuri pt gecile astea 2? Maneci, spate, piept si talie. Poate una dintre ele se potriveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate